Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='black_cat']Interesuje, tylko nie pisze :([/quote]
Szukam mu domu:( rozsyłam emeile, pytam znajomych i:shake:
We wrocłaiu sa ogłoszenia w Wyborczej, ponoć domki psy znajdują.Czy u Was też tak mozna ogłaszać Psy?Zorientujcie się. Nie każdy ma internet. Są ludzie ( choćby Domek Cezara) którzy nie mają nawet kompa i cudem raz ktoś im pokazał allegro i wypatrzyli Psa:)Ale nie każdy ma tę sposobność by Ktos im cos w necie pokazał

Posted

[quote name='Edi100']Szukam mu domu:( rozsyłam emeile, pytam znajomych i:shake:
We wrocłaiu sa ogłoszenia w Wyborczej, ponoć domki psy znajdują.Czy u Was też tak mozna ogłaszać Psy?Zorientujcie się. Nie każdy ma internet. Są ludzie ( choćby Domek Cezara) którzy nie mają nawet kompa i cudem raz ktoś im pokazał allegro i wypatrzyli Psa:)Ale nie każdy ma tę sposobność by Ktos im cos w necie pokazał[/quote]

ogłoszenie w kronice beskidzkiej przyciagnelo tylko rodzine której zaginął podobny pies, ale Mopa nie chcieli. W wyborczej nie orientuje sie jak kosztuja ogloszenia ale z pewnoscia sa bardzo drogie a ja musze oplacic do 14-go 300zł za allegro i nie mam czym.. o długach nie wspominam i kolejnych rachunkach w lecznicach.
Na szczescie dzieki pomocy dogomaniaków udało sie opłacić rachunek za zeszły tydzień pobytu Mopa w lecznicy. Jeszcze raz bardzo dziękuję za wpłaty :loveu: Niestety juz w piątek bedzie czekał kolejny rachunek do zapłacenia..

Posted

[quote name='jbk']A ta pani, która się buduje, to tak na pewniaka go chce?[/quote]

nie na pewniaka. Jak sie przeprowadzi to sie zrobi dopiero wizyte i zobaczymy. Teraz jest chetna ale wiecie jak to jest. Za dwa miesiące wszystko moze sie zmienić.. Nie chce robić narazie nadziei bo to jeszcze duzo czasu.

Posted

Ostatnio więcej pada. Mop więcej czasu więc spędza w swoim pokoiku. Byliśmy dzisiaj na spacerku. Jak on lubi tak sobie dreptać i dreptać :loveu:

Posted

[quote name='_bubu_']ogłoszenie w kronice beskidzkiej przyciagnelo tylko rodzine której zaginął podobny pies, ale Mopa nie chcieli. W wyborczej nie orientuje sie jak kosztuja ogloszenia ale z pewnoscia sa bardzo drogie a ja musze oplacic do 14-go 300zł za allegro i nie mam czym.. o długach nie wspominam i kolejnych rachunkach w lecznicach.
Na szczescie dzieki pomocy dogomaniaków udało sie opłacić rachunek za zeszły tydzień pobytu Mopa w lecznicy. Jeszcze raz bardzo dziękuję za wpłaty :loveu: Niestety juz w piątek bedzie czekał kolejny rachunek do zapłacenia..[/quote]
Popytam ciotek co z ta wyborczą:)

Posted

Z tego co wiem w krakowskiej wyborczej w piatek jest rubryka z bezdomnymi psiakami i ogłoszenia tam są darmowe. Czy w waszej lokalnej wyborczej nie ma czegoś takiego?

Posted

[quote name='Yorija']Z tego co wiem w krakowskiej wyborczej w piatek jest rubryka z bezdomnymi psiakami i ogłoszenia tam są darmowe. Czy w waszej lokalnej wyborczej nie ma czegoś takiego?[/quote]

niestety nie :(

u nas taka rubryka jest własnie w kronice

Posted

Mopek został przeniesiony do kojca w ogrodzie. Juz nie jest przywiązywany na smyczy. Kojec stoi w cieniu ale pewnie też brakuje Mopkowi troszke słoneczka. jak sie go wypusci na ogród to drepta sobie po swojemu wśród drzewek aż miło popatrzeć. Mam nadzieje że kiedyś bedzie miał taki swój ogródek.. on tak nie lubi być zamykany w kojcu :( No ale innego wyjścia nie ma.
jeśli ktoś miałby niepotrzebne kocyki , ręczniki - Mopusiowi bardzo by się przydały , nie ma na czym leżec bo codziennie wszystko brudzi.