Neczka Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Sheltusia też dziś dostała do budy słomę... ale nie chciała dać mi jej włożyć, bo... skakała po worku i rozkładała się na plecach :eviltong: Strasznie miziasty stwór... Strasznie samotny stwór... Quote
gagata Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ale też strasznie się cieszy,że chociaż Was ma...;) Quote
gagata Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Nie będziemy płakać, idziemy się wietrzyć... Quote
ala Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Czy Dinka jest wysterylizowana i jakie są jej relacje z innymi psami ,a zwłaszcza suczkami? Może gdzieś jest to napisane ale dopiero weszłam na ten wątek i nie dam rady go całego przeczytać. Quote
gagata Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Ala, wejdż w pierwszy post, tam są dane o suni i kontakt na osobe, która może Ci więcej informacji o niej udzielić....;) Quote
Neczka Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='ala']Czy Dinka jest wysterylizowana i jakie są jej relacje z innymi psami ,a zwłaszcza suczkami? Może gdzieś jest to napisane ale dopiero weszłam na ten wątek i nie dam rady go całego przeczytać. Tak, Shelty jest wysterylizowana. Jest raczej typem dominantki w stosunku do innych psów, lecz mieszkała w w jednym boksie z dwoma innymi suczkami i większych bójek nigdy nie było, więc myślę, ze to kwestia przyzwyczajenia... ;) Jeśli w 1 poście jest coś nieaktualnego, już się za to zabieram. W 1 kolejności - foty :) Quote
gagata Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Pokaż się Dinka, nech widza ,jaka jestes sliczna... Quote
Recommended Posts