Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Negri']To maleństwo 29.09 na sterylka a 5. 10 jedzie do niemiec ;)[/quote]
tylko posprawdzacie wszystko prawda
A tu jst jej watek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120476[/URL]

Posted

spokojnie z ta dziewczyna współpracuje od ponad 2 lat i ja już wiem co muszę tu zrobić a ona wie jak to ma tam wygladac dom już jest sprawdzony przeszedł wizytę przed adopcyjna pomyślnie

Posted

Dodalam Negri :placz::placz::placz:
Ale fenomenalnie, ze jedzie laciatka !! juupi!! :loveu:az sie wierzyc nie chce:crazyeye:Jednak co Niemcy to Niemcy.Pod kwestia stosunku do psow przewyzszaja nas o glowe.

a orientujesz sie moze, co z ta sunia?

[IMG]http://www.wroclaw.mm.pl/~piotrwalasek/schronisko/cs2.jpg[/IMG]

Posted

Zakochiwać to się możecie ciotki wszystkie, ale z tą płodnością... to bez przesady, co?:evil_lol:

[quote name='Negri']Ta sama historia co z Nemo :) wypatrzyła ją kobietka na stronie internetowej niemienkiej mojej znajomej:)[/quote]
Co z [B][SIZE=3][COLOR=red]NEMO[/COLOR][/SIZE][/B]??????????????????????????????????????????:crazyeye:

Posted

[quote name='Negri']jesli lubi dzieci i koty to tez jedzie[/quote]
No to zalamka:-(, bo z tego co się ostatnio dowiedzialam z pewnego źródła (wiesz, o kogo mi chodzi) to na dzieci raczej powarkuje- był psem jednej osoby, faceta i chyba nie jest do nich przyzwyczajony...

Muszę mu "wyprostować" opinię na jego wątku.

Posted

no zobaczymy.... moja na brata tez warczała dostała klapsa w dupe i od razu jej przeszło..... byle by nie gryzł

A ja słyszałam jak P. Bogdan się nim zachwycał bo widział jak małe dziecko go przez kraty targało a on je wylizał ;]

Jak nie spróbujemy to się nie dowiemy

Posted

[quote name='Koperek']Najbardziej z nich wszystkich potrzebująca jest trzecia suczka. Jest psem domowym- z kanapy wsadzona do zimnego bosku. Cały czas przesiaduje w budzie, moim skromnym zdaniem- w głębokiej depresji!!! Nie wyobrażam sobie zimy w takich warunkach dla tak delikatnego stworzenia!:shake:[/quote]
Czy macie jakiś dt dla tej suczki???Tylko na mnie nie nakrzyczcie...Ale pomyślałam sobie,że mogę jej dać-na razie awaryjnie na okres zimy-tymczas...Mam miejsce na posłanie w holo-kuchni,tam jest ciepło...Być może zwolni się miejsce i suczka będzie mogła zostać dłużej...Co o tym sądzicie???

Posted

mozna dopisac tez majkela i spanielka zenka, ich tez chcieli uspic, a sa u pani wandy tak jakby uratowani, napewno zyje sie im lepiej niz u nas w schronie, choc nie tak super jakby bylo im we wlasnych domu.

Posted

[quote name='Wet-siostra']Czy macie jakiś dt dla tej suczki???Tylko na mnie nie nakrzyczcie...Ale pomyślałam sobie,że mogę jej dać-na razie awaryjnie na okres zimy-tymczas...Mam miejsce na posłanie w holo-kuchni,tam jest ciepło...Być może zwolni się miejsce i suczka będzie mogła zostać dłużej...Co o tym sądzicie???[/quote]
Dlaczego ktoś ma na Ciebie krzyczeć??
Nie mamy dla suczki DT, tak samo zresztą jak dla jakichś około 10 psów, które potrzebowałyby [B]NATYCHMIAST wybyć[/B] ze schronu, a nie mają gdzie!:placz:

Musisz tylko [B]Wet-siostra[/B] brać pod uwagę, że to jest suczka starsza, u której w dodatku wymacał ktoś guza na brzuszku (Jakiego rodzaju to guzek to pojęcia zielonego nie mam- należałoby zrobić badania) i nie tak latwo będzie o nowy domek:roll: