Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE="4"][COLOR="Red"]Sprawa się skomplikowała ponieważ wyjazd Ecci do W-WY 30 maja stoi pod znakiem zapytania !

Szukamy alternatywnie ,na wypadek gdyby Ecci nie jechała , transportu do Warszawy dla dwóch psów na DT
(dla rudego kudłacza i czarnego gładkowłosego z siwym pyszczkiem )[/COLOR][/SIZE]

Posted

Boże- wszystko się raptem komplikuje- LICHO NIE ŚPI, czy co?!!!??!!:placz:

[SIZE=4][COLOR=red]One muszą opuścić schron, jak najszybciej!!!![/COLOR][/SIZE]

Posted

Fakt , to jest wątek dla ludzi o " mocnych nerwach". Chociaż jak się stoi przed tym boksem 16 w realu i patrzy w oczy tym starym psom to dopiero jest ......:-(

Może Aga albo Ecci powiedzą coś konkretnie na czym stanęło - czy ten wyjazd faktycznie nie wypali czy może jednak ( Oby !!!!! )

Posted

[quote name='Agnieszka(Visenna)']dostalam smsa od Ecci, ze na 89 % bedzie jechac w sobote.Ale to jeszcze nie jest pewne[/quote]
Oszaleć idzie! :shake: [B]Aguś[/B] wiesz, że jeszcze trochę cierpliwości p. Lidka ma, ale już jej się kończy pomału!!!

[I][B]Czarno to widzę...[/B][/I]

[B][U]A to foty dwóch dziadków-[/U][/B] podpisz [B]Aga[/B], które to są, proszę!!!

[B][COLOR=darkred]PIERWSZY, CZARNY, KUDŁATY, Z SIWĄ BRÓDKĄ:[/COLOR][/B]
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/268/66e78fde829e1927.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/269/8e369bb6efd4e6c8.jpg[/IMG][/URL]

[COLOR=darkred][B]DRUGI, RUDY, WIĘKSZY NIŻ JAMNIK, SZCZUPLUTKI[/B][COLOR=black] (ma obróżkę, więc na pewno był czyjś, tylko czy się zgubił i go odbiorą??)[/COLOR][B]:[/B][/COLOR]
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/268/8cfe01c59a3121f5.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/221/aa028d85b0366e98.jpg[/IMG][/URL]
[B][/B]

Posted

Koperku w którymś poście zrobiłam zestawienie dziadków z opisem i numerem.
Aga uaktualniła pierwszą stronę !Oba psy są już opisane !

Zdjęcie 1.
10 letni , tricolor , od 10.05. w schronie - numer 818/08

Zdjęcie 2.
9 letni , jamnikowaty ,od 16.05. w schronie - numer 843/08

Posted

[quote name='iwa77']Koperku w którymś poście zrobiłam zestawienie dziadków z opisem i numerem.
Aga uaktualniła pierwszą stronę !Oba psy są już opisane !

Zdjęcie 1.
10 letni , tricolor , od 10.05. w schronie - numer 818/08

Zdjęcie 2.
9 letni , jamnikowaty ,od 16.05. w schronie - numer 843/08[/quote]
Tak wiem, że są już opisane, dlatego poprosiłam, żeby je ktoś zakwalifikował do danych opisów- który do którego;)

Posted

Słuchajcie, Ecci nie jedzie jednak :-(
[B]Jesli znajdzie sie ktos, kto bedzie mogl zalozyc kase za przejazd to z osoba towarzyszaca (dwa psy), moge przewiezc zwierzeta w weekend do Warszawy[/B].Potem zrobilibysmy zbiorke na dogo i jakos oddali te pieniadze.Czasu jest malo..

Posted

Z tego co przeglądałam na jutrzejszą datę orientacyjnie rozkład jazdy pociągów to wygląda to tak:

Wrocław Główny
Warszawa Zachodnia

31.05.08
odj
przyj 04:24
09:39 5:15 0

Wrocław Główny
Warszawa Zachodnia

31.05.08
odj
przyj 05:00
09:59 4:59
[B](przykładowo)[/B]
[B]Wrocław Główny
Warszawa Centralna[/B][B] 31.05.08
[/B][B] odj
przyj [/B][B]06:35
12:35 [/B][B] 6:00 [/B]

Wrocław Główny
Warszawa Zachodnia

31.05.08
odj
przyj 06:40
13:19 6:39

Wrocław Główny
Warszawa Zachodnia

31.05.08
odj
przyj 08:15
14:39 6:24

Wrocław Główny
Warszawa Zachodnia

31.05.08
odj
przyj 09:10
15:27 6:17

Wrocław Główny
Warszawa Zachodnia

31.05.08
odj
przyj 10:30
16:08 5:38

[B]Informacja o cenie biletu normalnego[/B]

[B]kl.2: 52,50. (to byloby razy jeden), moj ulgowy,tanszy nie wiem w jakiej cenie. chyba ze chcialby pojechac jeszcze ktos z ulga[/B]

Posted

Porostu fizycznie i finansowo nie dam rady pojechac, mimo tego, że był to ważny dla mnie wyjazd ze względów przyszłościowych...ale nie dam rady finansowo, to raz a dwa nie mam noclegu, a trzy to po drodze wyszło wiele innych rzeczy, przez które nie jestem w stanie ruszyc się z domu!!!
[B]Nie krzyczcie i nie potępiajcie, bo i tak jestem zmasakrowana tym wszystkim, o wiem o co toczy się gra...[/B]

Posted

skoro 2 osoby maja jechac to nie moznaby jeszcze tej wiekszej kudlatej psiny wziac odrazu, zeby bylo ekonomiczniej?

Jesli chodzi o pieniadze to moge pozyczyc stowke, dzis bede ok 13,30-14tej u tego chirurga na stysia to moglabys odebrac...
10% zaplace ja ale 90,- musialybysci potem dozbierac i mi oddac
(40,-, ktore mialam na te podroz przekazalam Isadorze na zrobienie allegro dla psow ze starej wsi)

Posted

Ulv zapodala mi pomysl.. ze gdyby kontrola sie przyczepiala, moznaby poprosic innego pasazera, zeby mowil, iz jeden pies jest jego.W takim wypadku mysle, ze spokojnie moznaby jeszcze zarbac duza kudlatke. I wtedy jada 3 psy.Ok kikou, dzieki bardzo!!! w takim wypadku faktycznie jutro moznaby jechac!