dona20 Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='Renata5']Ale będzie u teściów(:multi:)na dole.Ciekawe co moje psy na nią powiedzą:razz:?Oby Prysiek nie dostał zawału,jak taką panienkę zobaczy:loveu:[/quote] Prysio uwielbia towarzystwo kobiet, więc na pewno będzie zadowolony:)Na pewno będzie się do niej zalecał:) Quote
Lionees Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Sunia będzie dopiero około 19-ej i od razu jedziemy do weta.Zdam relację jak wrócimy. Quote
dona20 Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 W takim razie czekamy na relacje.Ucałuj od nas wszystkich Prysia i Rambusia. Quote
Mysia_ Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 śliczna ta sunia, daj potem znać co i jak ;) Quote
Lionees Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 No więc zamiast jednej suni-Feli,mam jeszcze dwie-Tosię i Perełkę:p.Czyli nasze stadko składa się teraz z :Rambusia,Pryszczyka,Krakersa(gap)-u mnie na górze,3 sunie u teściów na dole i podwórkowy kot-Kicia i piesek-Puszek.Narazie towarzystwo śpi,ale zobaczymy co będzie jak się pobudzą:razz: To jest Fela,co szuka przyjaciela:loveu: [IMG]http://img519.imageshack.us/img519/4575/zdjcie0359sx4.jpg[/IMG] [IMG]http://img381.imageshack.us/img381/7355/zdjcie0362fh8.jpg[/IMG] Quote
Lionees Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Tośkę i Perełkę wkleję rano jak im porobię zdjęcia.To znaczy Perełki zdjęcie mam jedno,ale tyłem,a Tosia była tak wystraszona,że schowała się w kąciku i nie chciałam jej stresować.Rano obfocę dziewczyny,to je zobaczycie:loveu:. Quote
Mysia_ Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Renatko, mówiłam Ci, że Cię kocham? :loveu::loveu::loveu: Quote
Ziutka Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 [quote name='luka1']Już jest RANO :mad:. Wstawaj :mad:[/quote] Ciotka...jakie wstawaj...jak my do 3-ciej w nocy gadałyśmy :diabloti: Quote
luka1 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 to się nie liczy. Nowy dzień się zaczął więc do roboty Quote
dona20 Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 Felcia jest sliczna:)Renatko kochana masz teraz pokaźne stadko:) Co na to tescie?Jak się tylko wyspisz to zdawaj nam tu szybciutko relacje:) Quote
Lionees Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Już dawno wstałam,bo piesy na dwór wyprowadzić rano trzeba było:p.Zaraz zdam relację i wkleję zdjęcia panienek.:loveu: Quote
Lionees Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 [quote name='Ziutka']Ciotka...jakie wstawaj...jak my do 3-ciej w nocy gadałyśmy :diabloti:[/quote] No!!! A ja o 5-tej już byłam z suniami na dworku:eviltong: Quote
dona20 Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 Jak się ciesze że Cię Renatko tu widze:)Teraz masz na pewno dużo obowiązków, tak więc spokojnie zrób sobie wszystko, my poczekamy:) Quote
luka1 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 jaki "poczkamy". Dona mów za siebie, nic nie poczekamy. Dawać zdjecia :mad: Quote
Lionees Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 [quote name='luka1']jaki "poczkamy". Dona mów za siebie, nic nie poczekamy. Dawać zdjecia :mad:[/quote] Już się robi:loveu:.Oto Perełka-na fotelu,czarna stojąca to Tosia,a jasna to Fela:loveu: [IMG]http://img393.imageshack.us/img393/2829/zdjcie0373xb7.jpg[/IMG] Więcej zdjęć na wątku"Wielka akcja Krężel...":eviltong: Quote
kinga-kinia Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Renatko to teraz macie w domku małe zoo :crazyeye: myślałam że od listopada będą pieski u ciebie :cool3: jak ty będziesz tylko po 2godz w nocy spać to długo tymczasu dla tych bidulek nie poprowadzisz .... Quote
Lionees Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 [quote name='kinga-kinia']Renatko to teraz macie w domku małe zoo :crazyeye: myślałam że od listopada będą pieski u ciebie :cool3: [/quote] Ja też myślałam,że od listopada:p.No ale te dwie tak się przykleiły do dziewczyn,że nie mogły ich od siebie "oderwać",no i przywiozły je ze sobą.Sunieczki są baaardzo grzeczne,wszystkie naraz chcą być głaskane,nie załatwiają się w domu:loveu:.Są na dole,nie mogą stykać się narazie z moim towarzystwem,bo mają nużeńce,świerzby i cholera wie co jeszcze:angryy:.Felusia ma ropny wyciek z sutków,Tosia prawdopodobnie ropomacicze,a Perełka jest dotkliwie pogryziona przez duże psy,z którymi "mądrzy" ludzie ja zamknęli:angryy:.Wszystkie miały chyba szczeniaczki:angryy:,bo sutki wiszące i napuchnięte.Ale teraz będzie już coraz lepiej.Biedne sunie,biedne te wszystkie psiaki:-(:shake: Quote
Lionees Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 [quote name='kinga-kinia']jak ty będziesz tylko po 2godz w nocy spać to długo tymczasu dla tych bidulek nie poprowadzisz ....[/quote] Wcale nie spałam w nocy,bo nie mogłam usnąć.Może w dzień się troszkę kimnę Nie miała baba kłopotu-...:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 dobrze, że te sunie trafiły na Ciebie :loveu: Quote
Lionees Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Od wczorajszego popołudnia nie mogłam wejść na dogo,udało mi się dopiero jakieś 20 min.temu.Dziewczyny są niesamowicie grzeczne,nie załatwiają się w domu,narazie większość czasu przesypiają.No ale co się dziwić? Odsypiają pobyt u biedrzyckiej:angryy:.Chłopaki są grzeczni w domu(o dziwo zachowują się tak jakby suniek nie było),natomiast na dworzu czują ich zapachy i muszą oznaczyć każde miejsce,w którym sunie zrobiły siku.Narazie sunie są spokojniutkie,bo wymęczone i chore,ale zobaczymy,co bedzie jak ozdrowieją:evil_lol:.One wszystkie są młode,więc pewnie szaleństwom i zabawie nie będzie końca:diabloti: Quote
togaa Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Matko jedyna...Renatko!!! To jakiś horror z tym Krężlem..!!!!????? Ja mam taki link: [URL]http://www.patyk.cad.pl/krezel[/URL] to chyba o to chodzi..??? Zdjecia sa tak drastyczne,że nie sposób je oglądać!!!!!! Nie wiem co powiedziec...???Brak słów... Jak ochłoniesz,pewnie sunieczkom założysz wątki.....!Czekamy.... Quote
Mysia_ Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Renatko, no to trzymam kciuki za to, żeby dziewczyny szybko wyzdrowiały i trafiły do wspaniałych domów :loveu: togaa, tak ten link to własnie Krężel skąd są sunie, psiaki Biedrzyckiej są też w Maciejowicach.... Większość psiaków już wyciągniętych z tego piekła, ale cześć jeszcze czeka :-(:-(:-( Na dogo jest wątek, można poczytac.... Quote
Lionees Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Wątek suniek: "Trzy dziewczynki z piekła w Krężelu Fela,Tosia,Perełka". :loveu:A teraz dzisiejsze zdjęcie Prysia,pod tytułem :"A wiatr rozwiewa me włosy..." [IMG]http://img127.imageshack.us/img127/7072/zdjcie0380on7.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts