Iwona. Posted June 25, 2003 Posted June 25, 2003 A moja nie chrapie :o , po tych waszych wypowiedziach to zaczęłam sie zastanawiać czy wszystko z nia w porzadku :lol: Quote
Saint Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 LUDZIE MÓJ PUSZCZA BĄKI !!! ale i tak jest słodziutki Quote
wisela1 Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Sunia chrapie głosniej od meża. Zdecydowanie. Czasem chrapią oboje to mam niezły koncert. Pies gdzieś "ucieka" i piszczy ze strachu.Kocurki w nocy trenuję bieg z przeszkodami, a koteczka z uwielbieniem śpiewa serenady.... Quote
jezzmam Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 [B]Wisela1 [/B]no to masz niezly cyrk w domu hihi Roxi też chrapie i często gęsto baraszkuje w środku nocy w swoim legowisku bawiąc sie na calego !! też niezly cyrk hihi Quote
monia&Tofi Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Moj Tofi chrapie rzadko, ale jak już zacznie to strasznie smiesznie to wygląda :-D Położy się brzuchem do góry, jęzor wywali na wierzch i ten dźwięk... A w nocy potrafi jeszcze lepiej :evil_lol: Oczywiścia jak zasypia jest spokojnie, ale jakby się obudzić w środku nocy to nie idzie wytrzymać... ani zakończyć chrapanie. Szturchnięcie pomaga tylko na chwilę, zaraz spowrotem się zaczyna:roll: Quote
Hobby Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 moj Hobby chrapie,"gada" przez sen i czasami wydaje mi sie ze spiewa sobie cos pod nosem.:lol: Taki melomann jakis:razz: Quote
Pchełka Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Moja klarusia nie chrapie moze dlatego ze jest jesczcze mlode zza rok moze byc zle :lol: Quote
Recommended Posts