Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

u nas odkąd jest sm to jakby troche spokojniej - kiedyś bardziej ludzie puszczali psiaki, chociaż na terenach "psich" też jest samowolka, no ale ja odpukac jescze nie trafiłam na jakiegoś agresora, zazwyczaj psy są odwoływalne, zapina sie je i przechodzą na smyczach.

Mam juz Lusesitę, zaraz foto będzie dla lolki;)

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Laseczki, kto ma chwilę czasu

[IMG]http://www.dogomania.../images/misc/quote_icon.png[/IMG] Napisał [B]Paulinchen[/B] [URL="http://www.dogomania.../showthread.php?p=15465059#post15465059"][IMG]http://www.dogomania.../images/buttons/viewpost-right.png[/IMG][/URL]
Cezar odwiedził ten weekend i mieszka w Zgorzelcu Dom Kołodzieja. Kto może się go odwiedzić w sobotę w nocy? [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_wink.gif[/IMG] [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_lol.gif[/IMG]

Pozdrawiam

Simone

Nasz Traktor vel Cezar przyjechał z Simone, można go odwiedzić, ja z racji obciążenia stanem psów chyba nie dam rady niestety

Lolka dalsze foto Luśki tutaj będzie
[url]http://www.dogomania.pl/threads/32873-ZLOTY%28Kami%29-Pobity-i-pogryziony!..-MA-CUUUDNY-DOM!-I-nowe-imie-BISMARCK-!?p=15465542&viewfull=1#post15465542[/url]

Posted

[quote name='fioneczka']nie wiecie czy astek "z rynku" dotarł do schroniska i czy może zgłosił się ktoś po niego ?[/QUOTE]

no właśnie dziewczyny był ktoś w schronie od czasu tej sytuacji? Ja mam przeczucie ,ze on się zgubił....

Posted

nas w schronie nie było, najlepiej zadzwonić - asty są charakterystyczne, więc odpowiedź powinna być od razu, ja pykne też do kierownika maila.

Miska ok, mam jescze ze 2 foty, to podeślę wszystkie - ona jest w ogóle taka trochę bullowata, teraz ją przenieśli ze zbiorowych, więc była szansa na lepsze zdjęcie.

Może Kilera damy - on ma deprechę normalnie i Felka, średni prawie pinczer z wybiegu, nieśmiały chłopak, jak ktoś tam wejdzie to raczej go nie wybierze, bo on ma dystans do nowych osób, do nas się przełamał po którymś razie.

Astki trochę chyba szkoda, bo może trafić na wariata, lepiej chyba ogłaszać ją z numerami na nas, aby wybadać teren... Zresztą ja foty pdesle do tego co wybierzecie;)

Jest jescze Szarik- nie widzi i prawie nie słyszy, przy budzie

Posted

[quote name='magda z.']nas w schronie nie było, najlepiej zadzwonić - asty są charakterystyczne, więc odpowiedź powinna być od razu, ja pykne też do kierownika maila.

Miska ok, mam jescze ze 2 foty, to podeślę wszystkie - ona jest w ogóle taka trochę bullowata, teraz ją przenieśli ze zbiorowych, więc była szansa na lepsze zdjęcie.

Może Kilera damy - on ma deprechę normalnie i Felka, średni prawie pinczer z wybiegu, nieśmiały chłopak, jak ktoś tam wejdzie to raczej go nie wybierze, bo on ma dystans do nowych osób, do nas się przełamał po którymś razie.

Astki trochę chyba szkoda, bo może trafić na wariata, lepiej chyba ogłaszać ją z numerami na nas, aby wybadać teren... Zresztą ja foty pdesle do tego co wybierzecie;)

Jest jescze Szarik- nie widzi i prawie nie słyszy, przy budzie[/QUOTE]
no z astką to lepiej nie... zresztą jak ją ktoś weźmie to koniecznie kontrola przed-adopcyjna i po-adopcyjna bo ostatnio naprawdę jakiś wysyp jest u nas astów i sama patrze co to się dzieje. Ta miska własnie mi się wydaje ,ze taka przywódczyni troche ,fajna baba!!

Posted

[quote name='magda z.']Madzia to co jescze oprócz Miski Tobie się widzi - ja foty podeślę, teraz bazarkowo walczę, więc Wy wybierajcie, ja siedzę w pakowaniu kopert;)[/QUOTE]

Madzia tych pozostałych jeszcze nie patrzyłam, zresztą przecież to tylko nie moja decyzja. Wybrałam Miske bo łatwto ją zapamiętać ,rzuca si w oczy i z tą miska w zębach to wiecie może kogoś wyprosi. Przynajmniej ja jak bym do schronu weszła to na 100% pierwsza by moją uwagę przyciągnęła. ślij na maila jak zawsze info i fotki :-)

Posted

[quote name='madziara1983']Madzia tych pozostałych jeszcze nie patrzyłam, zresztą przecież to tylko nie moja decyzja. Wybrałam Miske bo łatwto ją zapamiętać ,rzuca si w oczy i z tą miska w zębach to wiecie może kogoś wyprosi. Przynajmniej ja jak bym do schronu weszła to na 100% pierwsza by moją uwagę przyciągnęła. ślij na maila jak zawsze info i fotki :-)[/QUOTE]
oki, to jescze niech Kasia cosik powie, czy moje typy sa w porządku i przez weekend dojdą maile

Posted

[quote name='magda z.']oki, to jescze niech Kasia cosik powie, czy moje typy sa w porządku i przez weekend dojdą maile[/QUOTE]

ok . w takim razie czekam. następnym razem myślę,żeby może wybrać kilka jakiś takich co sa małe to może jakieś dziadki czy babcie by się skusiły... wiem ,że największy kłopot z tymi dużymi i w dodatku jest ich najwięcej ehhh..

Posted

Witajcie , czy jest szansa żebym zobaczyła swoją kotkę ?
A jak nie , to mogę chociaż wiedzieć , gdzie ona aktualnie przebywa ?
Wiecie ... ja nie jestem jedną z tych , którzy oddają , i mają wszystko w dupie ... tęsknię za nią :(

Posted

[quote name='madziara1983']Maile i foteczki doszły więc ludzie i ludziki do następnej gazety idą Melisa, Miska i Kiler.[/QUOTE]
Super:) akurat te wszystkie sa troche większe, ale następnym razem mniejsze się wybierze. Dzieki kochana:)

Posted

[quote name='magda z.']Super:) akurat te wszystkie sa troche większe, ale następnym razem mniejsze się wybierze. Dzieki kochana:)[/QUOTE]
no nie ma sprawy .... kurde ten Kiler to rzeczywiście wygląda na tych fotach na wątku jak by miał ostra depreche biedny... :-( Powiem szczerze ,że ja licze na to ,że jakieś babciunie albo dziadki mają miękie serce i może jakiegoś mniejszego by wzieli... albo kurde taka naiwna jestem. Wiadomo ,że z dużymi to zawsze większy kłopot i przecież zazwyczaj to na łańcuch chcą brać ehhh Wiecie to jest taka dość rozsądna gazetka nie taka fiu bzdziu.. (dla starej młodzieży hheheh )to myślę ,że może małe psiury serca podbija.

Posted

Ja myślę, że jak starszy pies to i starsi ludzie się mniej boja wziąć średniego. Ja dlatego zabrałam Bismarcka do domu, bo taki mniej groźny;) Wcześniej miałam jamnika, i tak wetka ise śmiała, ze gabaryty inne;) Melisa jest naprawdę spokojna i grzeczna, spokojnie moze iść do starszych osób.

Posted

[quote name='magda z.']Ja myślę, że jak starszy pies to i starsi ludzie się mniej boja wziąć średniego. Ja dlatego zabrałam Bismarcka do domu, bo taki mniej groźny;) Wcześniej miałam jamnika, i tak wetka ise śmiała, ze gabaryty inne;) Melisa jest naprawdę spokojna i grzeczna, spokojnie moze iść do starszych osób.[/QUOTE]
ale wiesz mi chodziło o to ,że starsi ludzie to zazwyczaj w blokach wiesz krzątają sie z małymi wypierdkami tylko po podwórku, raczej nie wiele starszych osób weźmie większego psa.. bo zaraz myślą ,że dużo ruchu mu potrzeba ,że pociągnie wiesz o co chodzi...poprostu zazwyczaj się nie decydują na duże jeśli już to na wypierdki małe jakieś :-) Dlatego pisze ,ze może siełudze ,że jak małe pójdą w następnym tygodniu to moż jakoś bardziej ktoś się skusi .... albo naiwna jestem ale kurde wydaje mi się ze starsi to takim tokiem myślenia ida..

Posted

[quote name='madziara1983']ale wiesz mi chodziło o to ,że starsi ludzie to zazwyczaj w blokach wiesz krzątają sie z małymi wypierdkami tylko po podwórku, raczej nie wiele starszych osób weźmie większego psa.. bo zaraz myślą ,że dużo ruchu mu potrzeba ,że pociągnie wiesz o co chodzi...[/QUOTE] widziałaś u mnie na manhatanie babke co ledwo chodzi i ma takiego wielkiego alaskana czy malamuta czy co tam hehe bydle wielkie i oboje tak sobie powoli chodzą ;)