Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=5]TRIXIE - piękna, trzykolorowa sunia.

WYGLĄD: Sunia średniego wzrostu, w typie owczarka szkockiego krótkowłosego. Urocze piegi na nosie, to jej znak rozpoznawczy.

WIEK: Sunia jest młodziutka, ma niecały rok. To jeszcze szczeniak.

CHARAKTER: Wspaniały, wesoły pies, lgnie do ludzi, po prostu uwielbia ich towarzystwo. Łagodna w stosunku do zwierząt i ludzi. Ciągle chce sie bawić. Będzie wspaniałym przyjacielem rodziny, kochającym i wiernym. Jest inteligentna, oraz, jak przystało na psa z domieszką genów border collie, energiczna i chętna do nauki i zabawy. Doskonały pies dla aktywnej rodziny, zarówno do domku, jak i do większego mieszkania w bloku.

ZABIEGI: Trixie jest wysterylizowana, zaszczepiona i odrobaczona.

Sunia przebywa w schronisku w Tomaszowie Maz.

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj Zuziu, mam nadzieję, że mi wybaczysz. :calus:

Jakoś, jak zrobiłam allegro, to okazało się, że nie mam go gdzie wkleić, bo sunia nie ma wątku i rach ciach wątek powstał. To tak samo z siebie wyszło. :oops:

Posted

Bidulka nadal czeka... podobno jest w boksie z mixem asta, raczej nie wyjdzie jej to na dobre. Tamta suka jest agresywna. Biedna Trixie, kiepsko trafiła. :-( A nie ma ich gdzie rozdzielić, bo brakuje boksów. :shake: Kto przygarnie małą sunię?