Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

on jest rewelacyjny - czy on nie jest "w typie" którejś rasy - taki rasowy bez rodowodu?

A wiadomo skąd się wziął? Przecież takiego psa - tak zaniedbanego z nienacka nie zrzucili jacyś z obcej planety.

Posted

[quote name='_bubu_']dziękuję :loveu: zaraz wysyłam![/quote]

Cioteczko nie dostałam adresu a bez tego nie zamówię pieluszek :shake:

Ależ MOP pięknie wygląda! :loveu: teraz to żaden z niego MOP :cool3::evil_lol: tylko piękny puchaty piesek :loveu:

Posted

[quote name='weszka']Cioteczko nie dostałam adresu a bez tego nie zamówię pieluszek :shake:

Ależ MOP pięknie wygląda! :loveu: teraz to żaden z niego MOP :cool3::evil_lol: tylko piękny puchaty piesek :loveu:[/quote]

zaraz wyślę ponownie

Posted

[quote name='weszka']Cioteczko nie dostałam adresu a bez tego nie zamówię pieluszek :shake:

Ależ MOP pięknie wygląda! :loveu: teraz to żaden z niego MOP :cool3::evil_lol: tylko piękny puchaty piesek :loveu:[/quote]

Szanowny Pan [SIZE=4][COLOR=red]Mo Puh[/COLOR][/SIZE] :-)

Posted

no po tej kąpieli i czesaniu to faktycznie nie ten pies :evil_lol:
Bubu chyba powinnaś się zatrudnić jako psi fryzjer :lol:
obiecane przysmaki już mam, w przyszłym tygodniu jak będę wracać z pracy to podrzucę Mopkowi, nich się chłopak robi jeszcze bardziej kontaktowy ;)
a skoro on teraz taki śliczny i "rasowy" się zrobił to może przydałoby się wypuszczać go na spacerki przed lecznicę, może ktoś się zauroczy :razz:

Posted

Paczka pieluszek zamówiona. Mam nadzieję że będą dobre i podniosą komfort życia Mopkowi. Takie same zamówiłam dla mojej staruszki Buni bo też ma problemy z sikaniem w domu :shake: oj starość...

Posted

Nareszcie mogę zobaczyć pięknego Mopka! Jaki puszysty i szczęśliwy!

[URL]http://img244.imageshack.us/img244/8668/42lu2.jpg[/URL]
To zdjęcie jest przepiękne! Do ogłoszeń w sam raz ;)

Mam tylko nadzieję, że dzisiejszej nocy nie spędził w kojcu :( W Niedzielę lecznica otwarta jest chyba tylko godzinę i to rano, a wtedy było ładnie, mam nadzieję, że go nie zostawili :(

Posted

[quote name='weszka']Paczka pieluszek zamówiona. Mam nadzieję że będą dobre i podniosą komfort życia Mopkowi. Takie same zamówiłam dla mojej staruszki Buni bo też ma problemy z sikaniem w domu :shake: oj starość...[/quote]

bardzo dziękuję!

Posted

Dlaczego!? W czym on im przeszkadza w kojcu!? Znowu ten 'inny' wet się wtrącił!? Jak można coś takiego zrobić Mopowi!? :(

Może ten sam hotelik, co Poker w Nim jest uratowałby go? Bo Poker tam jest na zewnątrz w kojcu, prawda? Czyli prawie jak tutaj. Ehh, Mopuś... :(

Posted

[quote name='Szarik']Dlaczego!? W czym on im przeszkadza w kojcu!? Znowu ten 'inny' wet się wtrącił!? Jak można coś takiego zrobić Mopowi!? :(

Może ten sam hotelik, co Poker w Nim jest uratowałby go? Bo Poker tam jest na zewnątrz w kojcu, prawda? Czyli prawie jak tutaj. Ehh, Mopuś... :([/quote]

Mop szczeka w nocy i sąsiedzi sie skarżą. Zabrania Mopa zażądał powiatowy wet.
A Poker zajął ostatni wolny kojec w hotelu. Poza tym Mop nie ma szczepień wiec i tak by go tam nie przyjeli.

Posted

Szczeka w nocy? To trzeba go nie zostawiac w kojcu! A juz było coraz lepiej, już był coraz weselszy, przyzwyczaił się do środowiska, zaczął reagowac na bodce. I znów kolejny stres... :(
Jak powiatowy, to rzeczywiście nieodwołalnie :(

Posted

mysle że jak był w lecznicy to tez szczekał bo u mnie jak był na początku to tez szczekał mimo ze był w domu a nie na zewnątrz. Tylko pewnie sąsiedzi tak nie słyszeli kiedy był w budynku.

Posted

No własnie. Szczerze powiem, że jak go odwiedzałysmy, to nie słyszałam, żeby za wiele szczekał. Może parę razy, ale nigdy nie było to uciążliwe. W dzień chodził sobie lub spał. W nocy mu się nudziło, zamknięty w lecznicy nie przeszkadzałby tak sąsiadom, ale lepiej psa zostawic na zewnątrz =/

Posted

Nic mi nie przychodzi do głowy, nie przypominam sobie, żebym znała jakąś cierpliwą i dobra osobę, która przygarnełaby Mopa chociaz na DT, a w hotelach się nie orientuję... :(