Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='weszka']Cudny Mobiś :loveu: Postaram się sklecić jakiś bazarek.[/quote]

Jak znajdziesz czas to prosimy...bardzo!!!

Rok temu wątek Mobika-Mopa aż parzył..!
A dzisiaj cicho, obojetnie...! A przecież Mobik zyje, jest kochany, choruje..i wciąż jest psiakiem potrzebującym...

Pomóżcie Kochani.....!

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Subskrybuję ten wątek, sprawdzam codziennie czy nie ma jakiś nowych informacji na temat pieska, ale wiadomości o Mobiku rzadko są zamieszczane...
A swoją drogą to niesamowite, że schorowany pies, który miał przed sobą tylko kilka miesięcy jeszcze żyje u dbającej o jego potrzeby i kochającej pani :loveu:

Posted

Bazarek dla naszego dziadunia [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/wyborne-zielone-herbaty-na-leki-karme-dla-dziadzia-mobika-do-19-05-godz-20-a-137654/#post12279253[/URL]

Posted

Trafiłam tu przez wątek o "psach widzących sercem"..:placz:
Żeby specjalnie sie nie rozwodzić porposze o numer konta na pw..na które moge wpłacić coś dla tego kudłacza ;)

Posted

Niestety, dopóki pies nie ma domu, grozi mu niebezpieczeństwo, cierpi wzbudza sensację. A gdy jakaś dobra dusza da psu dach nad głową stopniowo zainteresowanie zanika :shake:

Posted

[quote name='Lidan']Niestety, dopóki pies nie ma domu, grozi mu niebezpieczeństwo, cierpi wzbudza sensację. A gdy jakaś dobra dusza da psu dach nad głową stopniowo zainteresowanie zanika :shake:[/quote]może dlatego,że kolejka tych bezdomnych i cierpiących jest ogromnie długa..:placz:

Posted

[quote name='_bubu_']
Psiak gorzej chodzi, ale chodzi. jak jest nierówno to się potyka. Pani Gosia mu pomaga. Jak były gorące dni to gorzej się czuł ale teraz jest lepiej. Poza tym Mobik wygląda ślicznie i jest taki spokojny, wyciszony..
Jednak ciągle potrzebne jest wsparcie. Muszę wysłać kolejne leki i pieniążki na jedzonko dla naszego staruszka. proszę o wsparcie..

[IMG]http://img525.imageshack.us/img525/1962/dsc1078.jpg[/IMG]

[/quote]

podnoszę prośbę o wsparcie!

Posted

Napewno dostaniesz. _bubu_ jest bardzo solidną osobą :loveu:
[quote]może dlatego,że kolejka tych bezdomnych i cierpiących jest ogromnie długa..[/quote]
Na 100% to jest powód mniejszego zainteresowania psami, którym już się udało pomóc. Mobik, chory staruszek, ma domek i wspaniałą opiekę. W tej chwili potrzebna mu jest pomoc finansowa bo na leki dla piesków nie ma żadnej zniżki.

Posted

[quote name='Shanara']wsparłam..tylko niestety nie dostałam info czy dotarło?[/quote]

doszło 50zł , 14 maja. bardzo dziękuję :loveu: Wysłałam leki na kolejne 2 tygodnie.

Posted

Jeśli to nie tajemnica to ile mniej więcej wynosi miesięczne utrzymanie Mobika? Leki i wizyty u weterynarza są finansowane przez Ciebie _bubu_ a co z wyżywieniem?

Posted

Z mojego bazarku już spływają pieniążki to jak się zbierze wszystko przeleję za jednym razem i napiszę ile. [B]bubu[/B] wpłacić na konto AFN czy podasz inne?

• 2 weeks later...
Posted

Mobik odszedł za TM :( Wczoraj został uśpiony. Jego stan się pogorszył i tylko tak mogliśmy mu pomóc . Przeżył szczęśliwie prawie rok we wspaniałym domu pod troskliwą opieką.. Do zobaczenia piesku :( [']

Posted

Jakie masz szczęście [B]bubu[/B] że byłaś u niego niedawno... Ze zdążyłas sie pożegnać....

Spij maleńki....:-(

Posted

Na końcu swojej drogi spotkał wspaniałych ludzi, którzy dali mu to co powinien mieć przez całe życie - miłość i troskę.

[*]
[*]
[*] Słoneczko - do zobaczenia za TM