Neczka Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Iro.. biedaczku, gdzie ten Twój człowiek ? :-( Quote
SZPiLKA23 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Irciu siedzi na srodku boksu i nawet widok ludzi go nie rusza... traci nadzieje Quote
grzenka Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 :shake::shake::shake: Domu własnego potrzeba jak najszybciej!!!!! Quote
halcia Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Tak ,ten jego bezruch przy kracie jest straszny,tak jakby na nic juz nie liczył.... Quote
grzenka Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Dobranoc chłopczyku, niech wreszcie ktoś cię zauważy!!!!!!! Quote
halcia Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 On faktycznie robi wrazenie strasznie samotnego psiaka Quote
Neczka Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Bo on jest takim bardzo samotnym psiakiem..:-( Już tyle czeka i nic.. Taki piękny, malutki, grzeczny:placz: Quote
grzenka Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Qrczę no!!! Czemu ty kochany jeszcze w schronie:shake: taki śliczny, taki słodki:shake: Quote
MagdaH Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Witam! Chciałabym zapytać w jakim wieku jest Irokez? I jak można Mu pomóc? Jestem Dogomaniaczką z Tychów (20 km na południe od Katowic), nawet nie wiem, gdzie dokładnie znajdują sie Orzechowce. Domyślam się, że jest zaszczepiony (obowiązek) i to tyle...:-( Chciałabym przesłać parę groszy na odrobaczenie i może ew. leczenie, bo jest taki chudziutki, że albo robale, albo chory z tęsknoty za domkiem...:sadCyber: :placz: Jak długo jest już w schronie? Jak zachowuje się w stosunku do innych psów? Czy może ze strachu być agresywny? To na razie tyle...Proszę o kontakt na [email protected] w sprawie nr konta...Trzymaj się Psisynku... Quote
Neczka Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='MagdaH']Witam! Chciałabym zapytać w jakim wieku jest Irokez? Cześć Magda :) Iro ma ok. 2 latek Orzechowce znajdują się pod Przemyślem (woj. podkarpackie) Jak długo jest już w schronie? Oj dłuugo, ciężko powiedzieć, może ktoś pamięta ? Jak zachowuje się w stosunku do innych psów? Czy może ze strachu być agresywny? Jest tak przestraszony, że nie zwraca uwagi na inne psy. Najczęściej siedzi cichutko w kącie boksu, albo na budzie i wpatruje się w kraty..:placz: Jestem pewna, że nie byłby agresywny do żadnego psa. Jest bardzo potulny i uległy. Wydaje mi się też, że był bity.. albo poprostu taki wpływ wywarło na nim schronisko. Co do jego postury, to dużą rolę odgrywa stres i nieregularne karmienie jakimiś odpadkami (czyt. przeważnie niedogotowaną kaszą). Bardzo możliwe jest też to, że ma robaki..:-( Quote
SZPiLKA23 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Wydaje mi sie ze jest w schronie około poł roku... Quote
MagdaH Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Dzięki za szybką odpowiedź! Potrzebowałabym jeszcze nr konta, z doświadczenia wiem, że jeśli wpłaca się na konto schronu to kasa wydawana jest " na potrzeby ogólne" a nie na konkretnego psa. Czy któraś z Was zajmuje się nim? Czy mogłabym przelać kasę na konkretne konto? Tak mi łazi ta psina po głowie i - nie chciałabym robić przedwczesnych nadziei - może zechciałby zamieszkać w Tychach? Tylko jak zorganizować adopcję, tak na odległość...:-( Co do transportu, to mogłabym jakoś dojechać do Przemyśla pociągiem lub PKSem...ale nie znam tamtych okolic i nie wiem jak dalej trafić...Urlop jakoś bym wysępiła... Quote
SZPiLKA23 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Akurat z tym nie było by problemow;) moze przesle ankiete przed adopcyjna to sie wiecej dowiemy ? ;) Quote
MagdaH Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Akurat z tym nie było by problemow;) moze przesle ankiete przed adopcyjna to sie wiecej dowiemy ? ;) Byłoby super!!!!!!!!!!! A transport jakoś potem sie załatwi (albo faktycznie wybłagam urlop i zrobię sobie wycieczkę) Czekam na rozwój tematu :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts