Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Sonka95']Super jest ta sztuczka :cool3: ... szkoda , że moja nie chce się jej nauczyć :diabloti:

Jak pies lubi coś trzymać w pysku (co nie jest jedzeniem) to już krótka droga do zawijania się :).

[quote name='Victoria']super :d
moje gardza trzymaniem czegokolwiek ;p

Dzięki ;).

[quote name='Naklejka']Super! :)
Aż mnie coś tchnęło i sprawdziłam jak Arnold radzi sobie z trzymaniem przedmiotu i jednoczesnymi zmianami pozycji, nie jest źle :evil_lol:

No, no, może też będzie się zawijać :cool3:.

To zdjęcie idealnie obrazuje różnice między Tosią i Giną :lol:

A tak zazwyczaj wygląda robienie im wspólnego zdjęcia :grins:

Posted

Wyprawa na grzyby, ale ja z psami czysto towarzysko, bo nie znam się na grzybach i jakoś mnie nie kręci ich szukanie. Wczoraj przypadkowo udało mi się znaleźć kilka borowików :).

Posted

Ciut :diabloti:. Albo z Giną coś jest nie tak, albo ja nie potrafię dobierać jej rozmiarowo ubranek, bo w większości coś przydałoby się poprawić. Co ciekawe na Tosi ginowe wszystkie ładnie leżą.

Posted

[quote name='Kasi i Lena']To zupełnie jak u mnie. Na Lenie też wszystko wisi:)

Dopóki z niej nie spada, jest ok :lol:.

[quote name='Sonka95']Rewelacyjne leśne foty :cool3:

[quote name='Aleksandrossa']Uwielbiam Twoje zdjęcia :loveu:
Mistrzostwo :loveu:

[quote name='Zuzia&Snoopy']http://farm4.staticflickr.com/3730/9985401455_20b1b97a4f_z.jpg to jest mega! :loveu:

Dzięki! :multi:

[quote name='Luzia']Gina wygląda w tym ubranku jak w worku na ziemniaki :diabloti::evil_lol:

Trudno :eviltong:.

Posted

A będzie miała pierdyknięcie? ;)
Zauważyłam, że część psów ma nie tyle problem z tym, że to się rusza, co z tym, że huśtawka jest głośna. Oczywiście nie mówię, że Twoje mają, ale tak tylko piszę. Chociaż wiadomo, że to uderza mniej przy małych psach niż przy Lkowych...