Jade_Natalia Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 A może babka da sobie jeszcze przegadać i zostawi sunie? Quote
black sheep Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 ja nie jestem w stanie sobie tego w zaden sposob wytlumaczyc, co za dramat! W zyciu bym sie tego nie spodziewala! Zupelnie nie rozumiem co sie stalo! :/ Quote
Ada-jeje Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Jak sie sprawy potocza z sunia, tego jeszcze nie wiemy, hanek zna ostateczna odpowiedz od babci, i czekamy na Ule, bo ona ma dane do osob ktore daja DS. Quote
Weronikaa Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Dziewczyny przecież nic jeszcze nie wiedzą na 100% ! Trzeba zobaczyć jak się sprawy potoczą, a dopiero wtedy będzie można pisać na wątku co i jak. Quote
Ulaa Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Szok :placz: hanek napisał(a):No to może Ci państwo się zgodzą, ech. Podejrzewam, że to ta kobieta, której córkę ugryzła Malutka nakręciła właścicielkę na jej zwrócenie. No i masakra, że tam nie ma ogrodzenia, przecież większość psów nie jest pozytywnie nastawiona do obcych przechodzących obok domu! Biedna Malutka. Ona też potrzebuje spokoju. Napewno tak było jak piszesz! Dowiedziała się babsztyla, że psinka z fundacji, a jakby była a targu to ciekawe co by z nią było i komu by zwracali!!!!! Mam namiar na te osoby, które chciały Czarusię... Komu wysłać? Quote
Ada-jeje Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Daj mnie Ulka namiar na ta pania co chciala Czarusie a p. Kasia tez bedzie sluzyc za posrednika bo wie gdzie ta kobieta mieszka. Quote
hanek Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Emocje opadły i pani za nic w świecie nie chce oddawać Malutkiej. Właśnie dzwoniła do mnie jej córka i przepraszała za zamieszanie. Tak więc na razie jest spokój, mam nadzieję, że ta pani będzie jej lepiej pilnowała i nie dopuści do podobnej sytuacji. Quote
Jade_Natalia Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 :multi:To świetnie, że pani zmieniła decyzje:multi: Quote
Weronikaa Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Ja też dołączę do ufffff-ów i achhhhh-ów :loveu: i powiem, że również bardzo się cieszę !! :multi: Quote
black sheep Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Kurcze ale po czymś takim to ja się cieszyć nie potrafie;/ Dalej jestem w lekkim szoku, babci się mogło pokręcić, ale takich akcji sie nie robi: ( Quote
Recommended Posts