pinczerka_i_Gizmo Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Yorija']Cudo :-) Czy to jest w lecznicy?[/quote] Tak, Mop obecnie jest w tej samej lecznicy, w której wcześniej był Poker. Quote
Yorija Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 on jest rewelacyjny - czy on nie jest "w typie" którejś rasy - taki rasowy bez rodowodu? A wiadomo skąd się wziął? Przecież takiego psa - tak zaniedbanego z nienacka nie zrzucili jacyś z obcej planety. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Były w tym temacie różne podejrzenia... bodajże o podobieństwo do bergamasco? Nie pamiętam już. Ale został obcięty na sznaucera. Quote
weszka Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='_bubu_']dziękuję :loveu: zaraz wysyłam![/quote] Cioteczko nie dostałam adresu a bez tego nie zamówię pieluszek :shake: Ależ MOP pięknie wygląda! :loveu: teraz to żaden z niego MOP :cool3::evil_lol: tylko piękny puchaty piesek :loveu: Quote
_bubu_ Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='weszka']Cioteczko nie dostałam adresu a bez tego nie zamówię pieluszek :shake: Ależ MOP pięknie wygląda! :loveu: teraz to żaden z niego MOP :cool3::evil_lol: tylko piękny puchaty piesek :loveu:[/quote] zaraz wyślę ponownie Quote
Yorija Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='weszka']Cioteczko nie dostałam adresu a bez tego nie zamówię pieluszek :shake: Ależ MOP pięknie wygląda! :loveu: teraz to żaden z niego MOP :cool3::evil_lol: tylko piękny puchaty piesek :loveu:[/quote] Szanowny Pan [SIZE=4][COLOR=red]Mo Puh[/COLOR][/SIZE] :-) Quote
madzia828 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 ale Mopek wypiękniał:-o:loveu: nasz puchatek:cool3: Quote
peate Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 no po tej kąpieli i czesaniu to faktycznie nie ten pies :evil_lol: Bubu chyba powinnaś się zatrudnić jako psi fryzjer :lol: obiecane przysmaki już mam, w przyszłym tygodniu jak będę wracać z pracy to podrzucę Mopkowi, nich się chłopak robi jeszcze bardziej kontaktowy ;) a skoro on teraz taki śliczny i "rasowy" się zrobił to może przydałoby się wypuszczać go na spacerki przed lecznicę, może ktoś się zauroczy :razz: Quote
weszka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Paczka pieluszek zamówiona. Mam nadzieję że będą dobre i podniosą komfort życia Mopkowi. Takie same zamówiłam dla mojej staruszki Buni bo też ma problemy z sikaniem w domu :shake: oj starość... Quote
Szarik Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Nareszcie mogę zobaczyć pięknego Mopka! Jaki puszysty i szczęśliwy! [URL]http://img244.imageshack.us/img244/8668/42lu2.jpg[/URL] To zdjęcie jest przepiękne! Do ogłoszeń w sam raz ;) Mam tylko nadzieję, że dzisiejszej nocy nie spędził w kojcu :( W Niedzielę lecznica otwarta jest chyba tylko godzinę i to rano, a wtedy było ładnie, mam nadzieję, że go nie zostawili :( Quote
_bubu_ Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 zapraszam na bazarek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116313[/URL] Quote
_bubu_ Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='weszka']Paczka pieluszek zamówiona. Mam nadzieję że będą dobre i podniosą komfort życia Mopkowi. Takie same zamówiłam dla mojej staruszki Buni bo też ma problemy z sikaniem w domu :shake: oj starość...[/quote] bardzo dziękuję! Quote
_bubu_ Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [SIZE=3][COLOR=Red][B]Mop do końca tygodnia musi opuścić lecznice. Decyzja nieodwołalna :( Sytuacja dramatyczna :( [/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Szarik Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Dlaczego!? W czym on im przeszkadza w kojcu!? Znowu ten 'inny' wet się wtrącił!? Jak można coś takiego zrobić Mopowi!? :( Może ten sam hotelik, co Poker w Nim jest uratowałby go? Bo Poker tam jest na zewnątrz w kojcu, prawda? Czyli prawie jak tutaj. Ehh, Mopuś... :( Quote
_bubu_ Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='Szarik']Dlaczego!? W czym on im przeszkadza w kojcu!? Znowu ten 'inny' wet się wtrącił!? Jak można coś takiego zrobić Mopowi!? :( Może ten sam hotelik, co Poker w Nim jest uratowałby go? Bo Poker tam jest na zewnątrz w kojcu, prawda? Czyli prawie jak tutaj. Ehh, Mopuś... :([/quote] Mop szczeka w nocy i sąsiedzi sie skarżą. Zabrania Mopa zażądał powiatowy wet. A Poker zajął ostatni wolny kojec w hotelu. Poza tym Mop nie ma szczepień wiec i tak by go tam nie przyjeli. Quote
Szarik Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Szczeka w nocy? To trzeba go nie zostawiac w kojcu! A juz było coraz lepiej, już był coraz weselszy, przyzwyczaił się do środowiska, zaczął reagowac na bodce. I znów kolejny stres... :( Jak powiatowy, to rzeczywiście nieodwołalnie :( Quote
_bubu_ Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 mysle że jak był w lecznicy to tez szczekał bo u mnie jak był na początku to tez szczekał mimo ze był w domu a nie na zewnątrz. Tylko pewnie sąsiedzi tak nie słyszeli kiedy był w budynku. Quote
Szarik Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 No własnie. Szczerze powiem, że jak go odwiedzałysmy, to nie słyszałam, żeby za wiele szczekał. Może parę razy, ale nigdy nie było to uciążliwe. W dzień chodził sobie lub spał. W nocy mu się nudziło, zamknięty w lecznicy nie przeszkadzałby tak sąsiadom, ale lepiej psa zostawic na zewnątrz =/ Quote
_bubu_ Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Nic już na to nie poradzimy niestety Mopa trzeba zabrać :( tylko dokąd.. licze na jakiś cud.. Quote
Szarik Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Nic mi nie przychodzi do głowy, nie przypominam sobie, żebym znała jakąś cierpliwą i dobra osobę, która przygarnełaby Mopa chociaz na DT, a w hotelach się nie orientuję... :( Quote
Recommended Posts