togaa Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 [quote name='weszka']Cudny Mobiś :loveu: Postaram się sklecić jakiś bazarek.[/quote] Jak znajdziesz czas to prosimy...bardzo!!! Rok temu wątek Mobika-Mopa aż parzył..! A dzisiaj cicho, obojetnie...! A przecież Mobik zyje, jest kochany, choruje..i wciąż jest psiakiem potrzebującym... Pomóżcie Kochani.....! Quote
Lidan Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Subskrybuję ten wątek, sprawdzam codziennie czy nie ma jakiś nowych informacji na temat pieska, ale wiadomości o Mobiku rzadko są zamieszczane... A swoją drogą to niesamowite, że schorowany pies, który miał przed sobą tylko kilka miesięcy jeszcze żyje u dbającej o jego potrzeby i kochającej pani :loveu: Quote
weszka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Bazarek dla naszego dziadunia [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/wyborne-zielone-herbaty-na-leki-karme-dla-dziadzia-mobika-do-19-05-godz-20-a-137654/#post12279253[/URL] Quote
Shanara Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Trafiłam tu przez wątek o "psach widzących sercem"..:placz: Żeby specjalnie sie nie rozwodzić porposze o numer konta na pw..na które moge wpłacić coś dla tego kudłacza ;) Quote
Shanara Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 [quote name='_bubu_']dziękujemy :) wysłałam na pw[/quote] przelew już do Ciebie leci.. :p Quote
Lidan Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Niestety, dopóki pies nie ma domu, grozi mu niebezpieczeństwo, cierpi wzbudza sensację. A gdy jakaś dobra dusza da psu dach nad głową stopniowo zainteresowanie zanika :shake: Quote
Shanara Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='Lidan']Niestety, dopóki pies nie ma domu, grozi mu niebezpieczeństwo, cierpi wzbudza sensację. A gdy jakaś dobra dusza da psu dach nad głową stopniowo zainteresowanie zanika :shake:[/quote]może dlatego,że kolejka tych bezdomnych i cierpiących jest ogromnie długa..:placz: Quote
mru Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='_bubu_'] Psiak gorzej chodzi, ale chodzi. jak jest nierówno to się potyka. Pani Gosia mu pomaga. Jak były gorące dni to gorzej się czuł ale teraz jest lepiej. Poza tym Mobik wygląda ślicznie i jest taki spokojny, wyciszony.. Jednak ciągle potrzebne jest wsparcie. Muszę wysłać kolejne leki i pieniążki na jedzonko dla naszego staruszka. proszę o wsparcie.. [IMG]http://img525.imageshack.us/img525/1962/dsc1078.jpg[/IMG] [/quote] podnoszę prośbę o wsparcie! Quote
Shanara Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 wsparłam..tylko niestety nie dostałam info czy dotarło? Quote
Lidan Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Napewno dostaniesz. _bubu_ jest bardzo solidną osobą :loveu: [quote]może dlatego,że kolejka tych bezdomnych i cierpiących jest ogromnie długa..[/quote] Na 100% to jest powód mniejszego zainteresowania psami, którym już się udało pomóc. Mobik, chory staruszek, ma domek i wspaniałą opiekę. W tej chwili potrzebna mu jest pomoc finansowa bo na leki dla piesków nie ma żadnej zniżki. Quote
_bubu_ Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 [quote name='Shanara']wsparłam..tylko niestety nie dostałam info czy dotarło?[/quote] doszło 50zł , 14 maja. bardzo dziękuję :loveu: Wysłałam leki na kolejne 2 tygodnie. Quote
Lidan Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Jeśli to nie tajemnica to ile mniej więcej wynosi miesięczne utrzymanie Mobika? Leki i wizyty u weterynarza są finansowane przez Ciebie _bubu_ a co z wyżywieniem? Quote
Shanara Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Napiszcie jakie on dokładnie leki przyjmuje.. może uda się je taniej załatwić ;). Quote
weszka Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Z mojego bazarku już spływają pieniążki to jak się zbierze wszystko przeleję za jednym razem i napiszę ile. [B]bubu[/B] wpłacić na konto AFN czy podasz inne? Quote
_bubu_ Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Mobik odszedł za TM :( Wczoraj został uśpiony. Jego stan się pogorszył i tylko tak mogliśmy mu pomóc . Przeżył szczęśliwie prawie rok we wspaniałym domu pod troskliwą opieką.. Do zobaczenia piesku :( ['] Quote
togaa Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Jakie masz szczęście [B]bubu[/B] że byłaś u niego niedawno... Ze zdążyłas sie pożegnać.... Spij maleńki....:-( Quote
Yorija Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Na końcu swojej drogi spotkał wspaniałych ludzi, którzy dali mu to co powinien mieć przez całe życie - miłość i troskę. [*] [*] [*] Słoneczko - do zobaczenia za TM Quote
Yorija Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Bubu była z nim do końca. Usnął spokojny i z dotykiem ludzkiej ręki. Tak jak by go Bubu trzymała za łapkę i odprowadzała za TM. Quote
Recommended Posts