Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Viola poczyni co może-ale bez 100% gwarancji , zabierzemy je nawet zarzygane-zaopatrzę się na drogę, mam po mioch blizniaczkach niezłą zaprawe -one ustaliły mistrzostwo swiata w kategorii w samochodzie "Z dołu o góry":evil_lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj tam mowic to sobie mozna wszystko,prawda? nie wypominajmy teraz :lol:

Dzis pobilam rekord jazdy z Gdanska do Sopotu na rowerze,zeby zdazyc przed zamknieciem schronu.Chlopaki pozegnane,poprosilam opiekunke psow o jutrzejsze niekarmienie i dołozylam kartke na boksie,wiec nakarmione nie beda.Dzis dostaly ostatnie chrupki ode mnie o godz 17,wiec powinno byc OK. I łapię malutkiego nerwa:)
Pani z biura schroniskowego wie,ze chłopcy jutro opuszczaja schronisko. Maja obrozki i wypisany nr telefonu-do mnie.To na wypadek gdyby chcieli zadzownic :p
Zrobilam im dzis pozegnalna fote.Przed nimi ostatnia noc w schronisku.
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/278/e35ca2de2d51243d.jpg[/IMG][/URL]

Posted

TYYYYYYYYYYYY- łapiesz nerwa ,a ja nie licząc moich prywatnych przygód piesowych,mam pierwsze dogoomaniackie zadanie,jaka odpowiedzialnosc,juz mnie przesladuje widok, jak ta astka zTwojej opowieści zzera mnie -broniacą Twojego niuniusia , i co gorsz jego...:-(:-(:crazyeye::placz:
Jakby jednak co ,to : chrupki, smyczki, spanko ,miseczka gotowe -chyba wezme cos na sen,grypowa i emocjonalna gorączka mnie zżera!!!:angryy:
Boże ,co sie na te moje lata stare porobiło....:cool1:

Posted

Ślicznie chłopaki wyglądają, takie zadbane. Teraz pewnie śpią i nie mają pojęcia co je jutro czeka. Wspaniale, że tyle osób się zaangażowało aby ich życie polepszyć. Trzymam jutro kciuki za szczęśliwą podróż :kciuki:

Posted

koss,jak bedzie potrzeba dodatkowego koca,to w schronisku pytaj smiało.Tak samo jakas miseczka do wody,czy coś.Dla chlopakow sie wszystko znajdzie.
aaa,oba mozna brac na rece,ale Tobi nie lubi.Absolutnie nie ugryzie,tylko on ma chyba lek wysokości.Widac,ze nie lubi byc na stole,ale boi sie zeskoczyc.
Koss,gdyby przed samochodem udalo Ci sie wyjsc doslownie na 5 minut spacerku,to chlopaki sie błyskawicznie zalatwia i beda zachwyceni.

I sorry dziewczyny za moje tysiace dobrych rad cioci-kloci,a MUSZE.
Jesteście bardzo,bardzo cierpliwe.

Posted

oj, BRAZOWA ,Brazowa:evil_lol:-jak oddawalam do adopcji Amelkę i Państwo po nią przyjechali o 4.00-rano to ja trzymałam ich do 4.30-udzielając wskazówek i rad -: co robić jak ,bedzie się śliniła -otrzec papierem,o tu jest ;a co w wypadku...,az maz siłą ( dosłownie ) zatkał mi buzię, a ja i tak miałam wizję : jak uciekła...jak cierpi z braku picia ,bo oni nie zauważyli :diabloti:ect. A bagaż ,taki na "wszelki słuczaj " to miała większy niż tych państwa -a oni jechali do swojej matki ,na swięta -Jelenia Góra
...hmm,nie pomyślałabym ,aby ich wysikac przed 2- god. jazdą:loveu::eviltong:
WSZYSKO IM PRZYGOTOWAŁAM WŁĄCZNIE ZE SPANKIEM -TYPU MYDELNICZKA:eviltong:

Posted

Najpierw będą tak ściskani. :diabloti:

[IMG]http://img231.imageshack.us/img231/2531/p8160081ac3.jpg[/IMG]

A potem tak szczęśliwi :

[IMG]http://images49.fotosik.pl/9/5b69b4c810019c03med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images31.fotosik.pl/359/67368df6647e640bmed.jpg[/IMG]

Ale dziś muszą "przejść" mojego Roberta, bo to on ich odbiera. :diabloti:

Posted

[quote name='samoglow']A to dwunozne stworzonko? :lol:[/quote]

Mam takie dwa, chłopca i dziewczynkę. 2,5-roczne. :p

[B]Koss[/B] jest przesłodko perfidna, wiedziała co robi podsyłając mi linka do Starszych Panów Dwóch.

Posted

Elza ,ja,ja biore oboje bez wyprawki i dam osobne pokoje....plllllllis:roll:

A co ,do Panów-to 100% cukru w cukrze. Cała droge lizały, całowały "naprzemiennie"-,no trochu na wstępie oznaczyły teren-wnętrze auta (ale ono głównie do tego sie nadaje:diabloti:),były grzeczne ,ten czarny z diabelskim chwoscikem -to mały twardziel ale tez słodycz,( taka mieszankę uwielbiają kobiety...)siwy,sam wdziek,nieśmiały i moocno potrzebujacy dotyku był troche zdenerwowany,obaj ogłupieli ze szczęścia na spacerkach. Wierzcie mi mocowalam sie z pragnieniem pozostawienia ich u siebie-nawet T.Ż. nic nie mówił-tylko zacytowal naszego wet.:" żadnych wiecej atrakcji dla Antka -chyba ,ze chcecie sie go pozbyc...":shake:Oddawałam je w ciepłe dłonie Toyoty - wiedząc na 10000000%, że to jest bardzo dobre wyjscie( docelowa zielona kanapa u Elzy:sweetCyb:) ...czulam sie jak zdrajczyni ,mialam ochote ryczec:cool1:Od Toyoty wiem, ze było róznie -troche juz popiskiwały-zmęczenie ,nerwy...Potem "musiały przejść Roberta" :stormy-sad:a to juz próba ogniowa -wiadomo mężczyżni nie płaczą,komandosi nie dygają(-ten ostatni tekst to powiedzonko mojego syna,kiedy był jeszcze słodkim chłopczykiem )
Elza-jakby co ,tfu,tfu -to pamietaj : moje oświadczyny były powazne,ozenię sie z Toba,bo CIĘ KOCHAM:evil_lol::crazyeye::oops:
BRAZOWA-ślicznie je wyszykowalś!!
TOYOTA-bardzo,bardzo,bardzo WAM dziękuję,:modla: iwstyd mi ze zapomnałam z nerwów dać Wam ten upieczony specjalnie jabłecznik!
[SIZE=1][COLOR=darkolivegreen][B]Wiolka-możesz zamiescić to zdjęcie z podróży -ja:shake:[/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='brazowa1']
Widzisz,jednak ostrza ostera i andisa,mimo,ze cholernie drogie,sa warte swojej ceny...moje ciagle tna,mimo,iz czuje rożnice,nie zacinaja sie.
[/quote]

:splat:boszz wiedziałam, że gdzieś z Tobą gadałam o obcinaniu i zapomniałam gdzie :oops: uaktywniła się któraś z czarnych dziur w moim mózgu :angryy: zakupię ostrze andisa zatem jak tak zachwalasz i mam nadzieję, że będzie git :loveu:

[quote name='koss']mam pierwsze dogoomaniackie zadanie[/quote]

debiut widzę na szóstkę :klacz: :lol:

[quote name='koss'] iwstyd mi ze zapomnałam z nerwów dać Wam ten upieczony specjalnie jabłecznik!
[SIZE=1][/SIZE][/quote]

P:roflt: hahaha przepraszam, ale nie mogłam jak to przeczytałam :evil_lol: skąd ja to znam :evil_lol:

Szczęścia chłopaki Wam życzę!!!!! :loveu: na tej zielonej kanapie w objęciach tej małej cudnej panny :loveu:

Posted

Malawaszko,chyba nigdy nie rozmawiałysmy o cieciu.A jak juz kupujesz andisa,to dołoz odrobinke i jednak kup Ostera.A zreszta-tu sa zdania podzielone.
Elzo..odezwij sie prosze,ja juz nie mam paznokci.

na pierwszym planie-Tino :)

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images48.fotosik.pl/14/26e4508c8fbb8dd6.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='ElzaMilicz']Mam takie dwa, chłopca i dziewczynkę. 2,5-roczne. :p

Z dwunoznych stworzeń, oprócz słodkich blixniaków, Elza ma jeszcze jedno cudo w postaci męża.
ja ja już pytałam skąd się takich bierze.
Zapomnijcie, nie powie...

Posted

Brazowa czekamy-ja tez chodzę w kółko po mieszkaniu , ....żeby to ELZA odbierała ,to bym sie mniej denerwowała -faceci są fajni...ale co ELZA to ELZA,nooooooooooooooooooooooooooooooooo ,hhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaa
aaaaaallllllllllllllllllllllllllooooooooooooooooo