Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 564
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='luka1']a ja tu już pisała i coś zeziarło :mad:[/quote]
Głodne było to zeziarło :diabloti:

Na gg się do Ciebie dobijam ślepoto :mad::eviltong:

Posted

Wiecie co pomyslałam? Ze jak pani nie peztjedzie ze Szczecina to mamy drugi domek w Warszawie i może tam sunia pojedzie? Pani z Warszawy chciała Warszawianke ale sie dowiedziała że jest zarezerwowana i myśli o Ledzie - ale czy mi sie uda ja wyadoptować - nie wiem

Posted

a ta pani z wawy ma doświadczenie z "cięższymi" psimi przypadkami? bo z Ledą łatwo nie będzie, nad bidulką trzeba będzie popracować i pewnie też leczyć. ale jeśli pani jest w pełni świadoma co niesie za sobą jej adopcja to można by było Ledę wyadoptować, zwłaszcza że nikłe są szanse że ją ktoś kiedykolwiek adoptuje :-(
co do Warszawianki ma dziewczyna pecha, ja straciłam nadzieję na ten dom szczeciński, ale może jednak.... ale jakby pani z wawy nie zdecydowała się na Ledę to myślę że nie ma co dalej trzymać Warszawianki w schronie w oczekiwaniu na szczecin :cool1:

rozumiem że pani z Wawy sprawdzona jakoś? to dom czy mieszkanie w bloku?

Posted

no właśni, nie sprawdzona. Pani wie jakim przypadkiem jest Leda i ma świadomość jakie problemy ja czekaja. Nic nie ukrywałam a wręcz probowałam ja nastraszyć. Pani nic.
Pani mieszka w bloku, z jakąś przestrzenia do biegania dla psów i ma 12 kotów !!! Dlatego chce psa o minimalnej agresji w stosunku do futer. A, ma jeszcze mała suczkę - też schroniskową

Posted

myślę że schody to nie jest dobry pomysł dla Ledy :shake: i takie kocie stado mogłoby ją stresować, a ona i tak chce być niewidzialna i raczej potrzebuje spokojnego domu, tak mi się wydaje :roll:
a z Warszawianką można by spróbować, ale może lepiej poprosić jakąś dogociotkę o sprawdzenie domku? żeby nie wyszło, że dom w Szczecinie przepadnie, a w niesprawdzonym domu w wawie pojawią się jakieś problemy i Warszawianka wróci do schroniska

Posted

[quote name='luka1']cisza :cool1:[/quote]
Nie dobrze :shake: myślałam jednak, że Pani doktor nie zawiedzie - chyba się myliłam...no obym nie miała racji, ale...:roll:

Posted

rozmawiałam z panią.
Pani nie rezygnuje jednak odległość jest dość spora i wyprawa po nowego , nieznajomego psa musi rozciagnąć się na co najmniej dwa dni.
Pani wyskoczyły dodatkowe dyzury, ale w tygodniu po 1.11. ma po Warszawiankę rzyjechać jaj siostra, zabrać ją do Warszawy a pani ją od niej odbierze.
Czyli w przyszłym tygodniu Warszawianka opuści schronisko