Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pati-c napisał(a):
Zauważyłam- oj,Asiu, zaszalałaś z tą wyprawką! :D
a miseczki super- antypoślizgowe

Tylko mam prośbę- napisz mi kiedy dokładnie mam podać małej tabletki na robale i kiedy ją zakroplić

a pikseli ma,o ile mi się coś nie pomyliło 10

A niech mała ma pełen wypas:razz: w końcu to panna na wydaniu:evil_lol:

10 mega-mój ma tylko 4 -teraz już wiem dlaczego zdjęcia nie są takie piękne :-(
muszę zainwestować w sprzęt-może wezmę coś na raty
Zakropić to ją możesz dzisiaj, żeby jakieś cholerstwo się nie przyplątało-a tabletki na robale to za jakieś 2 dni.
A i trzeba jej zmienic obróżke bo tamta podobno już jest za ciasna-tak przynajmniej twierdział aciocia Marzena:cool3:

Posted

Mała jest urocza i należy się jej super domek :loveu:

Starą obróżkę zdjęłam jak tylko dojechałam do domu.
No to zakroplę ją wieczorem, bo u mnie w okolicy same łąki,a na nich wysyp kleszczy :angryy:

Posted

dobranoc maleństwo-ciekawe gdzie będzie spała?
najważniejsze, że już nie z karaluchami, których setki biegały po jej dawnym domu
zapomniała do wyprawki dołączyć posłanka:roll:

Posted

Jak na razie raczej leży na podłodze- nawet nie na dywanie,tylko na gołej podłodze :roll: Kilka razy wdrapała się na sofę, ale jakoś nie do końca jej tam pasowało...

śpioszek :loveu:

Posted

Dziewczyny, ta mała to istny ANIOŁEK! :loveu:

Nockę przespała ze mną w łóżku (jednak się zdecydowała -gdy zobaczyła jak Pepe ulokował się koło mnie)
Spała grzeczniutko (raz musiała wstać w nocy na siku,bo rano znalazłam kałużę), myślałam,że rano będzie szaleć i mnie mordować- gdzie tam! Mówię Wam słodzizna i aniołek!!

Super bawi się z Pepe'giem -on jest b.delikatny i widać,że od samego początku wzbudził jej zaufanie :smile:
Na dworze pilnuje się niesamowicie -biega jak wariatuńcio po łące,ale co chwilka patrzy,czy idę.
W aucie spokojniutka jakby jeździła od urodzenia.
Nie ma najmniejszego problemu z jedzeniem- zjada i gotowane,i puszki,i suche. Kupki robi idealne.
Nic nie gryzie w domu poza swoimi gryzakami i zabawkami -nie dobiera się do butów, kabli itp.
Naprawdę jestem pod wrażeniem!

Posted

zapomniałam Wam powiedzieć najlepsze
Dzisiaj trochę bałyśmy się,że jak pojedziemy na obchód to będziemy musiały się kłócić z nimi bo będą mieli pretensję, że wzięłyśmy psa.
-wychodzimy dziś po karmieniu psiaków z podwórka a na rowerze wraca pani u której sunia mieszkała-coś pod nosem burknęła-ja poszłam dalej a została koleżanka.
Koleżanka wróciła do samochodu i mówi, że pani spytała się: czy mąż wyszedł po jedzenie dla psa -koleżanka mówi-nie, a córka-nie ...

Ona nawet nie zauważyła że nie ma psa!!!!!!

No chyba że maja kolejnego:angryy:-jutro to sprawdzę

Posted

Co za ludzie..:shake:
Trzeba by ich postraszyć TOZem lub czymś w tym stylu,żeby im się odechciało zwierząt :angryy:

DG32-wielkie dzięki za pomoc! :-)

Byłam właśnie na spacerze z psiakami i spotkałam sąsiadkę. Pogadałyśmy i zaczęła się zastanawiać czy jej rodzice nie wzięliby małej. Mieszkają w domu z ogrodem i mają 12-letnią terierkę. W sumie raczej wątpię czy coś z tego wyjdzie..no zobaczymy..

Posted

A z ciekawostek- ma zadatki na dobrego stróża- zaczyna pilnować mieszkania :-o
Wyjątkowo dziarski z niej szczeniorek ;) Dobrze,że ma kompana do zabawy,bo jak widzę jak szaleje z Pepe,to się cieszę,że to nie ja jestem w zasięgu jej ząbków-igiełek :roll: -szczególnie,że się przeziębiłam i z temp.ok.38st.C energia ze mnie trochę uszła..

Posted

pati-c napisał(a):
A z ciekawostek- ma zadatki na dobrego stróża- zaczyna pilnować mieszkania :-o
Wyjątkowo dziarski z niej szczeniorek ;) Dobrze,że ma kompana do zabawy,bo jak widzę jak szaleje z Pepe,to się cieszę,że to nie ja jestem w zasięgu jej ząbków-igiełek :roll: -szczególnie,że się przeziębiłam i z temp.ok.38st.C energia ze mnie trochę uszła..

Oj to życzymy szybkiego powrotu do zdrowia:lol: