kikou Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 powiedz prosze cos dokladniej, do kogo jedzie? gdzie ja znalezli? Quote
Jo37 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Jak dobrze . Cały czas chodziła mi po głowie ta psinka . Quote
Negri Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Ta sama historia co z Nemo :) wypatrzyła ją kobietka na stronie internetowej niemienkiej mojej znajomej:) Quote
Slomka22 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 hurra Sniezynka bedzie miala domek :D Quote
Negri Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 w kartach juz wszystko wpisane wiec nic jej nie grozi;) Quote
Slomka22 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Negri']To maleństwo 29.09 na sterylka a 5. 10 jedzie do niemiec ;)[/quote] tylko posprawdzacie wszystko prawda A tu jst jej watek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120476[/URL] Quote
Negri Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 spokojnie z ta dziewczyna współpracuje od ponad 2 lat i ja już wiem co muszę tu zrobić a ona wie jak to ma tam wygladac dom już jest sprawdzony przeszedł wizytę przed adopcyjna pomyślnie Quote
Negri Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Bo jeszcze ja sie zakocham i co będzie :eviltong: Quote
Negri Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Założyłam wątek wrocławskim terierom: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10946460#post10946460[/URL] Quote
Negri Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Aga dodaj proszę ją do zagrożonych.... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10946530#post10946530[/URL] Quote
kikou Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 ale dzisiaj masz pracowity, plodny dzien....:evil_lol: Quote
Neris Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 A TFU! Zakochała się i dzień płodny, zaczynam się bać tu wchodzić... Quote
Negri Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Bój się bój ;) A tak na poważnie to siedzę chora dlatego mam czas......... Quote
Negri Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 aż tak zła nie jestem bez paniki :evil_lol: choć jak siedzę sama w domu to już mi odbija ;) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Dodalam Negri :placz::placz::placz: Ale fenomenalnie, ze jedzie laciatka !! juupi!! :loveu:az sie wierzyc nie chce:crazyeye:Jednak co Niemcy to Niemcy.Pod kwestia stosunku do psow przewyzszaja nas o glowe. a orientujesz sie moze, co z ta sunia? [IMG]http://www.wroclaw.mm.pl/~piotrwalasek/schronisko/cs2.jpg[/IMG] Quote
Negri Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 dalej siedzi ale to ta od dziada więc będzie ciężko Quote
Koperek Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Zakochiwać to się możecie ciotki wszystkie, ale z tą płodnością... to bez przesady, co?:evil_lol: [quote name='Negri']Ta sama historia co z Nemo :) wypatrzyła ją kobietka na stronie internetowej niemienkiej mojej znajomej:)[/quote] Co z [B][SIZE=3][COLOR=red]NEMO[/COLOR][/SIZE][/B]??????????????????????????????????????????:crazyeye: Quote
Negri Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 jesli lubi dzieci i koty to tez jedzie Quote
Koperek Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Negri']jesli lubi dzieci i koty to tez jedzie[/quote] No to zalamka:-(, bo z tego co się ostatnio dowiedzialam z pewnego źródła (wiesz, o kogo mi chodzi) to na dzieci raczej powarkuje- był psem jednej osoby, faceta i chyba nie jest do nich przyzwyczajony... Muszę mu "wyprostować" opinię na jego wątku. Quote
Negri Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 no zobaczymy.... moja na brata tez warczała dostała klapsa w dupe i od razu jej przeszło..... byle by nie gryzł A ja słyszałam jak P. Bogdan się nim zachwycał bo widział jak małe dziecko go przez kraty targało a on je wylizał ;] Jak nie spróbujemy to się nie dowiemy Quote
Wet-siostra Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Koperek']Najbardziej z nich wszystkich potrzebująca jest trzecia suczka. Jest psem domowym- z kanapy wsadzona do zimnego bosku. Cały czas przesiaduje w budzie, moim skromnym zdaniem- w głębokiej depresji!!! Nie wyobrażam sobie zimy w takich warunkach dla tak delikatnego stworzenia!:shake:[/quote] Czy macie jakiś dt dla tej suczki???Tylko na mnie nie nakrzyczcie...Ale pomyślałam sobie,że mogę jej dać-na razie awaryjnie na okres zimy-tymczas...Mam miejsce na posłanie w holo-kuchni,tam jest ciepło...Być może zwolni się miejsce i suczka będzie mogła zostać dłużej...Co o tym sądzicie??? Quote
irysek Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 mozna dopisac tez majkela i spanielka zenka, ich tez chcieli uspic, a sa u pani wandy tak jakby uratowani, napewno zyje sie im lepiej niz u nas w schronie, choc nie tak super jakby bylo im we wlasnych domu. Quote
Koperek Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Wet-siostra']Czy macie jakiś dt dla tej suczki???Tylko na mnie nie nakrzyczcie...Ale pomyślałam sobie,że mogę jej dać-na razie awaryjnie na okres zimy-tymczas...Mam miejsce na posłanie w holo-kuchni,tam jest ciepło...Być może zwolni się miejsce i suczka będzie mogła zostać dłużej...Co o tym sądzicie???[/quote] Dlaczego ktoś ma na Ciebie krzyczeć?? Nie mamy dla suczki DT, tak samo zresztą jak dla jakichś około 10 psów, które potrzebowałyby [B]NATYCHMIAST wybyć[/B] ze schronu, a nie mają gdzie!:placz: Musisz tylko [B]Wet-siostra[/B] brać pod uwagę, że to jest suczka starsza, u której w dodatku wymacał ktoś guza na brzuszku (Jakiego rodzaju to guzek to pojęcia zielonego nie mam- należałoby zrobić badania) i nie tak latwo będzie o nowy domek:roll: Quote
Recommended Posts