Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiecie co , co się dzieje z ludźmi pracującymi w dłużynie??? ostatnio miałam sytuacje ,że dzwoniłam po straż bo znalazłAm psa, straż na fochu że schronisko jest od tego . Dziś rano dzwonie do schronu bo znalazłam cudnego wielkiego psa odbiera Pani więc mówię ,że znalazłam tu i tu psa i ,że zaczekam aż przyjadą bo jestem z psem na spacerku to poczekam żeby pies pod auto nie wpadł itp. Na co PANI MI ODPOWIADA ALE TO JEST NA PEWNO CZYJŚ PIES.... JA W SZOKU MÓWIĘ SŁUCHAM? WIĘC ODPOWIADAM MOŻE I CZYJŚ ALE PO TO JEST SCHRONISKO ŻEBY PRZYJĄĆ ZNALEZIONEGO PSA, NA CO PANI DO MNIE ZE ONI NIE PRZYJMUJĄ ZGŁOSZEŃ OD OSÓB PRYWATNYCH , WIĘC PYTAM CO POWINNAM ZROBIĆ A PANI DO MNIE , PÓŹNIEJ JAK PRZYJEDZIE KIEROWNIK TO ONA SIE DOWIE CO POWINNAM ZROBIĆ!!!!!!! NO PO PROSTU W SZOKU BYŁAM!!!!!!!!

AHA DZWONIŁAM TEZ NA STRAŻ MIEJSKĄ KTÓRA POWIEDZIAŁA MI TO SAMO ,ZE JAK KIEROWNIK SCHRONISKA PRZYJEDZIDZIE TO WTEDY ONI PODJADA TAM I ZOBACZĄ CZY PIES JESZCZE BIEGA KOŁO GODZINY 12 ,A DZWONIŁAM PO 8 RANO..... PIES OCZYWIŚCIE PRZYBIEGŁ ZA MNĄ DO DOMU ,DOSTAŁ JEŚĆ I PIĆ ZOBACZYŁ INNEGO PSA I POLECIAŁ DALEJ...

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mają Państwo więcej informacji na temat Krawacika z pierwszej strony? Jaki jest wobec pięcioletnich dzieci? Czy toleruje inne psy i zwierzęta jak królik? Lubi długie spacery po łąkach? Nadawałby się do zawodów frisbee? Byłabym nim na poważnie zainteresowana. Mieszkam w mieszkaniu z balkonem. Mogę zapewnić psu ogrom ruchu. Ponadto będziemy ćwiczyć również frisbee. Jestem osobą bardzo kochającą zwierzęta.

Posted

[quote name='Slashanny']Mają Państwo więcej informacji na temat Krawacika z pierwszej strony? Jaki jest wobec pięcioletnich dzieci? Czy toleruje inne psy i zwierzęta jak królik? Lubi długie spacery po łąkach? Nadawałby się do zawodów frisbee? Byłabym nim na poważnie zainteresowana. Mieszkam w mieszkaniu z balkonem. Mogę zapewnić psu ogrom ruchu. Ponadto będziemy ćwiczyć również frisbee. Jestem osobą bardzo kochającą zwierzęta.
Królika to trzeba by było sprawdzić, ja nie pamiętam czy mad nim dłużej wisiałam, jak teraz byłyśmy.. Z Dziećmi to tez najlepiej sprawdzić - my tam dieci nie mamy do testów...

Miałam awarie komputera - umarł mi system. Na dniach dodam kolejne zdjęcia. Z tego, co wiem, to york już poszedł do adopcji.

Posted

york został adoptowany, tak mi ostatnio kierownik powiedział. Raz go wzięto i oddano, ale póxniej ktoś go zabrał. Wczoraj nie miałam siły nawet na włączenie komputera w domu, zaraz jak zjem to podrzucę kolejne fotosy

lp 11, czip 673766, samiec, od 03.04.2007, 8 lat (ale nie wiem, czy w momencie przyjęcia, czy teraz...)
gryzą go psy na boksie, spokojny, fajny psiak. W typie owczarka niemieckiego

lp 574, czip 283583, samiec, 5 miesięcy, od 17.08.2011, po wypadku - nie miał złamania, ale stłuczenie silne. średnio-mały, bardzo wesoły i towarzyski. Siedział z psem wyżej w jednym boksie i się zgadzały.

taki jestem przymilny chłopak:)

Posted

lp 87, czip 064890, samiec, 8 lat. Pies jednego właściciela, generalnie do pilnowania, bo nie jest przyjazny, a wroga skutecznie odstraszy

lp 645, 6 miesięcy, samiec, raczej mały

Posted

lp 646, 6 miesięcy, od 17.09.2011, suczka. Spokrewniona chyba z psem lp 645. Cicha i powoli się otwierała, później płakała jak już się bliżej zapoznała z P. Małgosią i Kasią

Mam nadzieję, ze jutro uda mi się kolejne zdjęcia dodać.

Posted

lp 100, czip 065325, od 04.08.2010, 8 lat, mieszaniec, samiec, średni, garnie się do człowieka

lp 651, mały, rudy, samiec, mix jamnik, od 19.08.2010, według mnie to maluch jeszcze

Posted

dostałam nowy wykaz czipów, tych psów juz nie ma
jamnik malutki
http://images10.fotosik.pl/13/ae9d9599f39c5814med.jpg
ta suczka mała
http://images10.fotosik.pl/5/d9548db0fa905e0emed.jpg
ten przystojniak
http://images10.fotosik.pl/4/d0f4e9e4889a18d9med.jpg
tego miska
http://images10.fotosik.pl/4/8d9230c2464c9f51med.jpg
york tez poszedł do domu
ta psina
http://images8.fotosik.pl/2738/5e69ea524c62db32med.jpg
od niego z boksu ten rudy roczny, co go jesczze nie dodałam - Kasia wie, co za ancymon.i ich kumpel czarny też 1,5 roczny.
Z wybiegu z tyłu ta suczka biało-szara, szczeniaczkowo. Jutro postaram ise resztę dodać i puszczę na allegro.

Posted

lp 167, czip 064580, od 09.12.2010, samiec, 5 lat, średni, sympatyczny, ale jak my byłyśmy to młodsze psiaki go odganiały

lp 152, czip 064554, od 22.11.2010, samiec, z Leśnej, 4 lata, sympatyczny pan, średnio-większy

taki mam piękny uśmiech:)