Agata69 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [IMG]http://images33.fotosik.pl/376/125a85130d31bc0emed.jpg[/IMG] Aha, nowe pokolenie zaklinaczy psów, tak? Czyli kłaniamy sie na raz! Niedaleko pada jabłko od jabłoni..... Quote
Bambino Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Zaklinaczem na zdjęciu jest Konradek - Konyak, notabene mój PUPIL. porwałabym, go Elzie i uciekła z kraju. Miałam przyjemnośc z Panami Dwoma u Elzy. ten czarnulek jest taki wesoły, że jakby mógł to by mi wskoczył na kolana, do kieszeni itd., ale moje Bambino jest czasem jak Elzy Meda- co za duzo, to niezdrowo. Aha! obydwoje obsikali mi siatkę z prezentem, którą nieopatrznie połozyłam na schodach. Ale tak, to sa całusne chłopaki.:diabloti: Quote
Bambino Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='koss']Elza ,bo tej drugiej strony nie ma ,dlatego tak to boli..:oops:[/quote] Koss, ależ ta druga strona jest na pewno, dlatego właśnie MNIEJ boli. Wierz mi, że wiem cos o tym.:lilangel: Quote
brazowa1 Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 ja tak czytam i sie za nich rumienie...sikuny niedobre:oops: Quote
ElzaMilicz Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [B]Agata [/B]- uśmiałam się do łez. :bye: [B]Brązowa[/B], jeśli faktycznie nie masz się za co rumienić, a potrzebujesz to każdy pretekst dobry. :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Elzo,to co oglaszamy juz tak? osobno takze.Ale jakby ktos wzial dwa na raz,to cudownie :) Quote
ElzaMilicz Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Tak, ogłaszajcie. :evil_lol: [B]Tiko[/B] jest męczony przez [B]Tobiego[/B]. Nie są nierozłaczni. :shake: Dla ich dobra byłoby lepiej gdyby każdy z nich znalazł człowieka tylko dla siebie, każdy z nich wymaga innego podejścia. Pani Krystyna rozpuściła [B]Tobiego [/B]niemożliwie. :) Myślę, że teraz, spogladając na nich z góry, już to rozumie. :) Quote
brazowa1 Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Coż...w schronisku to Tiko psychicznie męczyl Tobiego,ktory znosil gorzej schronisko. Quote
koss Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Pomyślałam o ANTOSIU-on też jest nieżle ....rozpuszczony,:oops:ale to sam wdzięk na czterech łapach:loveu:,nie wyobrażam sobie go w azylu-po raz drugi ,myślę ( zpominajac o jego chorobach)-że nie przeżyłby,nie walczyłby juz ..:podziwiam więc te szczyle takie chojraki,takie dzielne dwa kurduple;)a co do jeden,czy dwa-zdajmy się moze na los..,jeżeli uwiodą kogoś obaj -to cudnie:multi:..by było i o tym marzę dla nich intensywnie,ale jeżeli pokochane zostaną osobno-to -:multi:..cudnie by było.( moje dzikuski nie tęskniły za sobą wcale a wcale: DOSIA-powolutku ,ale bardzo powolutku normalnieje-w skali:od 1 do 7 -dałabym jej 4:Amelka w opinii jej Pani już 6!ale ona od początku była mniej problemowa,ale moje razem były śliczne( Brazowa pamietasz?) -osobno juz tylko w połowie..a z Panami,czy rozłąka tez zabierze im urode?? Quote
brazowa1 Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Pamietam Koss,Twoje dwie panny.Słuchajcie,one we dwie wygladały rewelacyjnie,bo na pierwszy rzut oka byly identyczne.Wygladaly jak rasa jakas :lol: Wspaniale je koss zresocjalizowala. Ja tez podziwialam te "dwa kurduple",ze tak sie trzymaja.Jakby dostaly tak duzo milosci,ze starczylo im na trudne czasy.No,ale pomagal im fakt,ze byly tylko we dwa w boksie,nie zostaly wrzucone miedzy obce psy .Dopiero na sam koniec dostaly Karelke,mala dzikuske,na ktora zreszta ladnie wpłyneły,juz po kilku razach ustawiala sie razem z nimi do jedzenia groszkow i dawala sie dotknac. Quote
toyota Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Wiem , że to już było , ale ... TOBI to ten czarny TINO szaro -beżowy Poprawcie mnie jeśli się mylę :p Quote
brazowa1 Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 tak,Tobi to czarny,z chwostem na koncu ogonka a la diabełek Tino jest ladniejszy,mlodszy,masc pieprz-sol,krecona siersc na lapkach i brodzie. Quote
koss Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 WYKORZYSTAM FKT, ZE DOGO TROCHĘ JESZCZE ZIPIE-mam do Ciebie 3 ..prośby: 1) mamy w szkole m-c pamięci o zwierzętach,czy dałoby rade abyś PSZYSZŁA ( O ILE ZNAJDZIESZ CZAS..PLISSSSSSSSSSSS)mojej szkoły : pokazała zdjęcia.pogadała -masz tyle do opowiadania-znasz te wszystkie historie,można nimi poruszyc kamień,moze i naszych uczniów też,zachęcic do wolontariatu-jest paru BARZO sensownych...a może oni nakręciliby filmy( potrafią) i puścili w internecie,zebrali przed zima koce itd..... 2)mam kolezanke ( można zaufać) chce i nie chce piesa -lęki, pożegnała niedawno swojego przyjaciela,czy mogę dać jej Twój nr. tel. ,aby zadzwoniła ,ma jakiegos na oku ze schronu w Sopocie...chce powaznie powypytywać,mogę?? 3).......................................................................... ..do miłego, iwona [COLOR=red][B]BRAZOWA -JESTEM IDIOTĄ -TO MIAŁ BYC PRIV,PSZEPRASZAM ZA OFFA,ALE ZE MNIE GUŁA[/B][/COLOR] Quote
brazowa1 Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 koss,daj prosze nr mojego telefonu koleżance.Na sile nie bede jej psa wciskac,ale moze uda mi sie ja zachecic do zobaczenia paru psow.A moze jest wlasnie w schronisku pies o jakim marzy?Chcialabym bardzo dom dla Pinezki.Jest wielkosci Antosia. a reszte na PM napisze:),jak wroce z psem ze spaceru Elzo wysciskaj prosze chlopakow ode mnie. W schronisku jesien bardziej jesienna kazdego dnia :shake: Quote
brazowa1 Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Elzo,jak tylko wroci Akucha z urlopu,startujemy z ogloszeniami.Da rade poczekac te pare dni? Quote
Fortuna Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Odnowione ogloszenie z nowymi zdjeciami i z filmikiem : [URL]http://link.marktplaats.nl/183034349[/URL] Quote
ElzaMilicz Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Dogo działa...:cool1: [IMG]http://images31.fotosik.pl/375/d90831ccf850390bmed.jpg[/IMG] [IMG]http://images28.fotosik.pl/282/e0c7544289dad352med.jpg[/IMG] [IMG]http://images26.fotosik.pl/282/5acd138e64597749med.jpg[/IMG] Quote
wredne_słonko Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Tobi jakie maślane oczy na drugim zdjęciu :) i jaka mają fajną koleżankę :) Quote
brazowa1 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 najwazniejsze ,ze sie w kontakcie z miłymi dziecmi sprawdzaja. Quote
ElzaMilicz Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='brazowa1']najwazniejsze ,ze sie w kontakcie z miłymi dziecmi sprawdzaja.[/quote] Do domu z [U]"grzecznymi inaczej"[/U] naszych panów nie oddamy. :shake: Wczoraj przycinałam[B] Tiko[/B]- nie wyszło mi tak ładnie jak Brązowej. :cool1: Quote
brazowa1 Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 o nieeeeeee:lol::lol::lol: pokaż. Ciotka,jego nie bylo potrzeby jeszcze przycinac :evil_lol::eviltong::diabloti: swędzą łapki,co? :diabloti: Quote
Agata69 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [IMG]http://images28.fotosik.pl/282/e0c7544289dad352med.jpg[/IMG] Cudne te piechy. Kurcze, wystawiłam swoje szczeniaki na allegro i ludzie prawie sie bili. Dlaczego starszych piesków nikt nie chce? ja bym nie chciała szczeniaczka. Za nic w swiecie... Quote
ElzaMilicz Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='brazowa1']o nieeeeeee:lol::lol::lol: pokaż. Ciotka,jego nie bylo potrzeby jeszcze przycinac :evil_lol::eviltong::diabloti: swędzą łapki,co? :diabloti:[/quote] Nie pokażę, bo jest we wzorki. :diabloti: Quote
brazowa1 Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Dawaj,dawaj,bedziemy bic i płakac :diabloti: a tak na serio,co mu chcialas przyciac ,moze cos doradze? Quote
Recommended Posts