Ada-jeje Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Aniu praktycznie to jedna droga, uzgodnimy to dzis w lecznicy bo bede cie prosic zebys podeslza i zlozyla swoj podpis na rozliczeniu kasowym ktory oddaje w biurze rachunkowym. Quote
hanek Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 A na którą mam podejść do lecznicy? Jest jeden dorosły kot:P Quote
Ada-jeje Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Zadzwonie jak otrzymam info od weta ze tatus do odbioru mysle ze bedzie to gdzies okolo 12.00 Quote
hanek Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Jutro do południa prawdopodobnie będę w Młoszowej, spróbuję się umówić z panią Kasią na wzięcie Malutkiej na chwilę do babci by przetestować na kotach. Quote
Ada-jeje Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Czekamy na pozytywny test, :-otylko pozytywny :razz: Quote
hanek Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Rozmawiałam z panią Kasią - wolałaby żeby sunia była wyadoptowana gdzieś bliżej, a nawet rozważa zatrzymanie Malutkiej gdyby nikt odpowiedni się nie znalazł. Test wstrzymałam w związku z tym. Co czynić? Quote
hanek Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 No, poradźcie co robić, czy odmówić domkowi z daleka? Quote
Ada-jeje Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Zrobic test Aniu i jak najszybciej sunie zabrac od pani Kasi, wszystkie DT bedziemy mialy zablokowane a z pani Kasia porozmawiam i wytlumacze co i jak, zreszta jutro musimy tam podjechac z Ulka podac antybiotyki, mozesz do nas dolaczyc i podjedziemy na test. Quote
hanek Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Ada-jeje napisał(a):Zrobic test Aniu i jak najszybciej sunie zabrac od pani Kasi, wszystkie DT bedziemy mialy zablokowane a z pani Kasia porozmawiam i wytlumacze co i jak, zreszta jutro musimy tam podjechac z Ulka podac antybiotyki, mozesz do nas dolaczyc i podjedziemy na test. Dobrze, to jutro zróbmy test. O której będziecie jechały mniej więcej? Quote
Ada-jeje Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Hanek po rozmowie z pania Kasia nie musimy jechac szczepic sunie bo jutro p. Kasia tez jedzie na kroplowke z ciemna to i zabierze ruda, to juz teraz ty zdcyduj kiedy chcesz jechac a jesli jutro to ja moge po 13.00. Quote
hanek Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Ja jutro znowu będę w Młoszowej i w Trzebini, więc mogę to sama załatwić, chyba pani Kasia nie będzie miała nic przeciwko jeśli do niej podjadę z kotem babcinym. Zadzwonię do niej wcześniej. Quote
Ulaa Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Natalia Twoje ogłoszenia są bardzo skuteczne, Lisiczka chyba w przyszłym tygodniu pojedzie do nowego domku ;) Quote
hanek Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Okazało się, że pani Kasia to właściwie sąsiadka mojej babci, mieszka kilka domów dalej i się znają z moją mamą;) Test na kota zaliczony pozytywnie - nie rzuciła się rozszarpać, raczej ignorowała, warczała gdy Kica zbliżyła się do jej miski. Ale adopcja Malutkiej raczej nie będzie łatwa, bo to nie jest milusi piesek przytulanka, przynajmniej nie na pierwszy rzut oka i nie w stosunku do obcych osób. Na mnie i Tomka reagowała strachem, warczeniem, ceesami. Jest bardzo nieufna. Gdy już wychodziliśmy z pokoju to na pożegnanie podbiegła do Tomka i szarpnęła go za nogawkę. Taka mi się cała znerwicowana bidulka wydała. Dzwoniłam do pani, która była chętna na adopcję, ale była poza zasięgiem, spróbuję jutro, albo może sama się odezwie. Quote
hanek Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Jutro termin sterylki, tak? Czy pani Kasia podjedzie z sunią? A tamta osoba, która była chętna, widocznie już nie jest, bo nie odpowiedziała na sms z prośbą o kontakt jeżeli jest zainteresowana adopcją. Quote
Ada-jeje Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Rozmawialam dzisiaj z Natalia i mowila mi ze ktos dzwonil do niej chyba z Ostroleki w sprawie suni. Quote
Ulaa Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Natalia powinna pokierować tą osobę do Hanek, albo wogóle Hankowy nr podawać w ogłoszeniach. Generalnie Natalio chodzi o to, by był numer osoby, która najwięcej potrafi o danym psie opowiedzieć ;) Quote
Jade_Natalia Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Ta pani zainteresowana pisała ze mną maile. W tym ogłoszeniu, które tam zamieszczałam dałam numer Ulki. Pisała mi, że w poniedziałek ma zadzwonić już konkretnie pod podany numer w ogłoszeniu. Quote
Ada-jeje Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Bezimenna jak dotad dziewczynka ma dzis sterylke. Quote
Ulaa Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Czyli dalej ogłaszamy sunię? Do jakiego domu ona się nadaje? Quote
Ada-jeje Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Mysle ze do domu bez dzieci, z opisu pani Kasi ta sunia jest kochana ale bardzo zaborcza o swojego wlasciciela, potrafi zalapac za kostke lub nogawke, wyzej nie dosiegnie. :evil_lol: Quote
Recommended Posts