Edi100 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 asiaf1 napisał(a):wstawię te zdjęcia na allegro to powinny się posypac oferty:cool3: Oj, napewno napewno:loveu: Quote
asiaf1 Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 pati-c napisał(a):Zauważyłam- oj,Asiu, zaszalałaś z tą wyprawką! :D a miseczki super- antypoślizgowe Tylko mam prośbę- napisz mi kiedy dokładnie mam podać małej tabletki na robale i kiedy ją zakroplić a pikseli ma,o ile mi się coś nie pomyliło 10 A niech mała ma pełen wypas:razz: w końcu to panna na wydaniu:evil_lol: 10 mega-mój ma tylko 4 -teraz już wiem dlaczego zdjęcia nie są takie piękne :-( muszę zainwestować w sprzęt-może wezmę coś na raty Zakropić to ją możesz dzisiaj, żeby jakieś cholerstwo się nie przyplątało-a tabletki na robale to za jakieś 2 dni. A i trzeba jej zmienic obróżke bo tamta podobno już jest za ciasna-tak przynajmniej twierdział aciocia Marzena:cool3: Quote
pati-c Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Mała jest urocza i należy się jej super domek :loveu: Starą obróżkę zdjęłam jak tylko dojechałam do domu. No to zakroplę ją wieczorem, bo u mnie w okolicy same łąki,a na nich wysyp kleszczy :angryy: Quote
asiaf1 Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 dobranoc maleństwo-ciekawe gdzie będzie spała? najważniejsze, że już nie z karaluchami, których setki biegały po jej dawnym domu zapomniała do wyprawki dołączyć posłanka:roll: Quote
asiaf1 Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 co za filozoficzna zaduma:evil_lol: [quote name='pati-c']Glutka w trawie: Quote
pati-c Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Jak na razie raczej leży na podłodze- nawet nie na dywanie,tylko na gołej podłodze :roll: Kilka razy wdrapała się na sofę, ale jakoś nie do końca jej tam pasowało... śpioszek :loveu: Quote
Neigh Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 No to fajnie, że mała tymczas znalazła, bo miałam wyrzuty sumienia silne..... Dom się błyskawicznie znajdzie, jestem pewna:-) Quote
pati-c Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Dziewczyny, ta mała to istny ANIOŁEK! :loveu: Nockę przespała ze mną w łóżku (jednak się zdecydowała -gdy zobaczyła jak Pepe ulokował się koło mnie) Spała grzeczniutko (raz musiała wstać w nocy na siku,bo rano znalazłam kałużę), myślałam,że rano będzie szaleć i mnie mordować- gdzie tam! Mówię Wam słodzizna i aniołek!! Super bawi się z Pepe'giem -on jest b.delikatny i widać,że od samego początku wzbudził jej zaufanie :smile: Na dworze pilnuje się niesamowicie -biega jak wariatuńcio po łące,ale co chwilka patrzy,czy idę. W aucie spokojniutka jakby jeździła od urodzenia. Nie ma najmniejszego problemu z jedzeniem- zjada i gotowane,i puszki,i suche. Kupki robi idealne. Nic nie gryzie w domu poza swoimi gryzakami i zabawkami -nie dobiera się do butów, kabli itp. Naprawdę jestem pod wrażeniem! Quote
pati-c Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Cudna i do wzięcia! :razz: B.PROSIMY o pomoc w ogłaszaniu małej! :) Quote
pati-c Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Sunia jest ogłoszona tu: http://vegie.pl/topics158/1499.htm#16676 http://www.pineska.pl/?id=51372&do=view kurcze,coś mi to drugie ogłoszenie nie do końca wyszło-foty się nie wkleiły :/ Quote
pati-c Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 i tu: http://www.gumtree.pl/warszawa/97/23111897.html ps.Asiu,ona ma allegro? Quote
DG32 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Dodałam małą na alegratke, jak coś zmienić to napisz. http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1226918_uratowany_szczeniak_szuka_domku.html I jeszcze na kupie psa: http://www.kupiepsa.pl/detail.php?siteid=25056 i na ojej: http://www.ojej.pl/mazowieckie/Warszawa/psy_i_koty/Oddam_za_darmo/ogloszenie_nr_494780.html Quote
asiaf1 Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 jest na allegro-miałam nawet jedno zapytanie o nią ale kontakt sie urwał:roll: Quote
asiaf1 Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 zapomniałam Wam powiedzieć najlepsze Dzisiaj trochę bałyśmy się,że jak pojedziemy na obchód to będziemy musiały się kłócić z nimi bo będą mieli pretensję, że wzięłyśmy psa. -wychodzimy dziś po karmieniu psiaków z podwórka a na rowerze wraca pani u której sunia mieszkała-coś pod nosem burknęła-ja poszłam dalej a została koleżanka. Koleżanka wróciła do samochodu i mówi, że pani spytała się: czy mąż wyszedł po jedzenie dla psa -koleżanka mówi-nie, a córka-nie ... Ona nawet nie zauważyła że nie ma psa!!!!!! No chyba że maja kolejnego:angryy:-jutro to sprawdzę Quote
maggiejan Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='asiaf1'] Ona nawet nie zauważyła że nie ma psa!!!!!! Ręce opadają... Dobrze, że malutka jest już pod dobrą opieką... Quote
pati-c Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Co za ludzie..:shake: Trzeba by ich postraszyć TOZem lub czymś w tym stylu,żeby im się odechciało zwierząt :angryy: DG32-wielkie dzięki za pomoc! :-) Byłam właśnie na spacerze z psiakami i spotkałam sąsiadkę. Pogadałyśmy i zaczęła się zastanawiać czy jej rodzice nie wzięliby małej. Mieszkają w domu z ogrodem i mają 12-letnią terierkę. W sumie raczej wątpię czy coś z tego wyjdzie..no zobaczymy.. Quote
pati-c Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Niewiniątko :roll: Przyłapana na mordowaniu Pepe'ga :icon_roc: Quote
pati-c Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 A z ciekawostek- ma zadatki na dobrego stróża- zaczyna pilnować mieszkania :-o Wyjątkowo dziarski z niej szczeniorek ;) Dobrze,że ma kompana do zabawy,bo jak widzę jak szaleje z Pepe,to się cieszę,że to nie ja jestem w zasięgu jej ząbków-igiełek :roll: -szczególnie,że się przeziębiłam i z temp.ok.38st.C energia ze mnie trochę uszła.. Quote
asiaf1 Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 pati-c napisał(a):A z ciekawostek- ma zadatki na dobrego stróża- zaczyna pilnować mieszkania :-o Wyjątkowo dziarski z niej szczeniorek ;) Dobrze,że ma kompana do zabawy,bo jak widzę jak szaleje z Pepe,to się cieszę,że to nie ja jestem w zasięgu jej ząbków-igiełek :roll: -szczególnie,że się przeziębiłam i z temp.ok.38st.C energia ze mnie trochę uszła.. Oj to życzymy szybkiego powrotu do zdrowia:lol: Quote
pati-c Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Dziękuję bardzo i mam nadzieje,że tak się stanie :-) Mała poszalała i śpi..na sofie hehe Quote
Recommended Posts