Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam! Chciałabym zapytać w jakim wieku jest Irokez? I jak można Mu pomóc?
Jestem Dogomaniaczką z Tychów (20 km na południe od Katowic), nawet nie wiem, gdzie dokładnie znajdują sie Orzechowce. Domyślam się, że jest zaszczepiony (obowiązek) i to tyle...:-( Chciałabym przesłać parę groszy na odrobaczenie i może ew. leczenie, bo jest taki chudziutki, że albo robale, albo chory z tęsknoty za domkiem...:sadCyber: :placz: Jak długo jest już w schronie? Jak zachowuje się w stosunku do innych psów? Czy może ze strachu być agresywny? To na razie tyle...Proszę o kontakt na [email protected] w sprawie nr konta...Trzymaj się Psisynku...

Posted

[quote name='MagdaH']Witam! Chciałabym zapytać w jakim wieku jest Irokez?
Cześć Magda :)
Iro ma ok. 2 latek

Orzechowce znajdują się pod Przemyślem (woj. podkarpackie)

Jak długo jest już w schronie?
Oj dłuugo, ciężko powiedzieć, może ktoś pamięta ?
Jak zachowuje się w stosunku do innych psów? Czy może ze strachu być agresywny?
Jest tak przestraszony, że nie zwraca uwagi na inne psy. Najczęściej siedzi cichutko w kącie boksu, albo na budzie i wpatruje się w kraty..:placz: Jestem pewna, że nie byłby agresywny do żadnego psa. Jest bardzo potulny i uległy. Wydaje mi się też, że był bity.. albo poprostu taki wpływ wywarło na nim schronisko.
Co do jego postury, to dużą rolę odgrywa stres i nieregularne karmienie jakimiś odpadkami (czyt. przeważnie niedogotowaną kaszą). Bardzo możliwe jest też to, że ma robaki..:-(

Posted

Dzięki za szybką odpowiedź! Potrzebowałabym jeszcze nr konta, z doświadczenia wiem, że jeśli wpłaca się na konto schronu to kasa wydawana jest " na potrzeby ogólne" a nie na konkretnego psa. Czy któraś z Was zajmuje się nim? Czy mogłabym przelać kasę na konkretne konto? Tak mi łazi ta psina po głowie i - nie chciałabym robić przedwczesnych nadziei - może zechciałby zamieszkać w Tychach? Tylko jak zorganizować adopcję, tak na odległość...:-( Co do transportu, to mogłabym jakoś dojechać do Przemyśla pociągiem lub PKSem...ale nie znam tamtych okolic i nie wiem jak dalej trafić...Urlop jakoś bym wysępiła...

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Akurat z tym nie było by problemow;) moze przesle ankiete przed adopcyjna to sie wiecej dowiemy ? ;)

Byłoby super!!!!!!!!!!! A transport jakoś potem sie załatwi (albo faktycznie wybłagam urlop i zrobię sobie wycieczkę) Czekam na rozwój tematu :loveu::loveu::loveu: