Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kasiu na email tez ciezko bylo z nia dogadac, pytala czy to psiak z rodowodem a ja nie wiedzialam o jakim piesku chodzi wiec zapytalam o jakiego psa chodzi a ta odp ze pomylka i prosila zebym wyslala zdjecie w zalaczniku suczek do 2 lat..

Ok bede czekac na wiesci ;) i bardzo mocno trzymam kciuki

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Doda_']kasiu zadzwoniłaś? nie moge sie doczekać na wieści :roll:[/quote]

rozchorowałam się i nie mogę mówić. Może jutro powróci mi głos, to na bank zadzwonię. A nie wiesz z jakiego zakątka Polski jest ta Pani? Czy w ogóle coś wiemy o tej pani?

Posted

Kasiu niestety nic o tej pani niewiem, podalam ci nr i mialas sie dowiedziec. Na Email nie chcialam duzo zdawac pytan balam sie ze zrezygnuje, najlepiej zeby byla to rozmowa telefoniczna. W taka piekna pogode sie rozchorowalas? szkoda, wracaj jak najszybciej do zdrowia. Do tej pory TYLKO jedna osoba zainteresowala sie sunka, wiec warto jak najszybciej zadzwonic... bo nie wiaodmo kiedy znowu ktos sie nia zainteresuje.. :-(

Posted

Mam problemy z zalogowaniem się na dogo:roll:
Umówiłam się na sterylizację suni, więc wszystko inne będzie musiało poczekać. To dla mnie priorytet.
Nie chcę zapeszać ale ma ktoś do mnie dzwonić w sprawie suni z Warszawy.

Dziękuję dziewczyny, że zaglądacie :loveu:

Posted

[quote name='Doda_']Kasiu rozmawiałaś z tą pania?

Trzymam kciuki![/quote]

Umówiałm się z nią, że do niej zadzwonię w tym tygodniu. Ona nie chciała na razie rozmawiać z powodu właśnie tego psiaka, który ma pojechać do Holandii.
Jutro dzwonię, trzymajcie kciuki.

Posted

No dziwna sprawa z tą chętną Panią. Nie mogłam się dodzwonić a kiedy już mi się udało rozmawiałam z małą dziewczynką. Powiedziała mi, że sprawa nieaktualna. Jak zapytałam czy ciocia już znalazła jakiegoś, dziewczynka mi odpowiedziała, że nie. No to drążyłam temat, cioci nie było. A dziewczynka zmieniła zdanie i powiedziała, że to aktualne ale dopiero pod koniec czerwca i że ciocia się do mnie zgłosi też pod koniec czerwca.

Ale coś dziwnego i tak jest, bo jak zadzwoniłam i na wstępie powiedziałam, że w sprawie psa dzwonię - dziewczę odpowiedziało, że już nieaktualne a jak za pierwszym razem dzwoniłam, to mnie się zapytali czy chcę kupić psa????

Czyżby pseudohodowla? Jeśli zdobedę bezpośredni numer do zainteresowanej, to jeszcze z nią porozmawiam. Ale jakiś niekumaty ten dom i mało zainteresowany.

Umówiłam sunię na sterylizację, głos mi wrócił i jutro dowiem się o szczegóły zabiegu.
A inny chętny domek się nie odezwał :roll:

Na dogo znowu ciężko się dostać, ale bede informować na bieżąco.
Dziękuję za dobre fluidy :loveu:

Posted

Kasiu, wiedzialam juz od poczatku, ze jakas dziwna ta zainteresowana Pani. Tak jak pisalam - bardzo ciezko bylo mi sie z nią dogadac przez email. Jak znajdzie ssie jakis inny domek, to ok, jesli nie to trudno, sprobuj pod koniec czerwca zadzwonic do tej dziwnej pani............ Moze sie spotkacie, przekonasz sie jacy to ludzie...

Ale to naprawdę dziwne, Pani szuka psa, a tobie sie pyta czy chcesz kupić psa. To moze byc pseudohodowla....jeśli znowu porozmawiaćie, powiedz, ze sunia jest juz wysterylizowana ciekawe co na to ta pani..

Posted

[quote name='Doda_']
Ale to naprawdę dziwne, Pani szuka psa, a tobie sie pyta czy chcesz kupić psa. To moze byc pseudohodowla....jeśli znowu porozmawiaćie, powiedz, [B]ze sunia jest juz wysterylizowana ciekawe co na to ta pani[/B]..[/quote]

No właśnie tak chcę zrobić. Dziś miałam dostać smsa od tej dziewczynki z namiarami na ciocię. Już jest 22:00, więc pewnie im się nie spieszy. Spotkać się nie spotkam, bo Pani jest z Sierpca a ja z Warszawy i na razie nie planuję podróży.
Inaczej sobie wyobrażałam rozmowę z chętnymi na psa. Chyba sobie Panią darujemy, bo nie wzbudziła mojego zaufania. Mają mój numer telefonu i wiedzą w jakiej sprawie dzwoniłam. Jeśli zechcą ze mną porozmawiać to chętnie porozmawiam.

Szukamy nadal domku ;)

Posted

nie zapomnialam..ale tak jak pisalam wczesniej mialam tym razem koty na glowie. Wzielam do siebie dwie bidy, ale juz udalo mi sie znalezc im dom. Zrobilam suni nowe ogloszenia i podnosze.!

Posted

Suczydło będzie sterylizowane w ten piątek o godz 13:00. Mamy już wszystkie wytyczne, i nie ma odwrotu :evil_lol:.

Natomiast domy nie dzwonią...:roll:

Posted

[quote name='hankag']Kasiu a skontaktowalas sie z tym domkiem od Iwony ? nic z tego nie wyszlo ?[/quote]

Haniu, nie dostałam namiarów jeszcze. Albo sms do mnie nie ditarł albo Ci Państwo jeszcze nie zdecydowali się do mnie zadzwonić.