Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Slomka[/B]- nie ma u nas żadnej podhalanki, ani żadnego szczeniaka, który będzie wielki.

Zresztą szczeniaków od jakiegoś czasu nie ma w ogóle i niech tak zostanie do końca świata! ;)

A jeśli mogę Cię o coś prosić to pisz takie apele i przypominaj nam o takich rzeczach na wątku [B][I]Wrocławskich piesków[/I][/B], który założyła [B]Agnieszka(Visenna)[/B], dobrze?? Bo na tym ratujemy te, które mają bardzo małe szanse na znalezienie domu, a tam możemy gadać o wszystkich, a tym samym wątek się podniesie. ;)

Posted

[quote name='Koperek']
A jeśli mogę Cię o coś prosić to pisz takie apele i przypominaj nam o takich rzeczach na wątku [B][I]Wrocławskich piesków[/I][/B], który założyła [B]Agnieszka(Visenna)[/B], dobrze?? Bo na tym ratujemy te, które mają bardzo małe szanse na znalezienie domu, a tam możemy gadać o wszystkich, a tym samym wątek się podniesie. ;)[/quote]
nie ma sprawy tylko podaj mi link ;)

Posted

w 16tce jest znowu przepełnienie to może ewntualnie oznaczać problemy niedługo
obecnie przebywaja tam:

1.) Murzynek
2.) Pinczerowaty
3.) Czupurek
4.) Basia czyli Punia
5.) Dropek
6.) mała kudłata agresywna bez wątka,
7.) podobny do Dropka trochę wiekszy ze zdeformowana łapką bez wątka,
8.) malutki beżowo-biały, nowy bez wątka
9.) suczka z zoo ( nie jest do adopcji-bez wątka)
10. bliżej nieokreślony piesek lub suczka cały czarny z siwym pyszczkiem troszeńke większy od Murzynka, w biurze nie ma jego karty..nikt nic nie wie... w każdym razie wcześniej go tam nie bylo....

Posted

Więc tak:
suczka z zoo
Murzynek
Dropek
Basia
... nie będą na razie ruszane i o nie możemy być póki co spokojni. Ta pierwsza ma dożywocie w schronie ;)

A co do reszty to już nie jest tak wesolo :shake:
Pinczer zrobił się zakałą całej szesnastki, kudlata jest niemiła dla ludzi, a reszta to same stare pierdoły, więc trzymać ich specjalnie na zimę też chyba nie mają zamiaru :shake:

[B]Wszystkie tymczasy pozajmowane przez uratowane już dziady, a na te nie ma już ani miejsca, ani kasy![/B]

Posted

[quote name='bea_m']czy jest u was jakiś dalmat?[/quote]
[I]Mówi ta co kilka razy w tygodniu lata do schronu![/I] :razz: (żeby to była jeszcze prawda...)

Nie ma żadnego dalmata- ostatniego zabrała[B] Negri[/B] w podróż do domku tymczasowego :)

Posted

jezusicku juz sie przestraszylam, ze pani roma z przemysla, ktora ma na glowie 30 psow. no ale tej psiunki tez szkoda. co komu zrobila?
ale dziwne bardzo, ze nie wiadomo co sie z nia stalo!? tak po prostu wyparowala?

Posted

pozakladam watki pozostalym...ale to juz nie dzisiaj..

[I][SIZE=1]dzisiaj zawiozlam do niemiec Blackyego...troche sie z nim zwiazalam, byl u mnie niecaly tydzien...ale to taki super grzeczny, cudowny wielgasny psiak...cholera jak mi smutno...[/SIZE][/I]

[SIZE=4][COLOR=purple]i smutno mi strasznie, ze nie zdazylysmy pomoc Romie:-(:-([/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='kikou']pozakladam watki pozostalym...ale to juz nie dzisiaj..

[I][SIZE=1]dzisiaj zawiozlam do niemiec Blackyego...troche sie z nim zwiazalam, byl u mnie niecaly tydzien...ale to taki super grzeczny, cudowny wielgasny psiak...cholera jak mi smutno...[/SIZE][/I]

[SIZE=4][COLOR=purple]i smutno mi strasznie, ze nie zdazylysmy pomoc Romie:-(:-([/COLOR][/SIZE][/quote]
Zapodaj wątek czarnego podróżnika!;)

Posted

nie zabraklo, dokoncze, nie chce mi sie za bardzo ogladac tych niemilych pan, nieskorych do pomocy przy pomaganiu zwierzetom, ktore maja pod swoja opieka.

to jest dokladnie to, co chcialam napisac.