Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

brazowa1 napisał(a):
Irzylowski,tel teraz nie mam,powienin byc na szczepieniu p/wsciekliznie.

jest nazwisko weta... pani Monika Hopa i adres. brak telefonu, ale jeśli ona nie tylko szczepi, ale też leczy psy z Sopotu, to ją odwiedzimy

Posted

w takim razie jeśli obskoczę jutro ślubny plenerek (dzisiaj pogoda nie dopisała i nici z tego wyszły)w poniedziałek wracam na Przymorze i idziemy do pani Moniki, by dowiedzieć się tego, czego nie wiemy do tej pory. noga Mieciuni nas martwi, gdyż zarzuca nią niemal bez przerwy.
mała z niej diablica. dzisiaj Krzysiek nie mógł ponoć nawet śmieci wynieść, bo go nie chciała wypuścić :)
tabliczka z grawerką z numerem telefonu zamówiona, będzie do odbioru w przyszłym tygodniu, powinna się przydać. tzn ona nie mabiegać samopas, ale zamówiłam śliczną, różowiutką obróżkę z diamencikami, a serduszko z grawerem... tylko obróżkę ozdobi :))) obrożę kupimy już na miarę, ale wzór wybrałam. z Mieci jest dama, to będzie miała jak dama :]

Posted

obróżkę wystarczy na dobrą sprawę zmierzyć i kupić :) a serduszko z grawerem wo już na zamówienie, ale wzór taki, jak mi się spodobał, znalazłam. tylko na grawer z danymi trzeba czekać. a na ten pomysł wpadłam, kupując mojej mniejszej szeleczki w najmniejszym istniejącym rozmiarze (zmniejszane zresztą) i smyczkę. Andziusia też grawerkę będzie miała. za dużo ludzi chce ją kupić, boję się, że nam zginie. ale... od czego ma wielką siostrzyczkę Mieciunię?