kasia_r Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Jeszcze trzymajcie kciuki. W piątek mamy z Luśką ważne spotkanie. Quote
zwierzus Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Trzymamy zatem dzielnie :lol:. Choiaż średnio to wygodne. Stawy się wyłamują :evil_lol::eviltong: Quote
hankag Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Kasiu takie dwie laski - randka musi być udana :lol: Quote
wilczyca Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 i dalej :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
kasia_r Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='zwierzus']Trzymamy zatem dzielnie :lol:. Choiaż średnio to wygodne. Stawy się wyłamują :evil_lol::eviltong:[/quote] trochę gimnastyki nie zaszkodzi, a że paluszki bolą, to ja już nic nie poradze. :razz: [QUOTE]Kasiu takie dwie laski - randka musi być udana :lol:[/QUOTE] w piątek te dwie laski idą na spacer do dwóch lasek, no i kobitki sobie pogadają. I to jest moja tajemnica :eviltong: Quote
kasia_r Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 hehe, nikt nie pisze, znaczy że kciuki trzymają. Dziękujemy i nie mogę się już doczekać piątkowego spaceru. Dzięki dogomanii poznałam tyle dobrych ludzi. I właśnie wróciłam z przekazania szczeniaka do nowego domku. Quote
Marzena&Gusti Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Kasia kochany Aniele!Powodzenia w piątek! Quote
zwierzus Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='kasia_r']hehe, nikt nie pisze, znaczy że kciuki trzymają. Dziękujemy i nie mogę się już doczekać piątkowego spaceru. Dzięki dogomanii poznałam tyle dobrych ludzi. I właśnie wróciłam z przekazania szczeniaka do nowego domku.[/quote] Trzymają :loveu:. I to mocno :loveu: Quote
kasia_r Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Lusia już w swoim domku :loveu: W Warszawie na Żoliborzu. Będzie mieć do towarzystwa 10 letnią sunię Melę i kotkę pięknotkę. Nowa właścicielka jest rewelacyjna - prawdziwy, odpowiedzialny DOGOMANIAK!!! Lusia lepiej trafić nie mogła!!! :loveu::loveu::loveu: Oby wszystkie zwierzęta znajdowały takich opiekunów!!! Dziękuję wszystkim cioteczkom i wójkom na wątku za pomoc przy suni a szczególnie dla doktor Ewy :iloveyou: Quote
Julka_ Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 jestem wniebowzieta!!! :)) malutkiej sie poszczescilo...nie wiem czy gdybym ja wtedy pierwsza ;) "dorwala" mialaby dzis taki dom :oops: Quote
hankag Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 no to Kasiu nastepna sprawa doprowadzona do szczesliwego końca :multi::multi: Quote
kasia_r Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [quote name='hankag']no to Kasiu nastepna sprawa doprowadzona do szczesliwego końca :multi::multi:[/quote] A teraz czekam na zakończenie sprawy ze stadionowymi psami.... bo czekają następne. Może im budy po Dziadku i Czarnym przysposobić ale gdzie??? Quote
kasia_r Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='Doda_']Kasiu, co u suni? :cool3:[/quote] Trochę zaniedbałam ten wątek, bo zajęłam się innymi, niecierpiącymi zwłoki sprawami. Moja mała sunia Lusia dostała piękne imię Żuża!!! Zamieszkała w Warszawie na Żoliborzu, ze swoją nową Panią, 10letnią sunią Melą i piękną kocicą. Przy okazji szczepień na wszelakie zło, została wyceniona przez lekarza na ok 9 miesięcy (co znalazło odzwierciedlenie w jej zachowaniu). Zdążyła pozbawić swoją Panią dywanów w domu (wygryzając w nocy wielgachne dziurska :roll:) Poza tym szybciutko nauczyła się co jej wolno a czego nie (dywany nie zostały ocalone). Pani Żuży to osoba o wielkim sercu i właściwym podejściu do zwierząt. Bardzo zazdroszcze jej tej mądrości. A wszystkim zwierzętom życzę takich właścicieli!!! Jak tylko dostanę maila od Żuży, napiszę na wątku. Quote
kasia_r Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='Doda_']Super :loveu: Byłaś na wizycie poadopcyjnej ?[/quote] Nie. Nie było czasu. Pani Żuży jest bardzo zajęta, ja ostatnio też. Poza tym jeszcze za wcześnie z serduszkiem ;). Są za to maile, fantastyczne maile :multi: Quote
kasia_r Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 [quote name='Doda_']Kasiu, co tam u suńki ???[/quote] Doda, sunia znalazła najwspanialszy dom. Dostaję prześliczne maile o Żuży. Zdjęcia i filmiki. Obiecuję wsatwić zdjęcia, jak najszybciej. Filmików nie wstawię, bo nie wiem jak :lol: Quote
Doda_ Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 no tak, dostawałaś miłe wieści o suni, piękne zdjęcia i TU NIE WSTAWILAS:mad::mad::mad: Wstaw, ale juz szybko !! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts