Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

a moze warto zadbac o to, zeby ja wyciagnac ze schronu i dac gdzies, gdzie sie odchudzi a opiekun (czy to w DT czy w hotelu) zadba o jej socjalizacje...

w schronie siedziala, siedzi i siedziec bedzie, bo sama sobie nie pomoze.

Posted

macie jakies pomysly, zeby pomoc sunce? bo ja tu widze tylko uzalanie sie, a pomocy znikad nie ma.
ani szukania dt, ani ogloszen, ani niczego konkretnego.

Posted

jeszcze raz powiem tak -jest bez sensu jeśli psy z Azorka mają trafić do DT gdzie siedzą w boksach i tylko co jakiś czas wyjda na spacer na smyczy. Leda jest wypuszczana z boksu i może sobie biegać po schronisku swobodnie, tak jest z innymi psami - są wypuszczane. Jedzenia mają tyle, że trzeba je odchudzać. Brakuje im tylko głaskania i przytulania.

Posted

a ktos z psami pracuje? tak, zeby wlasnie taka leda czy oren byly do glaskania do ludzi otwarte? bo jedzenie i wypuszczenie z boksu to nie wszystko.

ja tu nie mam pretensji do ciebie, tylko na poczatku watku wszyscy wzdychali jaka ta sunia nie jest biedna, a koniec koncow ona nadal siedzi w schronie. nikt nie wykazuje checi, zeby sie zebrac w sobie i pomoc.

my u nas w schronie pomagamy psom, ktore dlugo siedza, czy tym ktore sa otyle, czy boja sie ludzi. wyciagamy do dt, gdzie podstawa jest jedzenie i spacer, ale tez przebywanie z czlowiekiem, lepsza opieka weterynaryjna itd.

jak widac to, ze leda ma co jesc i jest puszczona nie starczy. domu jakos nie moze znalezc. i w takim przypadku wniosek moj taki, ze trzeba jej troche pomoc osiagnac szczescie.

• 2 weeks later...
Posted

a jest oglaszana gdziekolwiek? wezmie ja ktos taka gruba ze schronu? czy mimo tej doskonalej opieki jaka ma w schronisku warto ja z niego zabrac troche odchudzic i szukac domu?
bo ze schronu nikt jej nie wezmie moim zdaniem...

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Dziewczyny, to weźmy się za tyłki;) Kto skoordynuje akcję? Zbieramy kasę na hotelik, na karmę odchudzającą? Na psiego ortopedę, bo Grubcia ma kłopot z łapką.

Ja od razu mówię, że nie nadaję się do działań kierowniczych, ale moge porozsyłać watek, jak już ruszy. Mogę zrobić ogłoszenia. To, co robimy?

Posted

[quote name='Aska7']Luka, napisz coś, proszę ...[/QUOTE]

Co ja mam napisać? Nawet nie wiem czy pies jest w schronisku. Nie dostaję żadnych informacji o psach. Chyba na wszystkich wątkach już to pisałąm.
Jesli chcecie jakieś info o psach z Azorka - napiszcie do dragon82 na Pw. może odpisze

• 2 weeks later...