Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zwierzus']Trzymamy zatem dzielnie :lol:. Choiaż średnio to wygodne. Stawy się wyłamują :evil_lol::eviltong:[/quote]

trochę gimnastyki nie zaszkodzi, a że paluszki bolą, to ja już nic nie poradze. :razz:

[QUOTE]Kasiu takie dwie laski - randka musi być udana :lol:[/QUOTE]

w piątek te dwie laski idą na spacer do dwóch lasek, no i kobitki sobie pogadają. I to jest moja tajemnica :eviltong:

Posted

hehe, nikt nie pisze, znaczy że kciuki trzymają.
Dziękujemy i nie mogę się już doczekać piątkowego spaceru. Dzięki dogomanii poznałam tyle dobrych ludzi. I właśnie wróciłam z przekazania szczeniaka do nowego domku.

Posted

[quote name='kasia_r']hehe, nikt nie pisze, znaczy że kciuki trzymają.
Dziękujemy i nie mogę się już doczekać piątkowego spaceru. Dzięki dogomanii poznałam tyle dobrych ludzi. I właśnie wróciłam z przekazania szczeniaka do nowego domku.[/quote]
Trzymają :loveu:. I to mocno :loveu:

Posted

Lusia już w swoim domku :loveu: W Warszawie na Żoliborzu. Będzie mieć do towarzystwa 10 letnią sunię Melę i kotkę pięknotkę. Nowa właścicielka jest rewelacyjna - prawdziwy, odpowiedzialny DOGOMANIAK!!!
Lusia lepiej trafić nie mogła!!! :loveu::loveu::loveu:

Oby wszystkie zwierzęta znajdowały takich opiekunów!!!

Dziękuję wszystkim cioteczkom i wójkom na wątku za pomoc przy suni a szczególnie dla doktor Ewy :iloveyou:

Posted

[quote name='hankag']no to Kasiu nastepna sprawa doprowadzona do szczesliwego końca :multi::multi:[/quote]

A teraz czekam na zakończenie sprawy ze stadionowymi psami.... bo czekają następne. Może im budy po Dziadku i Czarnym przysposobić ale gdzie???

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Doda_']Kasiu, co u suni? :cool3:[/quote]

Trochę zaniedbałam ten wątek, bo zajęłam się innymi, niecierpiącymi zwłoki sprawami.

Moja mała sunia Lusia dostała piękne imię Żuża!!!
Zamieszkała w Warszawie na Żoliborzu, ze swoją nową Panią, 10letnią sunią Melą i piękną kocicą.
Przy okazji szczepień na wszelakie zło, została wyceniona przez lekarza na ok 9 miesięcy (co znalazło odzwierciedlenie w jej zachowaniu).
Zdążyła pozbawić swoją Panią dywanów w domu (wygryzając w nocy wielgachne dziurska :roll:) Poza tym szybciutko nauczyła się co jej wolno a czego nie (dywany nie zostały ocalone).
Pani Żuży to osoba o wielkim sercu i właściwym podejściu do zwierząt. Bardzo zazdroszcze jej tej mądrości. A wszystkim zwierzętom życzę takich właścicieli!!!
Jak tylko dostanę maila od Żuży, napiszę na wątku.

Posted

[quote name='Doda_']Super :loveu: Byłaś na wizycie poadopcyjnej ?[/quote]

Nie. Nie było czasu. Pani Żuży jest bardzo zajęta, ja ostatnio też. Poza tym jeszcze za wcześnie z serduszkiem ;). Są za to maile, fantastyczne maile :multi:

• 5 months later...
Posted

[quote name='Doda_']Kasiu, co tam u suńki ???[/quote]

Doda, sunia znalazła najwspanialszy dom. Dostaję prześliczne maile o Żuży. Zdjęcia i filmiki. Obiecuję wsatwić zdjęcia, jak najszybciej. Filmików nie wstawię, bo nie wiem jak :lol: