BLACKDRAGON Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 [B]są chwile i ludzie których się nie zapomina...[/B] [IMG]http://www.veronika7777.republika.pl/henio.JPG[/IMG] Msza Święta odbędzie się we wtorek 6 maja 2008 o godz.8,30 w Kościele Parafialnym Chrystusa Odkupiciela w Poznaniu. Pogrzeb o godzinie 10 na cmentarzu Miłostowo /wejście od ul.Gnieźnienskiej/ . Quote
Różyczka Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 [B][SIZE=3]['][']['] :-( [B][SIZE=3]['][']['][/SIZE][/B] [/SIZE][/B]To wielka strata dla polskiej kynologii. Najszczersze wyrazy współczucia dla rodziny w tych ciężkich chwilach. Quote
arima Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 [']['][']['][']['] Moja pierwsza wystawa...pierwsze CWC:-( Bardzo mi przykro:-( Quote
Asta Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Ogromne współczucia dla rodziny i bliskich. Pamiętam, debiut na młodym prezenterze. [*] Quote
BLACKDRAGON Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 [CENTER]Niech staną zegary, Zamilkną telefony, Dajcie psu kość, Niech nie szczeka, niech śpi najedzony. Niech milczą fortepiany, I w miękkiej werbli ciszy, Wynieście trumnę, Niech przyjdą żałobnicy, Niech głośno łkając samolot pod chmury się wzbije, I kreśli na niebie napis "On nie żyje!" Włóżcie żałobne wstążki na białe szyje gołębi ulicznych, Policjanci na skrzyżowaniach niech noszą czarne rękawiczki. W Nim miałam moją północ, południe i zachód i wschód, Niedzielny odpoczynek i codzienny trud. Jasność dnia i mrok nocy, moje słowa i śpiew, Miłość, myślałam, będzie trwała wiecznie, Myliłam się. Nie potrzeba już gwiazd - zgaście wszystkie - do końca! Zdejmijcie z nieba Księżyc i rozmontujcie słońce, Wylejcie wodę z morza, odbierzcie drzewom cień, Teraz już nigdy na nic nie przydadzą się. [/CENTER] Quote
resuruss Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [B][SIZE=5] [*] Wyrazy współczucia ....[/SIZE][/B] Quote
flashka-g Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Weronika bardzo mi przykro, wyrazy współczucia [*] Quote
Mudik Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Cóz można napisać ,To wielka strata dla rodziny S.P p.Jurki i kynologii. [`] [`] [`] Quote
bea100 Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Bardzo wielka strata [*] Składam kondolencje Rodzinie oraz Przyjaciołom. Quote
AGATA I BRIARD Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [B][COLOR=purple]['] ['] ['][/COLOR][/B] Quote
Azawakh Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Weroniko przyjmij moje kondolencje... Znałem twojego dziadka osobiście i miałem przyjemność kilka razy asystować mu na ringach... Quote
Rosagos Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Mnie też jest bardzo przykro ... Nie wiem czy pani mnie rozpoznała ,chodzę do pani na lekcję MP Quote
Recommended Posts