Foksia i Dżekuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Wczoraj po aukcji jak odwoziłysmy psy na chwilke wpadłysmy do naszych pociech no i oczywiscie musialm wejsc do weruni i ja popiescic . Ona jest spragniona kontaktu z czlowiekiem i jest naprawde ladna ,a domku juz tak długo szuka :shake: Quote
Frotka Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Rzeczywiście długo trwa szukanie domu dla Wery. Nie wiem dlaczego, miała przecież tyle ogłoszeń, jest młoda, ładna, wesoła, zdrowa... Quote
agamika Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 na alegratce ma ok 70 wejść na ogłoszenie od wczoraj .. może w końcu ktoś sie odezwie :-( Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Wczoraj znowu tylko weszłam na chwilke do Wery bo Ruda miala atak padaczki wiec musial msie nia zając . Werunia tak bardzo sie wtula w czlowieka i tak bardzo sie cieszy ,ze az posikuje ze szczescia ,a to szczęscie trfa tak krótko:shake: Quote
Frotka Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='agamika']na alegratce ma ok 70 wejść na ogłoszenie od wczoraj .. może w końcu ktoś sie odezwie :-( Dziękuję! :Rose::Rose::Rose: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Jest szansa na dom dla Wery ,ludzie juz ja drugi raz odwiedzaja ,sa zdecydowani ale najpierw trzeba ja wysterylizowac. Wera ma darmowa sterylke w schronisku ale wolałabym zeby odbyło sie to poza schroniskiem.Ludzie powiedzieli ze powłowe dołoza ,tylko kto da druga połowe ,my z Asia juz nie damy rady, za duzo mamy psów pod opieka . Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Werusia edostala wczoraj jak zwykle przysmak i zostala wyglaskana przezemnie .Bardzo lubi jak sie z nia przebywa ,a te chwile sa tak krotkie . Quote
Natussiaa Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Foksia i Dżekuś']Jest szansa na dom dla Wery .[/quote] no to super:lol: Quote
Frotka Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Wera na razie w hotelu. Trzymajcie kciuki. Quote
agamika Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Frotka napisał(a):Wera na razie w hotelu. Trzymajcie kciuki. trzymam cały czas Quote
Frotka Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Wera już w swoim własnym domu. Bardzo dziękuję: 1. Foksi i Dżekusiowi za znalezienie domu dla Wery 2. Wellington za jego wnikliwe ;) sprawdzenie 3. Agamika za ogłoszenia Wery Quote
agamika Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 super :multi: :multi: :multi: :multi: żeby sie dziewczynie dobrze wiodło :loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 agamika napisał(a):super :multi: :multi: :multi: :multi: żeby sie dziewczynie dobrze wiodło :loveu: agamika ,a moze zdjecia Wery wyslal bym tobie bo frotka ma przeładowana skrzynke i mi wracaj .Jezli jest to mozliwe to podaj mi swoj mail:loveu: Quote
agamika Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='Foksia i Dżekuś']agamika ,a moze zdjecia Wery wyslal bym tobie bo frotka ma przeładowana skrzynke i mi wracaj .Jezli jest to mozliwe to podaj mi swoj mail:loveu: nie ma problemu :) tylko wstawie popołudniu lub wieczór , bo w pracy nie mam jak , moge tylko w domu:shake: [email protected] lub [email protected] Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='agamika']nie ma problemu :) tylko wstawie popołudniu lub wieczór , bo w pracy nie mam jak , moge tylko w domu:shake: [email protected] lub [email protected] wYSŁAŁAM ,DZIEKUJE BARDZO Quote
agamika Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: śliczna jest Quote
Frotka Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Dzieki uprzejmości Wellington, która jeździła dziś ze mną cały dzień w psich sprawach dotarłyśmy do nowego domu Wery. Kontrola poadopcyjna wypadła zdecydowanie na plus. Na wiosnę trzeba bedzie jeszcze dopilnować sterylizacji. Quote
Recommended Posts