ewelinka_m Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 :multi: super bardzo się ciesze i nieustannie zaciskam ;) Quote
taks Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Czyli jak rozumiem Pimpusia ma już dom i sprawa nieaktualna? Pytam bo mam kogoś zainteresowanego w Krakowie Quote
ewelinka_m Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 taks a może ktoś się zdecyduje na któregoś z tych szczeniaków gdyby Pimpusia była już nieaktualna definitywnie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112212 malce w pilnej potrzebie Quote
taks Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='ewelinka_m']taks a może ktoś się zdecyduje na któregoś z tych szczeniaków gdyby Pimpusia była już nieaktualna definitywnie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112212 malce w pilnej potrzebie dzięki - zdrukowałam fotki i pokażę. Dom jest z ogrodem i warunki własciwie na dużego psa ( a o to zawsze trudniej)więc trochę szkoda ale wyczytałam, że gardłowa sprawa więc spróbuje cos zwojować mimo że marzył się trikolor;) Quote
kika22 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Taks masz tu podrośnięte "trikolory" Sunia - Pola Piesek - Dolar Piesek - Tobi Quote
Fiona.22 Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Dzwonili przedz chwila nowi opiekunowie Pimpusi...pani powiedziała, zę nie bedą czekac do czwartku tylko jutro wsiadaja w samochód i przyjezdzają po mała do Kielc :multi: Quote
ewelinka_m Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 :multi:bardzo się cieszę :multi: p.s Fiona nie wiesz gdzie państwo wypatrzyli małą? Quote
Fiona.22 Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Mówili mi ale zapomniałam :oops: Zapytam jutro jeszcze raz... Dość duży odezew jest z gumtree.pl Quote
GameBoy Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Fiona czy panstwo mogliby dowiezc mi z Kielc malucha do Wawy tak przy okazji? Quote
erka Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Taks, jest jeszcze taka mała sunia tricolorka, też w dużej potrzebie. A jak chcą większego psa, to jest przepiękna mix bernardynka, ok.7-8 mies. , już po sterylce. Przemiła sunia, wielka pieszczocha. Quote
Fiona.22 Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 GameBoy napisał(a):Fiona czy panstwo mogliby dowiezc mi z Kielc malucha do Wawy tak przy okazji? Pewnie by mogli ale zapytam jak beda. Co to za szczeniak szczeniak ?? Quote
ewelinka_m Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='Fiona.22']Pewnie by mogli ale zapytam jak beda. Co to za szczeniak szczeniak ?? Ilonka chodzi o te maluchy od p. Basi (http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112212 ) Quote
Fiona.22 Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 to już wiem...byliśmy z tymi szkrabami z Basią u weterynarza :D A jakies namiary na kogoś kto odbierze psa ?? I trzebaby tego malucha do mnie podrzucić bo nie bede ich wysyłać, zeby błądzili po kielcach Quote
ewelinka_m Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Fiona.22 napisał(a):to już wiem...byliśmy z tymi szkrabami z Basią u weterynarza :D A jakies namiary na kogoś kto odbierze psa ?? I trzebaby tego malucha do mnie podrzucić bo nie bede ich wysyłać, zeby błądzili po kielcach Fiona a o której państwo przyjadą po Pimpusię? :razz: Quote
Fiona.22 Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Pimpula własnie pojechała do nwego domku. Domek zapowiada się rewelacyjnie. Będa oczywiście info o małej. Sunia bedzie mieszkała w bloku (zimą) a latem bedzie miała do dyspozycji dom z ogrodem gdzie jej opiekunowie spędzają całe lato. Córka nowej włascicielki pomagała bezdomnym kotom i szukała dla nich domków. Wydaje mi się, ze sunia nie mogła trafić lepiej :) Quote
Fiona.22 Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Pimpunia, szczęśliwie dotarła do domciu :) Zapoznała się już z kotami. wyszalała się z psem i poszła spac. Po drodze też spała, na postoju zrobiła kupola i siku a potem poszła znowu spac:) Quote
kika22 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Fiona.22 napisał(a):Pimpula własnie pojechała do nwego domku. Domek zapowiada się rewelacyjnie. Będa oczywiście info o małej. Sunia bedzie mieszkała w bloku (zimą) a latem bedzie miała do dyspozycji dom z ogrodem gdzie jej opiekunowie spędzają całe lato. Córka nowej włascicielki pomagała bezdomnym kotom i szukała dla nich domków. Wydaje mi się, ze sunia nie mogła trafić lepiej :) Super się czyta takie wieści:multi: Czyli wątek zamykamy ze szcześliwym zakonczeniem:multi: Quote
Fiona.22 Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Szczęśliwe zakończenie było ale wątku nie zamykamy :cool3: Czekamy z niecierpliwościa na info z nowego domku :) Quote
Meggie74 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Troche wiesci od Pimpusi - napisała córka nowej Pani. "Pimpusia juz nie jest Pimpusia tylko Figa :) Szybko zalapala, ze ma nowe imie i jak sie na nia zawola "Figa" to natychmiast przybiega :)) Zaaklimatyzowala sie rewelacyjnie. Ladnie sie pilnuje i slucha. Przybiega na zawolanie. Jest bardzo madra i rezolutna. Wczoraj bylismy caly dzien na dzialce u mamy mojego meza, wiec mala sie wyszalala za wszystkie czasy. Najbardziej podobalo jej sie ganianie z duzym psem (moim owczarkiem) i zabawa z nim. A najfajniejsze bylo podkradanie mu pilki, co udalo sie uwiecznic na zdjeciach, ktore przesylam. Ma dziewczyna duzo energii, az milo popatrzec na tak radosnego psa. Wcina suche az jej sie uszy trzesa :) Czasami jeszcze zrobi siusiu w domu, ale kupe robi juz tylko na dworze. Siada pod drzwiami wyjsciowymi i piszczy, ze chce wyjsc. Wlasciwie o Fidze mozna pisac tylko same "ochy i achy". Ze madra, ze posluszna, ze sliczna, ze przylepa, tak mozna wymieniac i wymieniac bez konca :)))) Jestesmy bardzo szczesliwi, ze znalazla u nas dom :))))" (to tyle - Fionka wstaw proszę zdjęcia - bo ja nie umiem :oops: Dziękuję wszystkim za pomoc w szukaniu domku dla Pimpki-Figi :laola: po raz kolejny udało się :multi::multi: huuuuurrrra !!!!!!!!!!!!!!! ale bez was byłoby trudno Quote
ewelinka_m Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 :multi: rewelacyjne wieści, uwielbiam czytać takie wiadomości :loveu: czekam na fotki Figi, bo słyszałam od Fiony, że mała się trochę zmieniła przez czas oczekiwania na domek ;) Quote
ewelinka_m Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 ale ona jest szczęśliwa :loveu: to zdjęcie mnie już kompletnie rozwaliło :loveu: Quote
Recommended Posts