hanek Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Maleńka kilkuletnia sunia, trafiła dzisiaj do lecznicowego boksu. Bardzo wystraszona, nie chciała wyjść na zewnątrz. Zabrałyśmy ją stamtąd do DT. Sunia miała na sobie ładną obróżkę, jest zadbana, możliwe, że się komuś zgubiła. Quote
Ulaa Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Ojej jak ona słodziutko wyszła :loveu::loveu::loveu: Hanek mam zapisane w numerach, że jakiś czas temu był chętny domek na małą krótkowłosą sunię, sprawdzisz czy jeszcze aktualny? Dodam, że malizna jest bardzo czyściutka. Po wyjęciu z boksu od rai zrobiła siki i 2 kupy, tam sobie brudzić nie chciała. Bidulka. Tak się boi :-( Quote
hanek Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Ulaa napisał(a):Ojej jak ona słodziutko wyszła :loveu::loveu::loveu: Hanek mam zapisane w numerach, że jakiś czas temu był chętny domek na małą krótkowłosą sunię, sprawdzisz czy jeszcze aktualny? Sprawdzę, mogę w zamian dać Ci 3 numery do osób które chętne były na młode kotki:cool3: Quote
Ulaa Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 To daj tym ludziom numer do mnie i niech się zgłoszą :) Jest w tej chwili 4 małe kotki :cool3: A pw już wysyłam. Quote
Ada-jeje Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Jechalysmy razem ale przyznaje dopiero teraz widze jaka jest koffana i fajniutka.:-o Quote
Ulaa Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Sunia straciła DT i znowu jest w lecznicy. Rzuciła się na pana, nie wiemy w jakich okolicznościach :shake: Quote
Ada-jeje Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 I co teraz robimy? ja za jakas godzine wychodze do miasta, trzeba odebrac karte z banku, bede do ciebie dzwonic Ulka to sie umowimy, czy Gerda jest dzis do przewiezienia? i pisz mi co mamy dzis do zalatwienia. Quote
Ulaa Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Sunia ma zapewnioną darmową sterylkę :cool3::cool3::cool3: Quote
auraa Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Skoro jest zadba na , to może trzeba zrobić ogłoszenia. Pewnie ktos jej szuka. Quote
Ulaa Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Niekoniecznie. Podobno jest w cieczce. A została odłowiona w Pogorzycach, to jest wieś. Siedziała przy Ośrodku Zdrowia i czekała. Hanek zrobi jej plakaciki. Niemniej jednak sunia ma czas do jutra rana. Potem schron. I to Olkusz. Quote
Ada-jeje Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Czy nie mogla by isc na DT na Borowiec tam gdzie leonberger? Quote
Ulaa Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Pan Edek został przyciśnięty i wyszło na jaw, że sunia była nie w Pogorzycach a w Chrzanowie, na Stelli! Siedziała pod ośrodkiem zdrowia niedaleko szkoły kilka godzin i jakaś pielęgniarka zadzwoniła ze skargą na nią. A ona mogła czekać na jakąś babcię, która poszła do lekarza!! Plakaty koniecznie!! A DT u pani Basi jest dla tego psiaka, który mógłby zostać tam na stałe. Sunia być może znajdzie swojego właściciela. Quote
Ada-jeje Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Ulka a czy nie musimy jej dzis gdzies przewizc? Quote
Ulaa Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 jeśli tak, to po południu - teraz nie ma p. Basi. Quote
Ulaa Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Nie mam już nic na telefonie i nie mogę dzwonić, a domowy nam zablokowali na wychodzące :angryy: Nie mogę zadzwonić do p. Basi. Trzeba albo zabrać sunię z lecznicy i zawieźć w ciemno, a może ktoś da radę zadzwonić i wyłuszczyć o co chodzi? Nr tel. na stacjonarny. Quote
hanek Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Na szczęście wet Maciej zabiera sunię na noc do siebie do domu, nie będzie musiała siedzieć sama w tym okropnym boksie. Quote
Ada-jeje Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Telefon wykonany, obiecalam ze zrobimy plakaty i porozwieszamy w Stelli, hanek czy moglabys sie tym zajac i przygotowac kilka plakatow zanim wrocimy z Ulka z Katowic, a pozniej bysmy podjechaly i porozwieszaly plakaty, najgorsze ze sunia ma cieczke. Quote
hanek Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Ada-jeje napisał(a):Telefon wykonany, obiecalam ze zrobimy plakaty i porozwieszamy w Stelli, hanek czy moglabys sie tym zajac i przygotowac kilka plakatow zanim wrocimy z Ulka z Katowic, a pozniej bysmy podjechaly i porozwieszaly plakaty, najgorsze ze sunia ma cieczke. Ano, zrobię je jutro. Quote
Ulaa Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 No to DT u p. Basi odpada, bo Uran nie jest wykastrowany. Quote
Ulaa Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Jest chyba domek dla suni :) Zależy jakby się zachowywała przy dzieciach. Powiesimy te plakaty i poczekamy może ze 2 dni na odzew, co Wy na to? Domek jest w Jaworznie. Quote
Ada-jeje Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Dla suni trzeby jutro DT znalezc, dzwonila pani Halinka, sunia nie ma cieczki tylko urojona ciaze. Quote
hanek Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Ulaa napisał(a):Hanek czy jest jakiś odzew z plakacików? Ja nie miałam żadnego telefonu. Quote
Recommended Posts