Poker Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 w każdym du żym mieście jest Wyborcza,ogłoszenie mozna wysłąc mejlem na adres [email protected],mozna , a nawet trzeba codziennie wysyłać ogłoszenie.Mnie się we Wrocławiu sprawdziło.Możecie wysłać też do ościennych województw. Quote
modliszka84 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Madzik77 napisał(a):jak nie ma, jest lokalna wyborcza tzn dodatek lokalny woj łodzkie do gazety wyborczej no i co z tego ze jest wyborcza skoro nie ma żółtych stron tak jak w innych miastach gdzie przyjmuja ogloszenie ze zdjeciem. ogloszenie ze zdjeciem mozna wyslac ale nie jest pewne ze wydrukuja i tylko w soboty w jakims dodatku... Quote
Poker Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 we Wrocławiu sa codziennie ogłoszenia o zwierzakach na stronach danego miasta,żadnych żółtych stron :cool3: nie ma.Przecież wysłanie nie kosztuje i nie boli,więc mozna spróbowac. Quote
modliszka84 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Poker napisał(a):Modliszko,i co w końcu z Tusią? nie dasz jej? czekam na odpowiedz od jej tymczasowej opiekunki, ona teraz zna najlepiej sytuacje. co do wyborczej to juz kiedys próbowałam wysylac zdjecia z opisem, to drukowali moze jedno na 3 tygodnie i to jeszcze z duzym opoznieniem. Spróbowac mozna, oczywiscie, ale nie wiem czy cos z tego wyjdzie. Quote
Poker Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 to czekam na odpowiedź tym bardziej,że kicia bardzo sie państwu spodobała. Ogłoszenia trzeba wysyłać nawet codziennie. Quote
netti1 Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 suczynka się pokazuje wszystkim i prosi o domek:-( Quote
modliszka84 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 kto wysyłał maile do Expressu Ilustrowanego i Dziennika Łódzkiego ? Quote
xxxx52 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 gdzie ludzie maja oczy:crazyeye:,ze nie widza tak przeuroczego i kochanego psiaka:-( Quote
netti1 Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 dzięki,mało osób pamięta o suni i kociętach:-( Quote
kasia14 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 zrobiłam jeszcze ogłoszenie Nutce na www.psy.pl http://www.psy.pl/adopcje/?A=view&sort=0&R=a&if=14225 Quote
netti1 Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 widzę,że muszę podnosic wątek sama,trudno. ślicznotka czeka na dom! Quote
modliszka84 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Nutka w weekend odbyła nieudaną adopcje. Dałam sie nabrać na piękne gadanie i przechwalanie sie. Pojechałysmy z Netti w sobote 50 km za Łódź, sunia miała w domu zostać na stałe. No i została, mimo pewnych obiekcji. Następnego dnia rano już otrzymałam wiadomośc, że Nutka nie toleruje kocicy. Wczesniej był problem że Nutka nie toleruje świnek wietnamskich. Po kilku godzinach ludzie juz nie dali jej szansy! Jest to oczywiscie bzdurą bo u Netii Nutka tolerowała wszytskie zwierzaki i była bardzo grzeczna. I tak zachowują sie ludzie - pracownicy łodzkiego ZOO, któy na co dzien obcują ze zwierzętami :shake: KOSZMAR! Pan nadaje sie do czarnych kwiatków. W niedziele wieczorem kazałam panu odwieźc Nutke z powrotem. Dzis rano była juz u Netti. No cóz, adopcja nie wyszła, my mamy 40 zł mniej (paliwo) a Nutka więcej stresów. DOM PILNIE POTRZEBNY DLA SUNI! Quote
netti1 Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 ten brak tolerancji objawiał się szczekaniem,w przypadku świnek które widziała pierwszy raz na oczy,a problem z kotem był taki ,że kot nie chciał wejśc do domu.ci ludzie owszem lubią zwierzęta,ale chyba tylko na fotografiach,które nam pokazywali,bo nie sprawiają żadnych kłopotów.Nutka u mnie zachowuje się idealnie,chodziła dziś nawet bez smyczy,wraca grzecznie do nogi nawet odwołana od zabawy z innymi psami.Nie atakuje kotów,które w ośmioosobowym gronie każdego ranka siedzą na balkonie,obserwuje je,ale nie jest agresywna.Jest żywa i impulsywna ,ale grzeczna i karna,była w obcym miejscu a jej szansa na dom przepadła dlatego ,ze zaszczekała. Quote
modliszka84 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 czy ktos pomoze nam w sfinansowaniu sterylizacji....? :roll: Quote
Recommended Posts