Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No przecież pisałam, że przeszła pozytywnie test na koty. A o zostawanie samej trzeba dopytać, ale o ile dobrze pamiętam to ładnie zostaje i nie niszczy.

Posted

Potwierdzam slowa hanek i p. Kasi, sunia potrafi sama zostawac w domu nie niszczy i nie zalatwia sie w domu, no z malym wyjatkiem jak ja przywiozlam po sterylce to sie po chwili w domu zsikala. Ale to jej mozna wybaczyc.:evil_lol:

Posted

Domek z Makowa Podhalańskiego chętny na Malutką potwierdził chęci. Jutro Malutka jedzie do Makowa, musimy znaleźć osobę, która odbędzie wizytę poadopcyjną i podpisze umowę. No i jutro trzeba około południa zabrać sunię od pani Kasi i dostarczyć pod Maxa, gdzie przejmą ją znajomi tych państwa jadący do nich w odwiedziny.

Posted

Hanek to jak to jutro rozgrywamy, chetnie pojade z toba po malutka bo nie chcialabym p. Kasie znow tym obararczac juz i tak sporo jezdzi do Chrzanowa do lecznicy, dajmy jej choc niedziele wolna.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Hanek to jak to jutro rozgrywamy, chetnie pojade z toba po malutka bo nie chcialabym p. Kasie znow tym obararczac juz i tak sporo jezdzi do Chrzanowa do lecznicy, dajmy jej choc niedziele wolna.

O, to byłoby super, bo nie mam auta ani powoźnika do dyspozycji jutro o tej porze. Na przekazanie suni w dalszą drogę umówiłam się na parkingu pod Maxem o 13.15. Czy mogłaby pani podjechać po mnie razem z kagańcem i dwoma umowami adopcyjnymi? Jeszcze po drodze wstąpimy do Ulii po inny kaganiec, bo nie wiadomo który będzie lepszy na Malutką (o ile w ogóle go użyją, bo chcieli na czas podróży ewentualnie).

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Dobrze hanek bede u ciebie o 12.00 wezme umowy adopcyjne a kagancow u mnie pod dostatkiem. PS. sprawozdanie wydrukowalo mi sie.

Fajno, to będę czekać:)

Posted

Okazało się, że po zejściu ze swojego fotela Malutka jest przekochanym i milusim stworzonkiem! Bardzo chętna na pieszczoty, spokojna, z radością wskoczyła do naszego auta i jechała na kolanach zadowolona, nie bała się:) Przekazałyśmy ją w dalszą drogę, oby w tamtym autku też jej było dobrze, czekamy aż nowy domek da znać jak się sunia aklimatyzuje!

Posted

Zdecdowanie tak bo pancia jest poinformowana o wizycie i wyrazila na nia zgode, a gdyby jeszcze byl ktos z dogo kto moglby nam zrobic fotki choc raz to juz bylybysmy calkowicie usatysfakcjonowane. :lol:

Posted

Jade_Natalia napisał(a):
:multi::multi:to świetnie, że sunia znalazła nowy domek:multi::multi:

Dzieki Twoim ogloszeniom :loveu:

Szukam kogo z dogo z okolic.

Posted

Dzwonił domek:multi: Z podziękowaniami i zaproszeniem w odwiedziny, szkoda, że Maków dosyć daleko. Nową właścicielką Malutkiej jest starsza pani, która nie ma innych zwierzątek, tylko ją. Ale, że w drugiej połowie domu mieszka jej córka z rodziną i małą suczką i dwoma kotami, Malutka będzie miała towarzystwo gdy tylko zachce:) Bardzo ładnie się dogadała z tą sunią, jednego kota się trochę boi, bo na nią fuczy, ale drugi jest przyjazny więc jest ok. Szwy po sterylce są do ściągnięcia w piątek, zajmie się tym córka pani, która jest pielęgniarką i usuwała też szwy swojej suni po sterylce. No i chyba tyle nowin.

Bądź szczęsliwa, Malutka!

Posted

Hanek a masz juz adres nowego domku? Margolka po dwoch latach przebywania w piwnicy nie tylko bedziesz szczesliwa ale rowniez masz towarzystwo kolezanki i kociakow. :multi::multi::multi: