Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety nie mam kiedy odwiedzać psów, które umieszczam w hotelu.:oops: Zdjęcia zrobiła Foksia i Dżekuś :Rose: i ją musimy prosić o nowe fotki.

Posted

[quote name='Frotka']Niestety nie mam kiedy odwiedzać psów, które umieszczam w hotelu.:oops: Zdjęcia zrobiła Foksia i Dżekuś :Rose: i ją musimy prosić o nowe fotki.

Frotko ale ja ci przesłałam 4 zdjecia ,a wczoraj nie robiłam zdjec bo lało jak scebra .Do domu wróciłam cała mokra. Wszystkie psiaki dostały odemnie makaronik z kurczaczkiem i watróbeczka i widze że wszystkie przekupiłam przywożac im smakołyki .Werunia jest naprawde bardzo sympatyczna , jest młoda i potrzebuje szybko domku i odpowiedzialnej osoby , bo wiele mozna ja nauczyc bo jest bardzo madra.

Posted

a mogłabym poprosić nie zmniejszone zdjęcia na meila ? :oops:

i jak bede dzis jeszcze odrobine zywa wieczorem , to ja bym powrzucała gdzie umiem ( z tym ze niewiele tego :oops:)

• 1 month later...
Posted

Zaraz wyślę. Dziękuję!

Sukę w hotelu codziennie odwiedza Foksia i Dżekuś :multi:. Dzięki Niej Wera nie bosi się już ludzi a wręcz przeciwnie - bardzo do nich ciągnie. Jest z nią tylko jedne problem - jest bardzo żywiołowa. Dobrze by było gdyby trafiła do kogoś kto prowadzi aktywny tryb życia albo do domu z ogrodem.

Posted

Wera jest przekochana ,taka mala pieszczota ale bardzo potrzebuje osoby ktora poswieci jej czas i tylko jej,bo ja jak ide do hotelu kazdego chce poglaskac ,a musze najwiecej czasu poswiecac rudej i kajtusiowi.
z karkowskiej mialam jeden telefon ale jak sie okazuje nizbyt dobry ,bo powiedzilam ze zostanie wydana po sprawdzeniu warunkow i pan nie przyjechal do niej.:shake: