togaa Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Jejku! nikt nowy na ten wątek oprócz "Żywca" nie zagląda..... Niedobrze....... Quote
Edi100 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [quote name='black_cat']Interesuje, tylko nie pisze :([/quote] Szukam mu domu:( rozsyłam emeile, pytam znajomych i:shake: We wrocłaiu sa ogłoszenia w Wyborczej, ponoć domki psy znajdują.Czy u Was też tak mozna ogłaszać Psy?Zorientujcie się. Nie każdy ma internet. Są ludzie ( choćby Domek Cezara) którzy nie mają nawet kompa i cudem raz ktoś im pokazał allegro i wypatrzyli Psa:)Ale nie każdy ma tę sposobność by Ktos im cos w necie pokazał Quote
BUDRYSEK Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Nowy bazarek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114633[/URL] Quote
jbk Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 A ta pani, która się buduje, to tak na pewniaka go chce? Quote
madzia828 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 może by spróbować do Metra albo innej gazety jakiejś lokalnej :roll: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Z tego, co wiem Mopek jest ogłoszony w Kronice Beskidzkiej. Quote
black_cat Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [quote name='jbk']A ta pani, która się buduje, to tak na pewniaka go chce?[/quote] Jaka Pani, o co chodzi? Quote
_bubu_ Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 [quote name='Edi100']Szukam mu domu:( rozsyłam emeile, pytam znajomych i:shake: We wrocłaiu sa ogłoszenia w Wyborczej, ponoć domki psy znajdują.Czy u Was też tak mozna ogłaszać Psy?Zorientujcie się. Nie każdy ma internet. Są ludzie ( choćby Domek Cezara) którzy nie mają nawet kompa i cudem raz ktoś im pokazał allegro i wypatrzyli Psa:)Ale nie każdy ma tę sposobność by Ktos im cos w necie pokazał[/quote] ogłoszenie w kronice beskidzkiej przyciagnelo tylko rodzine której zaginął podobny pies, ale Mopa nie chcieli. W wyborczej nie orientuje sie jak kosztuja ogloszenia ale z pewnoscia sa bardzo drogie a ja musze oplacic do 14-go 300zł za allegro i nie mam czym.. o długach nie wspominam i kolejnych rachunkach w lecznicach. Na szczescie dzieki pomocy dogomaniaków udało sie opłacić rachunek za zeszły tydzień pobytu Mopa w lecznicy. Jeszcze raz bardzo dziękuję za wpłaty :loveu: Niestety juz w piątek bedzie czekał kolejny rachunek do zapłacenia.. Quote
_bubu_ Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 [quote name='jbk']A ta pani, która się buduje, to tak na pewniaka go chce?[/quote] nie na pewniaka. Jak sie przeprowadzi to sie zrobi dopiero wizyte i zobaczymy. Teraz jest chetna ale wiecie jak to jest. Za dwa miesiące wszystko moze sie zmienić.. Nie chce robić narazie nadziei bo to jeszcze duzo czasu. Quote
_bubu_ Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Ostatnio więcej pada. Mop więcej czasu więc spędza w swoim pokoiku. Byliśmy dzisiaj na spacerku. Jak on lubi tak sobie dreptać i dreptać :loveu: Quote
black_cat Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 czy mozna prosic o fotki przy najblizszej nadażającej sie okazji? z gory dziekuje Quote
Edi100 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [quote name='_bubu_']ogłoszenie w kronice beskidzkiej przyciagnelo tylko rodzine której zaginął podobny pies, ale Mopa nie chcieli. W wyborczej nie orientuje sie jak kosztuja ogloszenia ale z pewnoscia sa bardzo drogie a ja musze oplacic do 14-go 300zł za allegro i nie mam czym.. o długach nie wspominam i kolejnych rachunkach w lecznicach. Na szczescie dzieki pomocy dogomaniaków udało sie opłacić rachunek za zeszły tydzień pobytu Mopa w lecznicy. Jeszcze raz bardzo dziękuję za wpłaty :loveu: Niestety juz w piątek bedzie czekał kolejny rachunek do zapłacenia..[/quote] Popytam ciotek co z ta wyborczą:) Quote
madzia828 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Oj Mopku Mopku:shake: gdybym tylko mogła dałabym ci dom:roll: Quote
black_cat Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [quote name='madzia828']Oj Mopku Mopku:shake: gdybym tylko mogła dałabym ci dom:roll:[/quote] oj ja tez, zawsze mi to do glowy przychodzi jak patrze na te mordke :( Quote
Yorija Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Z tego co wiem w krakowskiej wyborczej w piatek jest rubryka z bezdomnymi psiakami i ogłoszenia tam są darmowe. Czy w waszej lokalnej wyborczej nie ma czegoś takiego? Quote
peate Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 dziś od rana w Bielsku świeci słonko, więc będzie się pewnie Mopek wygrzewał Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Zaniosłyśmy Mopowi karmę i trochę z nim spacerowałyśmy. Chyba dobrze mu na takim słonku! Quote
_bubu_ Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 [quote name='Yorija']Z tego co wiem w krakowskiej wyborczej w piatek jest rubryka z bezdomnymi psiakami i ogłoszenia tam są darmowe. Czy w waszej lokalnej wyborczej nie ma czegoś takiego?[/quote] niestety nie :( u nas taka rubryka jest własnie w kronice Quote
_bubu_ Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Mopek został przeniesiony do kojca w ogrodzie. Juz nie jest przywiązywany na smyczy. Kojec stoi w cieniu ale pewnie też brakuje Mopkowi troszke słoneczka. jak sie go wypusci na ogród to drepta sobie po swojemu wśród drzewek aż miło popatrzeć. Mam nadzieje że kiedyś bedzie miał taki swój ogródek.. on tak nie lubi być zamykany w kojcu :( No ale innego wyjścia nie ma. jeśli ktoś miałby niepotrzebne kocyki , ręczniki - Mopusiowi bardzo by się przydały , nie ma na czym leżec bo codziennie wszystko brudzi. Quote
Szarik Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 I już się trochę kędzierzy Nam Mopek ;) Odrasta powoli chłopak, trzeba by wykąpać, wyczekać :) Quote
Recommended Posts