Kanzaj Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Ufff, ależ to całe towarzystwo bywa absorbujące!!! Beatko - dziś fotki wyślę. Neigh - karma się przyda oczywiście - zapłacę gotówką, bo cena atrakcyjna na pewno :razz:! Quote
Neigh Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Jak będę chciała od Ciebie gotówkę, to Cię powiadomię:angryy: A poważniej, postaram się załatwić coś dla czeredy w "następnym rzucie" Quote
Kanzaj Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Neigh napisał(a):Jak będę chciała od Ciebie gotówkę, to Cię powiadomię:angryy: A poważniej, postaram się załatwić coś dla czeredy w "następnym rzucie" Nie bij.......:modla: Quote
Kanzaj Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 A czemu tu do nas nikt nie zaglada:mad:??? Quote
Neigh Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Ja zaglądam, tylko nic nie piszę. Strasznie jestem zdenerwowana. Dwa "moje"psy mają szansę na adopcję. I cała chodzę normalnie.............. Quote
agusiazet Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Przeczytałam i jestem pod wrażeniem. Tyle dobrego serca. A mój mąż nie zgadza się nawet na jednego małego tymczasowicza! Chyba zazdroszczę:) Quote
Kanzaj Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Neigh napisał(a):Ja zaglądam, tylko nic nie piszę. Strasznie jestem zdenerwowana. Dwa "moje"psy mają szansę na adopcję. I cała chodzę normalnie.............. Rozumiem jak najbardziej! I kciuki trzymam !!! Quote
Ulka18 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Sabcia sie przypomina wszystkim dogomaniakom :p [quote name='Kanzaj']A tak Sabcia się dziś prezentuje: Quote
Kanzaj Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Sabcia i chłopaki mówią wszystkim dzień dobry! Quote
Neris Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Sabunia to taki prawdziwy Mini Owczarek Mazowiecki Quote
Kanzaj Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Neris napisał(a):Sabunia to taki prawdziwy Mini Owczarek Mazowiecki Celny "strzał" w rasę :cool3:! Quote
Neigh Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Nisko zawieszona - czego wymaga charakter nizinny krajobrazu:-) . Kanzaj kiedy mam wpaść z tą karmą?? Od razu mówię, że do środy nie będzie łatwo..... Quote
_beatka_ Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Kanzaj allegro i bazarki muszę chwilowo przełożyć w czasie-moja mama trafiła do szpitala... Quote
Kanzaj Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Beatko - bardzo mi przykro... Neigh - ja też jutro poza domem..., zdzwonimy się w środę lub czwartek? Quote
Kanzaj Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Drogie Cioteczki, Sabcia ma banerki - zapraszamy do reklamy! Quote
Kanzaj Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Oj niedobrze.... nikt do nas nie zagląda...:shake: Quote
Gosiapk Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Kanzajku,, czy ta płyta o ćwiczeniach dla osób chorych na MS jest jeszcze do wzięcia? Bardzo by mi się przydała. Czy Krzyczki w końcu kiedyś zamknął? Kanzajku, kiedy mogę Cię odwiedzić? Czego najbardziej potrzebujesz dla maluchów? Jedzonka? Quote
Ulka18 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Dalam Sabunie do mojego podpisu. Moze akurat ktos ja zobaczy. Quote
Gosiapk Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Ulka18 napisał(a):Dalam Sabunie do mojego podpisu. Moze akurat ktos ja zobaczy. Dobra dusza z Ciebie Ulka :loveu: Quote
Kanzaj Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Ciocię Gosię - zapraszamy! Film do wzięcia! Cioci Oli - bardzo dziękujemy za banerki! Cioci Uli dziękujemy za pobranie banerka! Wszystkie Cioteczki pozdrawiamy serdecznie!!! Maluchy szykują się do otwierania oczek, a Sabci wciąż marniutka - jutro znów do weta. (Jutro trójka się szykuje: Fifi, Greta, Saba). Sunia strasznie boi się burzy, wczoraj cała drżała z przerażenia! Quote
Neris Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Co może być z Sabunią nie tak? Macie dodatek wapniowy do jedzenia? Jakby co to ja mam trochę, jeszcze nieprzeterminowany. Quote
Kanzaj Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Neris napisał(a):Co może być z Sabunią nie tak? Macie dodatek wapniowy do jedzenia? Jakby co to ja mam trochę, jeszcze nieprzeterminowany. Przede wszystkim - po schronie jest oczywiście bardzo wycieńczona, no i 2 chłopaki wciąż przy cycu... Mam podejrzenia, że coś z serduchem nie tak... Do tego miała raczej połamane przednie łapki, szczególnie prawa jest mocniej wykrzywiona - stąd niechęć do spacerów... Dostaje posiłki 4-5 razy dziennie, odżywki też, więc musi dojść do siebie, ale z pewnościa potrwa to parę tygodni... Dzięki Neris - Wam też się pewnie wapno przyda, a ja coś też mam:) Quote
Ulka18 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Sabunia wraz z maluszkami pokazuje sie na pierwszej stronie pwp. Quote
Recommended Posts