Lionees Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Czy ktoś wie co u Śmieszka? Bo jakoś tu cicho i nikt nie zagląda... Quote
Pianka Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Nikt nie zagląda, moze nikt nie chce pomóc? A Śmieszek sobie siedzi na deszczu. Quote
Mysia_ Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 za dużo tych psich nieszczęść naraz :placz: Już zauważyłam, że te co są długo w schroniskach nie cieszą się na dogo wielkim zainteresowaniem, bo to wcale ich nie wyróznia - niestety takich psiaków tu jest mnóstwo :-( Quote
israel Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Śmieszek to ma wyjątkowego pecha. Na dogo nie spodobał się nikomu, na allegro też kicha. Już tyle czasu, ani jednego obserwującego, ani jednego telefonu... Quote
Pianka Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 MATKO JEDYNA. Ktoś zadzwonił. TRZYMAĆ KCIUKI!!! Quote
Mysia_ Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 trzymam bardzo, bardzo mocno :thumbs: Quote
israel Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Kciuki trzymane aż palce bieleją !!! Quote
Pianka Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Dziś nadszedł ten magiczny dzień. Śmieszek grzeje dupe w domu :laola: Israel podziękowania dla ciebie:loveu: ludzie zgłosili się z allegro. Czy mógłbyś teraz na wyróżnieniu dac innego pieska? Podesłałabym ci zdjęcia i opis. Dostałam juz teraz info, że Śmieszek był poczatkowo zdezorientowany, ale po 2h juz nie odstępował na krok swojej pańci. Zapoznał sie z dziećmi, pieskami i kotem i wszyscy sie polubili. Mam obiecane już zdjęcia:multi: Quote
israel Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Jak ja się cieszę :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Kochany Śmieszku, bądź już teraz zawsze, bezpieczny i szczęśliwy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pianko podeślij mi zdjęcia i opis psiaka, którego wybierzesz, podmienimy w aukcji Śmieszka :) Mam jeszcze wolne miejsce (zwykłe) po Dżamie, napisz kogo wstawić. Pozdrawiam p.s. czekamy na zdjęcia szczęśliwego Śmieszka :) Quote
AlfaLS Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 :multi:Tyle się Śmieszek naczekał na ten dom więc trzymamy kciuki za to żeby to był najszczęśliwszy domek na świecie:multi: Quote
Mysia_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 suuuuper :multi: poprostu cudownie :loveu: Quote
gosikf & dogs Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Wspaniała wiadomość... Choć jedna w mojej całej subskrycji... Quote
Pianka Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Mysia, a wiesz, że oni maja tez psa z waszego schronu?:eviltong: Wiecie co to jest niesamowite. Śmieszek szybko się przyzwyczaił, zauważyłam, że te psy co tak długo czekają najszybciej dostosowują sie do nowych warunków. I jak widać na przykładzie Śmieszka allegro wyróżnione to podstawa. Gdy został dany na wyróżnienie Simson od razu były pytania i to nie jedno a kilka. Przy Śmieszku była cisza. Można by pomyśleć, że wyróżnienie się opłaca tylko dla niektórych psów. Ale nie, poprostu niektóre psy muszą dłużej czekać. Śmieszek miał allegro od maja ale w końcu przyszedł ten moment, zadzwonił własnie ten telefon. Co gdyby Śmieszek nie miał wyróżnienia? Może ci ludzie by go nie wypatrzyli, może dalej by czekał samotnie. Śmieszek jest bardzo grzeczny, w nocy śpi na dywaniku obok łóżka, lubi się przytulać i ciagle chodzi za swoją pańcią, pulubił dzieci i innych miszkańców domu. Ostatnio bawił sie piłeczką zupełnie jak szczeniak. Czyżby tak bardzo się cieszył z domu, że ubyło mu lat? Mam zdjęcia, ale Śmieszek jest obcięty,wiec troche inaczej wygląda:evil_lol: Quote
israel Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Śmieszek szczęśliwy i taki odmieniony :loveu: Nowa Rodzina Śmieszka - wspaniała :multi: Powodzenia maleńki :loveu: Quote
Mysia_ Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 cudownie :multi: poproszę fotkę psiaka z Zabrza :evil_lol: Quote
Pianka Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Mysia_ napisał(a):cudownie :multi: poproszę fotkę psiaka z Zabrza :evil_lol: Na ostatnim zdjęciu jest. Podobny do Śmieszka:evil_lol: Tylko nie ma bialego krawata;) Quote
Mysia_ Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 faktycznie podobny, tylko musiała bym w całości go zobaczyć :cool3: Nie wiesz kiedy go brali? :lol: Quote
Pianka Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Nie wiem. Ares się nazywa, takie jego zdjęcie jeszcze I Śmieszek Quote
Mysia_ Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 http://i101.photobucket.com/albums/m60/Piankaa/w%20domu/mieszekAru002.jpg chyba to już wiekowy psiak? ;) Super, że Śmieszkowi tak się udało :multi: Quote
majka12741 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Witam! Jestem 'panią" Śmieszka, oraz Bureczka i paru innych zwierzaczków. Postanowiłam napisać żeby wszystkie kochane cioteczki Śmieszka wiedziały że ma on się bardzo dobrze, jest moim pupilem i kochanym przytulakiem:) Jest bardzo grzecznmy, idealny pies domowy i na smyczy bardzo ładnie chodzi:) Z pieskami i kotkami od razu się dogadał, na prawdę bardzo sie cieszymy z tej adopcji:)) Quote
Recommended Posts