GoniaP Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 GoniaP napisał(a):Pasja jedzie do domu w przyszły czwartek! I pojechała! Od dziś ma na imię Moja, i jest Warszawianką!!! Wszystkiego co najlepsze sunieczko :loveu: Quote
Charly Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Piękne ma imię. Cwaniara jest warszawianką teraz. Wszystkiego najlepszego slicznotko w nowym domciu:):) zdjeeeecia:mad::mad: Quote
GoniaP Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 a nawet filmik: http://www.youtube.com/watch?v=22stHgVT0M0 Quote
Charly Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 ----------------------------------------------------------------- nie wiem co powiedziec. Ta muzyka, ten pies, ta działka....Moja masz szczescie. cudnie cudownie po prostu. Skad taki dom. niesamowite. :iloveyou::iloveyou::iloveyou: :BIG::BIG::BIG: :laola: :chlup::drink1: :Cool!::Cool!::Cool!: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
GoniaP Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Charly napisał(a):----------------------------------------------------------------- nie wiem co powiedziec. Ta muzyka, ten pies, ta działka....Moja masz szczescie. cudnie cudownie po prostu. Skad taki dom. niesamowite. MAGIC ;) Gdyby nie Ty i Agunia, to kto wie, jak by się to wszystko skończyło... Jeszcze raz dziękuję! Quote
Ania R Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 A ja dziekuje za Moją w imieniu rodzicow;) Jest cudowna, pojetna, grzeczna i tak w nieskonczonosc moge... Dziekuje GOSI, CHARLOTTE & ASI. Poznan - uklony w Wasza strone:))))) Quote
bumerang Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Witaj Aniu, myslę że co jakiś czas umiescisz tu nasza ślicznotkę i opiszesz jej postępy w szkoleniu oraz milosć Mojki do Docusia i odwrotnie:loveu::loveu: Quote
Ania R Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 mowisz-masz:) zdjecia z ostatniego weekendu (widzialas chyba:))) Ale jest sie kim pochwalic, wiec to robie:) Quote
Donvitow Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 SUUUper. Jak by ktoś chciał jescze jednego " czarnucha" to mam trzy czekające na domki.:shake: Quote
Recommended Posts