Rybka_39 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Dopiero weszłam na wątek tej biedulki, ona taka drobniutka, niedługo zima idzie...matko:placz: Robił jej ktoś ogłoszenia? Quote
Ziutka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='Rybka_39']Dopiero weszłam na wątek tej biedulki, ona taka drobniutka, niedługo zima idzie...matko:placz: Robił jej ktoś ogłoszenia?[/quote] Ma allegro i alegratkę - innych niet :shake: Quote
Ziutka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='Rybka_39']No to ja jutro ją ogłoszę;)[/quote] Ja nie wiem jak Ci się odwdzięczę za te ogłoszenia dla naszych azorkowców sochaczewskich :loveu: Quote
j3nny Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 ma duzo innych :( ma jeszcze ode mnie alegratke, przez dwa tygodnie byla wyrozniona na +3 ma gumtree na wszystkie miasta ma allegro ma nasza klase ma film na youtube i NIC Quote
j3nny Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 ja juz ostatnio w przyplywie rozpaczy myslalam o ogloszeniu w moim psie, drukowanym ze zdjeciem, to bedzie kosztowac ok 150zl, gdyby ktos mogl sie dolozyc... Quote
Ziutka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='Rybka_39']A jest wysterylizowana?[/quote] Tak :lol: u nas wszystkie sunie są po sterylce ;) Quote
luka1 Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 sunia jest sterylizowana. Widziałam ją dzisiaj. Wygląda jak "przeminęło z latem". I oczy - coś sie robi z oczami tak jakby gasły. Quote
madcat1981 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='luka1']sunia jest sterylizowana. Widziałam ją dzisiaj. Wygląda jak "przeminęło z latem". I oczy - coś sie robi z oczami tak jakby gasły.[/quote] Oczka, nie gaśnijcie jeszcze...:-( jeszcze chwilkę i może znajdzie się...:-(:bigcry: Quote
pecha Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Ja nie jestem tak długo tu jak Wy i nie jestem tak "blisko" tej psinki, ale też mnie to zaczyna juz po prostu wkurzać!!!!!!!!! Ludzie są jacyś dziwni - niby chcą psa, a jak się pokazuje zdjęcie to zawsze coś nie tak!!! Za mały, za duży, za gruby, nie taki kolor.... Zwariowac można!!!!!!!!!!! :angryy::angryy::angryy: Czy to jest ważne czy jest czarna czy biała, a może nawet w kropki bordo - pies to pies i każdy z tych biedaków zasługuje na milość i dom!!!!!!!!!! Może i dobrze, że nieodpowiedzialni ludzie jednak się na psa nie decydują... :mad::mad::angryy: Quote
j3nny Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 ok, nie każdy pies się podoba, nie wszyscy chcą staruszka, kalekę nie wszyscy mogą wziąć dużego ale Kika? czemu Kika się nie podoba? :angryy::angryy: Quote
AlfaLS Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='Ola164']Kika szuka pana! :loveu:[/QUOTE] A ewentualnie pani mogłaby być?;););) Quote
Rybka_39 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Może byc taki tekst? Kika mała sunia bez domu, bez kogoś kto ja przytuli, kogoś kto powie że jest wyjątkowa, kogoś kto rozpali płomyk nadziei w jej pięknych oczach. Jedyne rzeczy jakie do tej pory poznała, to brudna posadzka w boksie i kraty- ale miłość wszystko wybacza samotność, smutek i strach, Kika nadal kocha ludzi, nadal wtula swoja mordkę w dłoń, jedyne o czym marzy to ciepło człowieka- o nic więcej nie śmie prosić. Kika każdego dnia czeka, inne psy przychodzą i odchodzą ona wciąż czeka- a czas mija, jej nadzieja powoli gaśnie..schroniskowa rzeczywistość jest brutalna, w deszczu chłodzie czy gorącu ta sunia siedzi w ponurym boksie. Czeka na odpowiedniego człowieka, błagalnie wpatruje się w dal, jest maciupeńka, ale serce ma potężne, właśnie ta miłość trzyma ją przy życiu. Smutna, opuszczona, niezauważona.... Może nie przeżyć zimy...a dni co raz chłodniejsze... Jeśli kogoś ujął los Kiki, zechce przystanąć i pochylić się nad tym maleńkim kundelkiem o wielkim sercu prosimy o kontakt: TEL. 502-156-186 [email][email protected][/email] Sunieczka jest wysterylizowana, jest spokojna. Jest w średnim wieku, ani stara ani młoda. Oto filmik Kiki: [url]http://www[/url]. youtube.com/watch?v=dxSXTjXBoI4 Ona już tak długo czeka... Przebywa w Sochaczewie, ale możliwy jest transport, na terenie Całej POLSKI. Quote
j3nny Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 super tekst, jesli pozwolisz to ja wyedytuje moje ogloszenia i dam wlasnie ten tekst Quote
Rybka_39 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='j3nny']super tekst, jesli pozwolisz to ja wyedytuje moje ogloszenia i dam wlasnie ten tekst[/quote] Jasne, możesz zrobić allegro? Quote
luka1 Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 ona ma allegro. Tylko tekst nie taki :lol: Quote
Rybka_39 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Ogłosiłam na: giełda.bai alegratka adpcje.org aleokazja psy.adopcje.pl adopcja psa etablica ogłoszenia szczecin webas pineska eoferty ogłoszenia tsdj hodowla eu kupiepsa gumtree Quote
luka1 Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 no jeśli masz znajomości u najwyższego to może cos wyprosisz tylko gdzie on był gdy do schronu ja wieżli? Quote
j3nny Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 pewnie był tam gdzie teraz, podczas gdy Kikunia tam siedzi :( Quote
Rybka_39 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Bóg nic nie poradzi na głupotę ludzi, dał Bóg człowiekowi własną wolę.....pewnie nie przypuszczał, że człowiek wykorzysta ja do podłych celów... Quote
Recommended Posts