Alicja Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [FONT=Arial]Czy Iwanka już po zabiegu ??[/FONT] Quote
amikat Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Ivanka zaczipowana, zapaszportowana!!! Zaszczepiona!!!! Starylka przełożona na poniedziałek - bo urlopy.... ech... Quote
clockwork Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 [FONT=Arial]amikat... sorki- to nie tak że powierzyłam ci Ivanke i mam to gdzieś.. zaczęłam prace w jastrzębskim schronie i mam zapierdziel na maxa.... pamiętam ale brakuje mi doby :placz::placz:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='jotka']W niedzielę wyjeżdżamy! [FONT=Arial] czyli Ivanka zmienia narodowość ;) szkoda że nie udało się Nam więcej z Nią spotkać ....szczęśliwego domku Ivanko :loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [quote name='jotka']W niedzielę wyjeżdżamy! [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye: tak po cichaczu?? :placz::placz: a to do domku docelowego czy tymczas??? Ivanko- szczęscia :loveu::loveu: [/FONT] Quote
amikat Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Kochane cioteczki. Wczoraj o 9 rano Ivanka zasiadła w samochodzie Rene i pojechała do Niemiec. Od dzisiaj jest w domu !!!!!! Podróż przeszła ok! Quote
dzodzo Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 super wieści, powodzenia Ivanko po zachodniej stronie;) Quote
clockwork Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='amikat']Kochane cioteczki. Wczoraj o 9 rano Ivanka zasiadła w samochodzie Rene i pojechała do Niemiec. Od dzisiaj jest w domu !!!!!! Podróż przeszła ok! [FONT=Arial]:multi::multi::multi: no to sie laluni trafiło :loveu::loveu: mam nadzieje że masz foty jak wygląda teraz :diabloti: zapomniałam spytać przez telefon :roll: DZIĘKUJE CIOTECZKI.... jak se przypomne ją w tym zasranym za przeproszeniem kojcu ... taką zagubioną :shake::shake: [/FONT] Quote
Alicja Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 :multi:[FONT=Arial]:multi::multi::loveu:....super [/FONT] Quote
Alicja Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 :loveu::loveu:[FONT=Arial]:multi::multi::multi:super [/FONT] Quote
clockwork Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial]:multi::multi::loveu:....super [/FONT] [quote name='Alicja']:loveu::loveu:[FONT=Arial]:multi::multi::multi:super [/FONT] [FONT=Arial]eee a ty co.. popiłaś że sie tak mooocno cieszysz :crazyeye::crazyeye:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]eee a ty co.. popiłaś że sie tak mooocno cieszysz :crazyeye::crazyeye:[/FONT] [FONT=Arial]coca-cole piłam ...no so ...:roll::oops:[/FONT] Quote
Selket Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 To pewnie dlatego, że cola z biedronki...oni tam dziwne rzeczy pakują :evil_lol: Quote
Tengusia Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Ivanka jesli sie nie myle siedzi juz za granica :grins: Quote
Alicja Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [FONT=Arial]Trzeba Magdę pogonić do zmiany tytułu ;)[/FONT] Quote
clockwork Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [FONT=Arial]ups... to mój wątek :cool1: już zmieniam ii co??? tera Ivanka bedzie sie uczyć szczekać po niemiecku?? :roll:;) aaaaaaaaammmmmmmiiiiiiiiiikkkkkkkkaaaaaaaaaatttttttttttttt :Rose: i wszystkim tym którzy pomogli dogladali Ivanki... jak ja żałuje że nie widziałam jej po tym jak cioteczki ją wyhuchały :razz: [/FONT] Quote
Izabela124. Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Tengusia napisał(a):Ivanka jesli sie nie myle siedzi juz za granica :grins:No to super wieści:multi: Quote
clockwork Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 pamiętacie :razz::razz: wczoraj amikat wysłała mi fotki które dostała z nowego domecku Ivanki :loveu::loveu::loveu: amikat :Rose: kochom cie jak diobli :loveu: Quote
Selket Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Cudna Niunia :loveu: :loveu: i jakie szczęście na psim pyniu ;) Quote
clockwork Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 oo jak szybko kibicki sie zleciały :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts