Molowe Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 http://farm4.staticflickr.com/3693/13156222273_fd0f4c3eac_z.jpg Wszystkiego najlepszego i jeszcze wielu wielu takich rocznic :loveu: Quote
junoo Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Dzień dobry :D My tu pierwszy raz. Jakie pocieszne masz te psiaczki :) Cudne zdjęcia robisz Będziemy odwiedzać! Pozdrawiamy, Justyna i Aron Quote
Illusion Posted March 15, 2014 Author Posted March 15, 2014 Dzięki wszystkim za życzenia! :) [quote name='junoo']Dzień dobry :D My tu pierwszy raz. Jakie pocieszne masz te psiaczki :) Cudne zdjęcia robisz Będziemy odwiedzać! Pozdrawiamy, Justyna i Aron Witamy! Moje ulubione z wczoraj Quote
Aleksandrossa Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 I od nas najlepsze życzenia dla Tosi :loveu: Quote
Baski_Kropka Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Witamy u kudłatek :D Jaka historia jest Ginny? O Tosi wyczytałam na pierwszej stronie a o Ginny nie :P Quote
Illusion Posted March 15, 2014 Author Posted March 15, 2014 [quote name='Aleksandrossa']I od nas najlepsze życzenia dla Tosi :loveu: Dzięki! :) [quote name='Baski_Kropka']Witamy u kudłatek :D Jaka historia jest Ginny? O Tosi wyczytałam na pierwszej stronie a o Ginny nie :P Witamy! Koleżanka miała pudlicę, która miała wpadkę z jakimś nieznajomym, urodziła cztery szczeniaczki i Gi jest jednym z nich - to tak w skrócie ;). Quote
Victoria Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 kolejne 6 (conajmniej ;) ) Wam życzymy !! :* Quote
junoo Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 magia światła niesamowite te fotki no i jakie wdzięczne modelki <3 Quote
lucky23 Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Cudna Gosia <3 :* Xena też miała być Tosią ale tak wyszło że jest Xeną :-) Dobrej nocy, lub dnia :D Quote
Illusion Posted March 19, 2014 Author Posted March 19, 2014 [quote name='Victoria']kolejne 6 (conajmniej ;) ) Wam życzymy !! :* [quote name='junoo']magia światła niesamowite te fotki no i jakie wdzięczne modelki <3 [quote name='lucky23']Cudna Gosia <3 :* Xena też miała być Tosią ale tak wyszło że jest Xeną :-) Dobrej nocy, lub dnia :D Dziękujemy :) Dzisiejsza Gi Quote
junoo Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Śliczna Gi :) Nie marznie zimą w takim futerku? Quote
Illusion Posted March 19, 2014 Author Posted March 19, 2014 Jaką zimą, wiosnę już mamy :evil_lol:. Strzygłam ją wczoraj, bo ma się ocieplić, tak to miała ciut dłuższe kłaczki. Jak była zima to miała dłuższe futerko i nosiła kubrak (nawet z maks długim futrem musiałaby nosić ze względu na kulki śniegowe), ale ona nie ma czasu na marznięcie. Szybciej marznie Tosia, bo na spacerach mniej się rusza ;). Quote
junoo Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Illusion napisał(a):Jaką zimą, wiosnę już mamy :evil_lol:. Strzygłam ją wczoraj, bo ma się ocieplić, tak to miała ciut dłuższe kłaczki. Jak była zima to miała dłuższe futerko i nosiła kubrak (nawet z maks długim futrem musiałaby nosić ze względu na kulki śniegowe), ale ona nie ma czasu na marznięcie. Szybciej marznie Tosia, bo na spacerach mniej się rusza ;). Hahahah no zauważyłam :P ale tak pytam, bo Aron nawet w krótkim futrze tarza się w śniegu i nie ma ochoty wracać do domu. A kiedyś spotkałam pieska z dłuższym futrem, który telepał się i nóżkami przebierał biedaczek. I zastanawiałam się jak z Gi. Ale jak ma kubrak, to lajcik :D O której Ty te foty robisz, że masz takie piękne światełko? Quote
Illusion Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 U nas takie światło mamy teraz ok. 17:00 ;) Polecam tę stronkę http://www.golden-hour.com/ :) Quote
junoo Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Dziękuję za stronkę :D http://farm8.staticflickr.com/7312/13156220403_8163e44327_z.jpg :loveu: Quote
Molowe Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 http://farm8.staticflickr.com/7312/13156220403_8163e44327_z.jpg genialne zdjęcie :loveu: :) Quote
Molowe Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 A co tutaj się tak cichutko zrobiło? Co tam u Was słychać? :loveu: Quote
Illusion Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 U nas cicho, bo agility :cool3:. W pewien piątek byłam w ZK po książeczkę pracy i 2 dni później zgłosiłam nas na oficjalne zawody, w dodatku do openów, czarno to widzę, bo za 3 tygodnie start, a my mamy problem ze slalomem na metalowej podstawie. Na razie wałkujemy to, o czym mówiła nam Magda na treningu, na którym byłyśmy tydzień temu: [video=youtube_share;yq3IhPUAuXw]http://youtu.be/yq3IhPUAuXw[/video] Quote
Molowe Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Będziemy trzymać za Was kciuki! Dacie rade to dopiero Wasze pierwsze zawody i z kolejnymi będzie coraz lepiej :loveu: A z tego co widzę na filmiku to dobrze sobie radzicie :) Quote
Illusion Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 Jeśli nie ogarniemy slalomu to raczej nie damy rady (mamy już tyczki, brakuje nam tylko i aż metalowej podstawy), a nie wiem czy chcę jechać po same disy :eviltong:. Pierwsze oficjalne, a tak to kilka startów już mamy ze sobą, więc samym startem raczej się nie przejmuję ;). Quote
Victoria Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 run for fun ;) zapłaciłas juz za zk, masz zawody pod domem (w porownaniu z innymi xd) więc aż żal będzie nie pojechać :p przynajmniej mi byłoby żal :P Quote
Illusion Posted April 3, 2014 Author Posted April 3, 2014 Są jeszcze zawody w lipcu i na jesieni, a run for fun za wpisowe z zawodów mogę sobie robić na treningu u kogoś (np. szlifując ten nieszczęsny slalom) albo zrobić sobie za to własną przeszkodę, więc zawody coraz mocniej stoją pod znakiem zapytania. [video=youtube_share;qTsGV2YEs5c]http://youtu.be/qTsGV2YEs5c[/video] Quote
Naklejka Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 Jaka ona fajna! Ja bym poczekała z zawodami. No ale to ja, nie wiem czy kiedykolwiek odważyłabym się na start w zawodach :P Quote
Unbelievable Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 a nie możesz przed zawodami spróbować potrenować na takim slalomie w którymś klubie? Quote
Recommended Posts