Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Też mi się tak zdaje (szczególnie to jego bieganie po szosie mnie powaliło),więc podjęłam tę szaloną decyzję :roll:
A mały jest uroczy i należy mu się od życia coś więcej, niż to co ma teraz :shake:

Posted

pati-c napisał(a):
A tak na marginesie,to mam nadzieję,że ci ludzie nie wezmą już następnego szczeniaka.. :shake: :shake:

też mam taka nadzieję chociaż wiesz jak to jest z takimi menelami.

Posted

no i mała (bo okazało sie , że to suczka) pojechała do Pati. Dostała ode mnie całą wyprawkę na nowa drogę życia i bardzo zadowolona odjechała sobie z Pati i jej pieskiem.
W lesie na spacerze spotkałam jednego z mieszkańców tego rancza-zapytałam się go czy zauważyli ze nie ma psiaka-powiedział, że do tej pory nikt sie o niego nie pytał.
Bardzo się przejmowali-pies latał sobie po podwórku a brama prosto na ulicę była na oścież otwarta
Wzięliśmy mała pod pachę i sobie poszłyśmy jak gdyby nigdy nic.

Posted

No i maleństwo jest u mnie :loveu:
Okazało się,że to panienka i pozwoliłam sobie nazwać ją Klucha (Asiu, napisz jak na nią wołali wcześniej,bo ja mam totalną sklerozę)
Mała jest ŚWIETNA!
Odważna, kontaktowa, chętna do zabaw (zaraz zobaczycie jak bardzo :evil_lol: ), extra jeździ autem -siedzi sobie elegancko z Pepe na tylnym siedzeniu, zero choroby lokomocyjnej :multi: -cieszy mnie to niesamowicie,bo będzie ze mną sporo jeździć.
Ewidentnie od razu widać,że nikt się nią specjalnie nie interesował- jest, jak na swój wiek, b.samodzielna. Mała cwaniara ;) Widać,że musiała sobie sama radzić.. Momentalnie zrozumiała,że teraz trzeba się mnie pilnować -lata za mną i Pepe jakby była z nami od początku swojego życia. Mimo to nie pcha się do mnie, wogóle niezbyt jest zainteresowana ludźmi- żyła obok ludzi,a nie z nimi.

Zaraz wrzucę foty z naszego pierwszego spaceru :cool3:

Posted

Nazwali ja Sara.
Cieszę się, że jest juz u Ciebie.:multi:
Czy już jadła? Bo jak ją zabierałysmy to rzuciła się do michy ale nie dałysmy jej jeść żeby nie zabrudziła samochodów;)

pati-c napisał(a):
No i maleństwo jest u mnie :loveu:
Okazało się,że to panienka i pozwoliłam sobie nazwać ją Klucha (Asiu, napisz jak na nią wołali wcześniej,bo ja mam totalną sklerozę)
Mała jest ŚWIETNA!
Odważna, kontaktowa, chętna do zabaw (zaraz zobaczycie jak bardzo :evil_lol: ), extra jeździ autem -siedzi sobie elegancko z Pepe na tylnym siedzeniu, zero choroby lokomocyjnej :multi: -cieszy mnie to niesamowicie,bo będzie ze mną sporo jeździć.
Ewidentnie od razu widać,że nikt się nią specjalnie nie interesował- jest, jak na swój wiek, b.samodzielna. Mała cwaniara ;) Widać,że musiała sobie sama radzić.. Momentalnie zrozumiała,że teraz trzeba się mnie pilnować -lata za mną i Pepe jakby była z nami od początku swojego życia. Mimo to nie pcha się do mnie, wogóle niezbyt jest zainteresowana ludźmi- żyła obok ludzi,a nie z nimi.

Zaraz wrzucę foty z naszego pierwszego spaceru :cool3:

Posted

Zjadła ryż z gotowaną kurą i marchewką...i zrobiła kupkę w przedpokoju (miło z jej strony,że nie na dywan :evil_lol: )- moja wina,bo ze szczeniakiem trzeba od razu po jedzeniu wychodzić, a ja się zaczęłam z nią bawić -uwielbia piłeczkę :lol:

No to startuję z fotami:

Posted

ale super foty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ciotka co Ty za sprzecior masz?
m ńńn nn bhy67h mbn-a to napisała moja 4,5 m-czna córeczka -też chciała Ci o coś zapytać;)

Posted

chciała zapytać czy Ciotka kiedyś dałaby się wypożyczyć i pojechać z mama zrobić takie piękne foty innym psiakom, które są pod mamy opieką coby prędzej domy znalazły?

Posted

A i jeszcze ile ten sprzecior ma pikseli?
i tam w wyprawce był fiprex ale to pewnie zauważyłaś;)

czy miseczki przypadły panience do gustu?:evil_lol:

Posted

Zauważyłam- oj,Asiu, zaszalałaś z tą wyprawką! :D
a miseczki super- antypoślizgowe

Tylko mam prośbę- napisz mi kiedy dokładnie mam podać małej tabletki na robale i kiedy ją zakroplić

a pikseli ma,o ile mi się coś nie pomyliło 10