Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Płakać mi się chce, tak fajny młody, malutki psiak. Trzeba w ogloszeniach pokombinowac aby w treści było o domu z ogrodem i o tym ze wet spartolił robotę. Boże jaka ona biedna, jak ona musi cierpieć.

Posted

Albo ta Pani jest...... albo trafiła na ...... weta! Po sterylizacji często następuje tego typu przypadłość i nie była to wina chirurga który Sasankę operował! Podaję się zupełnie inne leki a nie uspakajające:angryy::angryy::angryy: Ten to dopiero idiota - albo ta pani zmyśla! Majka miała podobny problem i teraz go nie ma!!!!!

Posted

[quote name='luka1']Psina przeżyła wstrząs. Siedzi w budzie, wciśnieta w kącik, trzęsie się strasznie - wołałam , nie reaguje. :placz:[/quote]

Kurza twarz psiak się wycofa zupełnie, jasny gwint:placz::placz::placz:

Posted

O Matko!
Moja Hap też nie kontrolowała moczu... dopiero po ok 4 miesiącach przywykła do normalnych warunków... wcześniej mieszkała w piwnicy albo siedziała na polu w zimie...

Posted

Rany co za trauma dla tej biednej psinki!! Peśce do tej pory zdarza się zrobić siku czy kupę NA DYWAN (na podłodze widocznie za zimno w pupę... :diabloti:) czy np. zrobić małe przemeblowanko w pokoju, a NIGDY nawet przez moment nie przyszło mi do głowy, żeby zapakować psinę do samochodu i wywieźć z powrotem do schroniska!!!!!!!!!!!!!!! Nie powinnam pewnie oceniać tej pani, ale to dla mnie trochę szokujące.. :crazyeye::crazyeye:

Posted

Kurcze przypomniało mi się, że Pesia tez została zwrócona kiedyś z adopcji, z powodu dziecka chyba... Aż mi serce zamarło na samą myśl :-( Chociaż powinnam się przecież cieszyc - dzięki temu JA JĄ MAM!! :loveu::loveu::loveu::evil_lol:

Posted

Sasanko,znajdź dobry domek kochana! A może folia na dywanie zda egzamin,dopóki sunia będzie posikiwała? Ja sobie nie radziłam z sierscią,która wbijała się w dywan i musiałam nieźle się namordować,żeby dokładnie odkurzyć,a za chwilę było to samo,więc...po prostu zwinęłam dywan i po kłopocie.Teraz o wiele łatwiej jest mi utrzymać czystość.

Posted

wzięłam Sasankę na chwile z boksu. Bardzo sie cieszyła. Próbowałam ja straszyć, podnosić ręke - jakos nic nie narobiła. Może trzeba ja tak uczyć? ale kto to ma robić?