Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo sie cieszę choć jestem zaskoczona.

Z jakiego ogłoszenia "poszła" mała?

Bardzo dziękuję wszystkim zaangażowanym w sprawę małej!!!!!!!!!

Oby teraz zaczęły się dla niej tylko same wspaniałe dni!

Posted

pati-c napisał(a):
No i nie mam już Kluchy :placz: :placz: :placz:

Rodzinka suuper!
Od razu widać,że miłośnicy zwierząt :loveu:
Cieszę się bardzo,że mała trafiła na takich ludzi! Z drugiej strony jestem w ciężkim szoku,że tak błyskawicznie znaleźli się tacy fajni chętni :-o
Umowa adopcyjna podpisana.

Wspaniale!:multi:Maleńka rośnij zdrowo i chowaj się szczęśliwie!:multi::multi::loveu:

Posted

Nooo - a nie mówiłam, że Malpsica cudnej urody i domek się błyskawicznie znajdzie?:-)

Jestem Prorok czy co?:-)

A tak poważnie baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo się cieszę:-)

Posted

Właśnie rozmawiałam z nową Pańcią Kluski :lol:
Mała przespała nockę w łóżku :evil_lol:, biega i bawi się z wnuczką Pani, szybko się przyzwyczaja do nowych warunków -drepcze po domu za swoją nową właścicielką, generalnie jest DOBRZE!

Posted

Pati czy Ty jakoś umawiałaś się na wizytę poadopcyjną? Czy ew. jet ktoś z Piaseczna kto mógłby podjechać i zobaczyć co u małej?

Mam osobę chętną na adopcje z Warszawy więc gdyby cos było nie tak to jest to jakaś alternatywa.
Ew. zaproponowałabym jakąś inną sunie.

Posted

Na konkretny dzień się nie umawiałam,ale myślałam,żeby podjechać tam w najbliższym tyg. Skoro są następni chętni na szczeniaka,to mogę podjechać do Kluchy jutro i zobaczyć jak sprawy wyglądają, żeby nie blokować kolejnej adopcji.

Posted

pati-c napisał(a):
Na konkretny dzień się nie umawiałam,ale myślałam,żeby podjechać tam w najbliższym tyg. Skoro są następni chętni na szczeniaka,to mogę podjechać do Kluchy jutro i zobaczyć jak sprawy wyglądają, żeby nie blokować kolejnej adopcji.

Gdybyś mogła to byłoby super!

Posted

pati-c napisał(a):
No to jutro wieczorkiem napiszę co u Kluchy ;)

jak będziesz już coś wiedziała to daj sygnał a ja do ciebie oddzwonie.
Z maila jaki otrzymałam wynika , że Pani jest bardzo w porządku i nie możemy zmarnować takiego domu:lol:

Posted

Moment,chwilka! Ciotka,aleś Ty niecierpliwa! Dopiero usiadłam przed kompem.

No to macie ludki foty Kluchy w nowym domku (a raczej ogródku) :lol:

Mała rośnie jak na drożdżach. Została zaszczepiona na wirusówki, niebawem powtórka szczepień. Szaleje, rozrabia, śpi z Pańcią w łóżku, "pieli" ogródek :evil_lol: ,czyste szczeniakowate szaleństwo :loveu: Zaznajomiła się z kotami i psem nowej rodzinki.
Wizyta była niezapowiedziana i trafiłam na wszystkich dorosłych- było b.miło- CI ludzie naprawdę kochają zwierzaki :-D Państwo serdecznie mnie zapraszali, abym wpadała kiedy tylko będę miała ochotę ;)
Zaraz następne zdjęcia.

Posted

Żeby zrobić te zdjęcia Pani musiała wynieść Kluchę na skraj ogródka,bo mała cały czas chciała się ze mną bawić (poznała mnie jak przyjechałam i niesamowicie się cieszyła..aż mi się w środku ścisnęło...:-( ) i tak szalała wokół mnie,że zrobienie jakiegokolwiek ,w miarę sensownego zdjęcia, było niemożliwe.