Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

orzemek75 napisał(a):
tylko pogratulować rozwiązania problemu.
tak pomaga OTOZ Animals.

Tylko pogratulować zaangażowania, wywijania kota ogonem i Twoich zacnych fochów. Poza narobieniem szumu nie zrobiłeś nic. Tylko naoczerniałeś OTOZ, a sam szybciutko się wycofałeś.
Ręce opadają.

Posted

słuchaj fenris. napisałem prawdę. a śmierć Detoxa jest faktem.
jeżeli OTOZ Animals czuje się oczernione zawsze może wytoczyć mi sprawę o zniesławienie.
mi nie udało się zebrać pieniędzy a mossi nie przyjęła by Detoxa bez gwarancji że zapłacę. nie miałem też możliwości zabrać go do siebie. OTOZ Animals nic nie zrobił w sprawie Detoxa choć jest do tego statutowo zobowiązany.
czy jest agresywny czy nie ma mu pomóc. dopiero jak dana pomoc nie daje rezultatu można podjąć radykalne środki.
ach. a w ostatnim Twoim dłuższym poście zapomniałaś dodać że mam rogi, ogon i wyglądam jak diabeł. może wtedy było by jeszcze śmieszniej.

Posted

jestem szczery.. a prawda boli.. choć wolałbym Tobie i OTOZowi napisać podziękowanie za pomoc Detoxowi. chociaż za to że byście spróbowali mu pomóc. niestety wyrok wydaliście na samym początku. i tylko nie rozumiem Was że tego nie widzicie.

Posted

Na samym początku się wypowiedziałam i wypowiem się na końcu. Byłam za uśpieniem psa, bo stwarzał zagrożenie ale i wiedziałam z autopsji że pomóc mu mogłeś/ jeśli by się podporządkował/ licząc najbardziej na siebie. Tu trzeba być twardym realistą . Szacun za starania:thumbs: nie wyszło nie rozpaczaj , przyjmij na klatę i pomórz innemu. Nie wkręcaj się w obwinianie, mnie na tym forum też napadano i nawet nikt przepraszam nie napisał. Wyluzuj i działaj, bo tylko to ma sens.:fadein:

• Margo unlocked this topic