irysek Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 a moze warto zadbac o to, zeby ja wyciagnac ze schronu i dac gdzies, gdzie sie odchudzi a opiekun (czy to w DT czy w hotelu) zadba o jej socjalizacje... w schronie siedziala, siedzi i siedziec bedzie, bo sama sobie nie pomoze. Quote
luka1 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 pewnie bedzie tam siedziała bo nikt jej nie widzi. A jest śliczna i tak mądara. Quote
irysek Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 macie jakies pomysly, zeby pomoc sunce? bo ja tu widze tylko uzalanie sie, a pomocy znikad nie ma. ani szukania dt, ani ogloszen, ani niczego konkretnego. Quote
luka1 Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 jeszcze raz powiem tak -jest bez sensu jeśli psy z Azorka mają trafić do DT gdzie siedzą w boksach i tylko co jakiś czas wyjda na spacer na smyczy. Leda jest wypuszczana z boksu i może sobie biegać po schronisku swobodnie, tak jest z innymi psami - są wypuszczane. Jedzenia mają tyle, że trzeba je odchudzać. Brakuje im tylko głaskania i przytulania. Quote
irysek Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 a ktos z psami pracuje? tak, zeby wlasnie taka leda czy oren byly do glaskania do ludzi otwarte? bo jedzenie i wypuszczenie z boksu to nie wszystko. ja tu nie mam pretensji do ciebie, tylko na poczatku watku wszyscy wzdychali jaka ta sunia nie jest biedna, a koniec koncow ona nadal siedzi w schronie. nikt nie wykazuje checi, zeby sie zebrac w sobie i pomoc. my u nas w schronie pomagamy psom, ktore dlugo siedza, czy tym ktore sa otyle, czy boja sie ludzi. wyciagamy do dt, gdzie podstawa jest jedzenie i spacer, ale tez przebywanie z czlowiekiem, lepsza opieka weterynaryjna itd. jak widac to, ze leda ma co jesc i jest puszczona nie starczy. domu jakos nie moze znalezc. i w takim przypadku wniosek moj taki, ze trzeba jej troche pomoc osiagnac szczescie. Quote
irysek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 a jest oglaszana gdziekolwiek? wezmie ja ktos taka gruba ze schronu? czy mimo tej doskonalej opieki jaka ma w schronisku warto ja z niego zabrac troche odchudzic i szukac domu? bo ze schronu nikt jej nie wezmie moim zdaniem... Quote
nika28 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Podnoszę Ledę... Domek by się przydał :roll: Quote
elmira Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Dziewczyny, to weźmy się za tyłki;) Kto skoordynuje akcję? Zbieramy kasę na hotelik, na karmę odchudzającą? Na psiego ortopedę, bo Grubcia ma kłopot z łapką. Ja od razu mówię, że nie nadaję się do działań kierowniczych, ale moge porozsyłać watek, jak już ruszy. Mogę zrobić ogłoszenia. To, co robimy? Quote
luka1 Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 [quote name='Aska7']Luka, napisz coś, proszę ...[/QUOTE] Co ja mam napisać? Nawet nie wiem czy pies jest w schronisku. Nie dostaję żadnych informacji o psach. Chyba na wszystkich wątkach już to pisałąm. Jesli chcecie jakieś info o psach z Azorka - napiszcie do dragon82 na Pw. może odpisze Quote
gonia66 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Dlaczego w tytule jest ze za TM???A tu ani słowa o tym????L:(:( o co chodzi:( Quote
gonia66 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Ale jak to nie zyje??Dlaczego..??Kiedy..???Nic tu nie bylo napisane oprocz tytulu...:(...i nikt o nic nie pytal??? Quote
asiamm Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 sama czy uśpili? może dla niej tak lepiej... siedziała w najdalszym kącie schroniska, z zerowymi szansami na adopcję, wciśnięta w budę, co to za życie ;( Quote
Recommended Posts