Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

za dużo tych psich nieszczęść naraz :placz: Już zauważyłam, że te co są długo w schroniskach nie cieszą się na dogo wielkim zainteresowaniem, bo to wcale ich nie wyróznia - niestety takich psiaków tu jest mnóstwo :-(

Posted

Dziś nadszedł ten magiczny dzień.

Śmieszek grzeje dupe w domu

:laola:

Israel podziękowania dla ciebie:loveu: ludzie zgłosili się z allegro. Czy mógłbyś teraz na wyróżnieniu dac innego pieska? Podesłałabym ci zdjęcia i opis.

Dostałam juz teraz info, że Śmieszek był poczatkowo zdezorientowany, ale po 2h juz nie odstępował na krok swojej pańci. Zapoznał sie z dziećmi, pieskami i kotem i wszyscy sie polubili.
Mam obiecane już zdjęcia:multi:

Posted

Jak ja się cieszę :multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Kochany Śmieszku, bądź już teraz zawsze, bezpieczny i szczęśliwy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Pianko podeślij mi zdjęcia i opis psiaka, którego wybierzesz, podmienimy w aukcji Śmieszka :)

Mam jeszcze wolne miejsce (zwykłe) po Dżamie, napisz kogo wstawić.

Pozdrawiam

p.s. czekamy na zdjęcia szczęśliwego Śmieszka :)

Posted

Mysia, a wiesz, że oni maja tez psa z waszego schronu?:eviltong:

Wiecie co to jest niesamowite.
Śmieszek szybko się przyzwyczaił, zauważyłam, że te psy co tak długo czekają najszybciej dostosowują sie do nowych warunków.

I jak widać na przykładzie Śmieszka allegro wyróżnione to podstawa.
Gdy został dany na wyróżnienie Simson od razu były pytania i to nie jedno a kilka.
Przy Śmieszku była cisza. Można by pomyśleć, że wyróżnienie się opłaca tylko dla niektórych psów. Ale nie, poprostu niektóre psy muszą dłużej czekać. Śmieszek miał allegro od maja ale w końcu przyszedł ten moment, zadzwonił własnie ten telefon.
Co gdyby Śmieszek nie miał wyróżnienia? Może ci ludzie by go nie wypatrzyli, może dalej by czekał samotnie.

Śmieszek jest bardzo grzeczny, w nocy śpi na dywaniku obok łóżka, lubi się przytulać i ciagle chodzi za swoją pańcią, pulubił dzieci i innych miszkańców domu.
Ostatnio bawił sie piłeczką zupełnie jak szczeniak. Czyżby tak bardzo się cieszył z domu, że ubyło mu lat?

Mam zdjęcia, ale Śmieszek jest obcięty,wiec troche inaczej wygląda:evil_lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):
cudownie :multi: poproszę fotkę psiaka z Zabrza :evil_lol:

Na ostatnim zdjęciu jest.
Podobny do Śmieszka:evil_lol: Tylko nie ma bialego krawata;)

• 1 year later...
Posted

Witam! Jestem 'panią" Śmieszka, oraz Bureczka i paru innych zwierzaczków. Postanowiłam napisać żeby wszystkie kochane cioteczki Śmieszka wiedziały że ma on się bardzo dobrze, jest moim pupilem i kochanym przytulakiem:) Jest bardzo grzecznmy, idealny pies domowy i na smyczy bardzo ładnie chodzi:) Z pieskami i kotkami od razu się dogadał, na prawdę bardzo sie cieszymy z tej adopcji:))