Frotka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 6-miesięczna, wystraszona suka szuka cierpliwego opiekuna, który pomoże jej pokonać strach przed ludźmi. Suka jest łagodna tylko bojaźliwa. Proszę o pomoc w ogłoszeniach. [email protected] Quote
Frotka Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Ponawiam prośbę o pomoc w ogłoszeniach Quote
Frotka Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 :cool1::cool1::cool1::cool1::cool1::cool1::cool1::cool1::cool1::cool1: Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Frotko bedziemy szukac jej domku , juz tak bardzo sie nie boi ,wystarczylo pare dni pobytu w hotelu z normalnymi ludzmi ,a juz odzyskała w nich wiare,:loveu: Quote
Tengusia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 sliczna niunia moze macie wiecej foteczek :loveu: Quote
Frotka Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Niestety nie mam kiedy odwiedzać psów, które umieszczam w hotelu.:oops: Zdjęcia zrobiła Foksia i Dżekuś :Rose: i ją musimy prosić o nowe fotki. Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Frotka']Niestety nie mam kiedy odwiedzać psów, które umieszczam w hotelu.:oops: Zdjęcia zrobiła Foksia i Dżekuś :Rose: i ją musimy prosić o nowe fotki. Frotko ale ja ci przesłałam 4 zdjecia ,a wczoraj nie robiłam zdjec bo lało jak scebra .Do domu wróciłam cała mokra. Wszystkie psiaki dostały odemnie makaronik z kurczaczkiem i watróbeczka i widze że wszystkie przekupiłam przywożac im smakołyki .Werunia jest naprawde bardzo sympatyczna , jest młoda i potrzebuje szybko domku i odpowiedzialnej osoby , bo wiele mozna ja nauczyc bo jest bardzo madra. Quote
Frotka Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Rzeczywiście, mam jeszcze trzy zdjęcia. Quote
Frotka Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
agamika Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 a mogłabym poprosić nie zmniejszone zdjęcia na meila ? :oops: i jak bede dzis jeszcze odrobine zywa wieczorem , to ja bym powrzucała gdzie umiem ( z tym ze niewiele tego :oops:) Quote
Frotka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Dziękuję! Podaj proszę swój adres mailowy. Quote
Frotka Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Astka nadal czeka. Agamika - masz ciągle zapchaną skrzynkę albo ja mam za dużą rodzielczość zdjęć:cool3: Quote
agamika Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 :evil_lol: to chyba foty za duże spróbuj może tu ;) [email protected] może ten meil przełknie , albo po jednym , dwóch zdjęciach na raz ? Quote
Frotka Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Zaraz wyślę. Dziękuję! Sukę w hotelu codziennie odwiedza Foksia i Dżekuś :multi:. Dzięki Niej Wera nie bosi się już ludzi a wręcz przeciwnie - bardzo do nich ciągnie. Jest z nią tylko jedne problem - jest bardzo żywiołowa. Dobrze by było gdyby trafiła do kogoś kto prowadzi aktywny tryb życia albo do domu z ogrodem. Quote
Frotka Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Zdjęcia wyszły z mojej skrzynki i na razie nie wróciły:loveu: Quote
Frotka Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Wera coraz mniej przypomina amstaffa :loveu:: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Wera jest przekochana ,taka mala pieszczota ale bardzo potrzebuje osoby ktora poswieci jej czas i tylko jej,bo ja jak ide do hotelu kazdego chce poglaskac ,a musze najwiecej czasu poswiecac rudej i kajtusiowi. z karkowskiej mialam jeden telefon ale jak sie okazuje nizbyt dobry ,bo powiedzilam ze zostanie wydana po sprawdzeniu warunkow i pan nie przyjechal do niej.:shake: Quote
agamika Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 :oops: przepraszam, zapomniałam o małej :oops:, dziś wieczór wezmę sie za ogłaszanie :oops: Quote
Recommended Posts