Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='magda z.']STEFAN, 8 lat, czip 389227, od 12. 08. 2006, szary piękny i duży pies, spokojny, lubi się głaskać, lp 8

On tez ma domek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! : )

Posted

A ja mam nowe czipy:) Bazarek jutro wystawię, bo dopiero zasiadłam do kompa:)

Martuś zapewne przekazałaś 1% w tym roku:)

Odbył się też konkurs na prowadzenie schroniska, nadal będzie to TOZ.

Psy, które zeszły z ewidencji, a które tutaj mamy - wymieniony przez Joannę Stefan i Pazur

KRAWACIK
lp 352, od 02.04.11, czip 064674, mieszaniec duzy, bardzo ładny, samiec, 4 lata.

lp 631, czip 289150, samica, 4 lata, mała, bardzo lgnie do człowieka.

Posted

[quote name='Shawnee']Pazur jest znowu w schronisku :shake:
oj... wrócił?

W schronisku są 4 bernardyny... Mam zdjęcie na razie tylko suczki.

[FONT=Arial]Biedna tęskni bo bardzo mało je.[/FONT] [FONT=Arial]chip 283-635 - samica, 1 rok, znaleziona w Parzycach 12.12.2011

[/FONT]

Posted

Byłam dzisiaj w schroo, w najbliższym czasie będą zdjęcia.
Daria, jesli nas czytasz - dostałam Twojego smsa, dzisiaj nie mogłam cię zabrac, ale następnym razem dam znać kiedy jadę. Pozdrawiam.

Posted

Nie wiem Czy jeszcze pamietacie ze mialam takie kozki. Dla Asi musialam znalesc dom, znalazlam na prawde dobry, miala jak w raju, ale w wakacje tego roku sytuacja jej wlascicielki sie zmienila, i oddala ona koze, niestety nie informujac mnie o tym, <beczy> a dzis przypadkiem w archiwum allegro znalazlam ogloszenie i sie o tym dowiedzialam, od razu zlapalam za telefon i sie skontaktowalam, koza teray podobno jest gdzies kolo wroclawia,

Prosze trzymajcie kciuki, poniewaz w sobote Pani ma mi wzslac nr do obecnego wlasciciela, bede chciala Asie od niego wykupic, nie chce zeby sie tak tulala, Pana nie znam, a boje sie zeby nie wyladowala na stole, koza byla przeze mnie wychowana, znala nawet 2 komendy :(

Prosze o kciuki zeby udalo mi sie odzyskac asie

jestem zalamana i zaryczana

Posted

Witam! Bardzo pilnie poszukuje osoby do wizyty PA w Lubinie na ul. Sztukowskiego! Najlepiej gdyby odbyła się ona zaraz po świętach, tzn. 2 stycznia. Wiem, że mam straszne wymagania, ale państwo chcą przyjechać po psiaka już 3, a ja za nic nie oddam go bez wizyty. Mój tel. 605376327

Posted

magda z. napisał(a):
Daria i jak udało się ?

Wszystkim świąteczne pozdrowienia przesylam:)
Pazur wrócił, bo nie szczekał...

Pani nr mi nie wyslala, swieta...

jutro bede do niej dzwonic i sie upominac, albo choc niech mi imie i nazwisko goscia poda, wioche w ktorej jest asia i juz ja odnajde,
tylko jak ja odnajde to czy facet zgodzi sie ja mi oddac-odsprzedac?
od kobiety ja wzial darmo, ja nawet mu zaplace byle aske odzyskac:(