Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dzięki wszystkim za życzenia! :)

[quote name='junoo']Dzień dobry :D My tu pierwszy raz.
Jakie pocieszne masz te psiaczki :)
Cudne zdjęcia robisz
Będziemy odwiedzać!
Pozdrawiamy,
Justyna i Aron

Witamy!

Moje ulubione z wczoraj

Posted

[quote name='Aleksandrossa']I od nas najlepsze życzenia dla Tosi :loveu:

Dzięki! :)

[quote name='Baski_Kropka']Witamy u kudłatek :D
Jaka historia jest Ginny? O Tosi wyczytałam na pierwszej stronie a o Ginny nie :P

Witamy!
Koleżanka miała pudlicę, która miała wpadkę z jakimś nieznajomym, urodziła cztery szczeniaczki i Gi jest jednym z nich - to tak w skrócie ;).

Posted

[quote name='Victoria']kolejne 6 (conajmniej ;) ) Wam życzymy !! :*

[quote name='junoo']magia światła
niesamowite te fotki
no i jakie wdzięczne modelki <3

[quote name='lucky23']Cudna Gosia <3 :*
Xena też miała być Tosią ale tak wyszło że jest Xeną :-)

Dobrej nocy, lub dnia :D

Dziękujemy :)

Dzisiejsza Gi

Posted

Jaką zimą, wiosnę już mamy :evil_lol:. Strzygłam ją wczoraj, bo ma się ocieplić, tak to miała ciut dłuższe kłaczki. Jak była zima to miała dłuższe futerko i nosiła kubrak (nawet z maks długim futrem musiałaby nosić ze względu na kulki śniegowe), ale ona nie ma czasu na marznięcie. Szybciej marznie Tosia, bo na spacerach mniej się rusza ;).

Posted

Illusion napisał(a):
Jaką zimą, wiosnę już mamy :evil_lol:. Strzygłam ją wczoraj, bo ma się ocieplić, tak to miała ciut dłuższe kłaczki. Jak była zima to miała dłuższe futerko i nosiła kubrak (nawet z maks długim futrem musiałaby nosić ze względu na kulki śniegowe), ale ona nie ma czasu na marznięcie. Szybciej marznie Tosia, bo na spacerach mniej się rusza ;).

Hahahah no zauważyłam :P
ale tak pytam, bo Aron nawet w krótkim futrze tarza się w śniegu i nie ma ochoty wracać do domu.
A kiedyś spotkałam pieska z dłuższym futrem, który telepał się i nóżkami przebierał biedaczek. I zastanawiałam się jak z Gi.
Ale jak ma kubrak, to lajcik :D

O której Ty te foty robisz, że masz takie piękne światełko?

• 2 weeks later...
Posted

U nas cicho, bo agility :cool3:. W pewien piątek byłam w ZK po książeczkę pracy i 2 dni później zgłosiłam nas na oficjalne zawody, w dodatku do openów, czarno to widzę, bo za 3 tygodnie start, a my mamy problem ze slalomem na metalowej podstawie. Na razie wałkujemy to, o czym mówiła nam Magda na treningu, na którym byłyśmy tydzień temu:

[video=youtube_share;yq3IhPUAuXw]http://youtu.be/yq3IhPUAuXw[/video]

Posted

Będziemy trzymać za Was kciuki! Dacie rade to dopiero Wasze pierwsze zawody i z kolejnymi będzie coraz lepiej :loveu: A z tego co widzę na filmiku to dobrze sobie radzicie :)

Posted

Jeśli nie ogarniemy slalomu to raczej nie damy rady (mamy już tyczki, brakuje nam tylko i aż metalowej podstawy), a nie wiem czy chcę jechać po same disy :eviltong:. Pierwsze oficjalne, a tak to kilka startów już mamy ze sobą, więc samym startem raczej się nie przejmuję ;).

Posted

Są jeszcze zawody w lipcu i na jesieni, a run for fun za wpisowe z zawodów mogę sobie robić na treningu u kogoś (np. szlifując ten nieszczęsny slalom) albo zrobić sobie za to własną przeszkodę, więc zawody coraz mocniej stoją pod znakiem zapytania.

[video=youtube_share;qTsGV2YEs5c]http://youtu.be/qTsGV2YEs5c[/video]