Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[IMG]http://images33.fotosik.pl/376/125a85130d31bc0emed.jpg[/IMG]

Aha, nowe pokolenie zaklinaczy psów, tak? Czyli kłaniamy sie na raz!

Niedaleko pada jabłko od jabłoni.....

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaklinaczem na zdjęciu jest Konradek - Konyak, notabene mój PUPIL. porwałabym, go Elzie i uciekła z kraju. Miałam przyjemnośc z Panami Dwoma u Elzy. ten czarnulek jest taki wesoły, że jakby mógł to by mi wskoczył na kolana, do kieszeni itd., ale moje Bambino jest czasem jak Elzy Meda- co za duzo, to niezdrowo. Aha! obydwoje obsikali mi siatkę z prezentem, którą nieopatrznie połozyłam na schodach. Ale tak, to sa całusne chłopaki.:diabloti:

Posted

[quote name='koss']Elza ,bo tej drugiej strony nie ma ,dlatego tak to boli..:oops:[/quote]
Koss, ależ ta druga strona jest na pewno, dlatego właśnie MNIEJ boli. Wierz mi, że wiem cos o tym.:lilangel:

Posted

Tak, ogłaszajcie. :evil_lol:
[B]Tiko[/B] jest męczony przez [B]Tobiego[/B]. Nie są nierozłaczni. :shake:
Dla ich dobra byłoby lepiej gdyby każdy z nich znalazł człowieka tylko dla siebie, każdy z nich wymaga innego podejścia.
Pani Krystyna rozpuściła [B]Tobiego [/B]niemożliwie. :) Myślę, że teraz, spogladając na nich z góry, już to rozumie. :)

Posted

Pomyślałam o ANTOSIU-on też jest nieżle ....rozpuszczony,:oops:ale to sam wdzięk na czterech łapach:loveu:,nie wyobrażam sobie go w azylu-po raz drugi ,myślę ( zpominajac o jego chorobach)-że nie przeżyłby,nie walczyłby juz ..:podziwiam więc te szczyle takie chojraki,takie dzielne dwa kurduple;)a co do jeden,czy dwa-zdajmy się moze na los..,jeżeli uwiodą kogoś obaj -to cudnie:multi:..by było i o tym marzę dla nich intensywnie,ale jeżeli pokochane zostaną osobno-to -:multi:..cudnie by było.( moje dzikuski nie tęskniły za sobą wcale a wcale: DOSIA-powolutku ,ale bardzo powolutku normalnieje-w skali:od 1 do 7 -dałabym jej 4:Amelka w opinii jej Pani już 6!ale ona od początku była mniej problemowa,ale moje razem były śliczne( Brazowa pamietasz?) -osobno juz tylko w połowie..a z Panami,czy rozłąka tez zabierze im urode??

Posted

Pamietam Koss,Twoje dwie panny.Słuchajcie,one we dwie wygladały rewelacyjnie,bo na pierwszy rzut oka byly identyczne.Wygladaly jak rasa jakas :lol: Wspaniale je koss zresocjalizowala.
Ja tez podziwialam te "dwa kurduple",ze tak sie trzymaja.Jakby dostaly tak duzo milosci,ze starczylo im na trudne czasy.No,ale pomagal im fakt,ze byly tylko we dwa w boksie,nie zostaly wrzucone miedzy obce psy .Dopiero na sam koniec dostaly Karelke,mala dzikuske,na ktora zreszta ladnie wpłyneły,juz po kilku razach ustawiala sie razem z nimi do jedzenia groszkow i dawala sie dotknac.

Posted

WYKORZYSTAM FKT, ZE DOGO TROCHĘ JESZCZE ZIPIE-mam do Ciebie 3 ..prośby:
1) mamy w szkole m-c pamięci o zwierzętach,czy dałoby rade abyś PSZYSZŁA ( O ILE ZNAJDZIESZ CZAS..PLISSSSSSSSSSSS)mojej szkoły : pokazała zdjęcia.pogadała -masz tyle do opowiadania-znasz te wszystkie historie,można nimi poruszyc kamień,moze i naszych uczniów też,zachęcic do wolontariatu-jest paru BARZO sensownych...a może oni nakręciliby filmy( potrafią) i
puścili w internecie,zebrali przed zima koce itd.....

2)mam kolezanke ( można zaufać) chce i nie chce piesa -lęki, pożegnała niedawno swojego przyjaciela,czy mogę dać jej Twój nr. tel. ,aby zadzwoniła ,ma jakiegos na oku ze schronu w Sopocie...chce powaznie powypytywać,mogę??
3)..........................................................................
..do miłego, iwona
[COLOR=red][B]BRAZOWA -JESTEM IDIOTĄ -TO MIAŁ BYC PRIV,PSZEPRASZAM ZA OFFA,ALE ZE MNIE GUŁA[/B][/COLOR]

Posted

koss,daj prosze nr mojego telefonu koleżance.Na sile nie bede jej psa wciskac,ale moze uda mi sie ja zachecic do zobaczenia paru psow.A moze jest wlasnie w schronisku pies o jakim marzy?Chcialabym bardzo dom dla Pinezki.Jest wielkosci Antosia.

a reszte na PM napisze:),jak wroce z psem ze spaceru

Elzo wysciskaj prosze chlopakow ode mnie.
W schronisku jesien bardziej jesienna kazdego dnia :shake:

Posted

Dogo działa...:cool1:

[IMG]http://images31.fotosik.pl/375/d90831ccf850390bmed.jpg[/IMG]

[IMG]http://images28.fotosik.pl/282/e0c7544289dad352med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images26.fotosik.pl/282/5acd138e64597749med.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='brazowa1']najwazniejsze ,ze sie w kontakcie z miłymi dziecmi sprawdzaja.[/quote]

Do domu z [U]"grzecznymi inaczej"[/U] naszych panów nie oddamy. :shake:
Wczoraj przycinałam[B] Tiko[/B]- nie wyszło mi tak ładnie jak Brązowej. :cool1:

Posted

[IMG]http://images28.fotosik.pl/282/e0c7544289dad352med.jpg[/IMG]

Cudne te piechy.
Kurcze, wystawiłam swoje szczeniaki na allegro i ludzie prawie sie bili.
Dlaczego starszych piesków nikt nie chce?

ja bym nie chciała szczeniaczka. Za nic w swiecie...

Posted

[quote name='brazowa1']o nieeeeeee:lol::lol::lol:
pokaż.
Ciotka,jego nie bylo potrzeby jeszcze przycinac :evil_lol::eviltong::diabloti:
swędzą łapki,co? :diabloti:[/quote]

Nie pokażę, bo jest we wzorki. :diabloti: