Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maleńka kilkuletnia sunia, trafiła dzisiaj do lecznicowego boksu. Bardzo wystraszona, nie chciała wyjść na zewnątrz. Zabrałyśmy ją stamtąd do DT.

Sunia miała na sobie ładną obróżkę, jest zadbana, możliwe, że się komuś zgubiła.

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojej jak ona słodziutko wyszła :loveu::loveu::loveu:
Hanek mam zapisane w numerach, że jakiś czas temu był chętny domek na małą krótkowłosą sunię, sprawdzisz czy jeszcze aktualny?

Dodam, że malizna jest bardzo czyściutka. Po wyjęciu z boksu od rai zrobiła siki i 2 kupy, tam sobie brudzić nie chciała. Bidulka. Tak się boi :-(

Posted

Ulaa napisał(a):
Ojej jak ona słodziutko wyszła :loveu::loveu::loveu:
Hanek mam zapisane w numerach, że jakiś czas temu był chętny domek na małą krótkowłosą sunię, sprawdzisz czy jeszcze aktualny?

Sprawdzę, mogę w zamian dać Ci 3 numery do osób które chętne były na młode kotki:cool3:

Posted

I co teraz robimy? ja za jakas godzine wychodze do miasta, trzeba odebrac karte z banku, bede do ciebie dzwonic Ulka to sie umowimy, czy Gerda jest dzis do przewiezienia? i pisz mi co mamy dzis do zalatwienia.

Posted

Niekoniecznie.
Podobno jest w cieczce.
A została odłowiona w Pogorzycach, to jest wieś. Siedziała przy Ośrodku Zdrowia i czekała.

Hanek zrobi jej plakaciki.

Niemniej jednak sunia ma czas do jutra rana.
Potem schron. I to Olkusz.

Posted

Pan Edek został przyciśnięty i wyszło na jaw, że sunia była nie w Pogorzycach a w Chrzanowie, na Stelli!
Siedziała pod ośrodkiem zdrowia niedaleko szkoły kilka godzin i jakaś pielęgniarka zadzwoniła ze skargą na nią. A ona mogła czekać na jakąś babcię, która poszła do lekarza!!
Plakaty koniecznie!!

A DT u pani Basi jest dla tego psiaka, który mógłby zostać tam na stałe. Sunia być może znajdzie swojego właściciela.

Posted

Nie mam już nic na telefonie i nie mogę dzwonić, a domowy nam zablokowali na wychodzące :angryy:
Nie mogę zadzwonić do p. Basi. Trzeba albo zabrać sunię z lecznicy i zawieźć w ciemno, a może ktoś da radę zadzwonić i wyłuszczyć o co chodzi?
Nr tel. na stacjonarny.

Posted

Telefon wykonany, obiecalam ze zrobimy plakaty i porozwieszamy w Stelli, hanek czy moglabys sie tym zajac i przygotowac kilka plakatow zanim wrocimy z Ulka z Katowic, a pozniej bysmy podjechaly i porozwieszaly plakaty, najgorsze ze sunia ma cieczke.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Telefon wykonany, obiecalam ze zrobimy plakaty i porozwieszamy w Stelli, hanek czy moglabys sie tym zajac i przygotowac kilka plakatow zanim wrocimy z Ulka z Katowic, a pozniej bysmy podjechaly i porozwieszaly plakaty, najgorsze ze sunia ma cieczke.

Ano, zrobię je jutro.

Posted

Jest chyba domek dla suni :) Zależy jakby się zachowywała przy dzieciach.
Powiesimy te plakaty i poczekamy może ze 2 dni na odzew, co Wy na to?
Domek jest w Jaworznie.