Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 529
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeszcze jedno pytanie techniczne-czy tylko mi się wyświetlają krzaczki jak chce edytować podpis?
Trzeba probowac. Moze w koncu sie uda poprawnie wejsc w edycje podpisu, chociaz ostatnio jest to bardzo utrudnione.

Posted

A nas dziś odwiedziła Ciocia Carpedijem! Na dzień dobry została solidnie obszekana i obwąchana, a potem żądano od Niej głaskania, miziania i przytulania. Ciocia na dobre "utknęła" u Sabciowych maluchów, które powoli otwierają oczka!!!:multi:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Dobrze, ze Ciocia zlozyla odwiedziny, im wiecej rąk do miziania tym lepiej.

Ciocia przyniosła też gryzaki oraz ciasteczka!:p

Posted

Gosiapk napisał(a):
A ciockia się wygrzebała od maluchów, czy nadal tam siedzi ? ;)

No wygrzebała się, wyrzebała :eviltong:. Kto następny do miziania???:razz:

Posted

Ładnie tak obgadywać za plecami. Fofane są takie te glutki że człowiek by je zjadł i nie wiadomo czy by się nasycił tą miłością. Wczoraj przypuściłam atak na szanownego małżonka w sprawie kolejnego sierściucha. Ostatnio przemyciliśmy z Puzonem kota. Może teraz coś szczekającego nam się uda. Bo jak nie to pod most.

Posted

Cioteczka Neris to wcale nie ma tak daleko!:cool3:
A Cioteczce Carpedijem to mamy do zaproponowania kilka bid z Krzyczek na przykład...:razz:

Posted

Ta
w czwartek przyjeżdża do wetki 100 kg mięcha i znowu muszę kombinować jakby je tu do mojej ruderki ściągnąć...
Bez auta życie jest jakieś trudniejsze.

Posted

Kanzaj napisał(a):
No to ciotki nam gdzieś wybyły...

Komuś się chyba nudzi. No, do roboty, sio. Bo Szczotka i Spółka Cię rozliczą jak nie przyniesiesz odpowiedniej ilości Chappi.:evil_lol:

Posted

hmmm..... myślałam że to będzie jakoś spakowane. wiesz, zawsze można spróbować wrzucić w worki foliowe.... łopatą...... lub dużym widelcem...... w rękawiczkach..... w skafandrze kosmonauty..... a tak poważnie - gdzie ta wetka? w Pomiechówku?