Jump to content
Dogomania

Pryszczyk po 7 latach w schronisku ...JUZ W DOMKU !!! - Na zawsze w moim sercu.

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak patrzę na niego jak śpi w różnych pozycjach,to aż nie mogę myślec co by było,gdybym go nie wypatrzyła i nie wziąłby go też nikt inny.Z tym nieleczonym,chorym serduszkiem to nie wiem czy on by zimę przetrzymał.Biedne te wszystkie psiaki,którym się nie poszczęściło:-(.Później napiszę więcej wiadomości,bo za chwilę wybywam z dogo.A jest o czym pisać...:eviltong: :evil_lol:.

Posted

[quote name='Renata5']Ano musiałam trochę z mężusiem pobyć,bo zapomniał prawie jak wyglądam.Ale już słodko śpi:cool3:[/quote]
Aaaa...no to się rozumie :razz: :eviltong: mój tam już dawno zasnął :diabloti: przypomniałam mu też jak wyglądam :shiny: potem ululałam ładnie :mdrmed: no i jestem :errrr:

Posted

Mój tyż dawno zasnął,ale patrzyłam się na film,bo odkąd zalogowałam się na dogo,to jeszcze żadnego filmidła wieczorem nie oglądałam:p.A tak naprawdę to prawie też zapomniałam jak telewizor włączony wygląda:evil_lol:.

Posted

To pisz Kochana co tam u Prysia...bo przecież tyle zaległości przez ten wątek :mad: a ja sobie jutro spokojnie poczytam, teraz czas spadać do wyrka bo jutro po 7-mej muszę być w Sochaczewie bo jedziemy z Luką po następną bidę :placz: tym razem do Kampinosu :-(

Posted

Jestem,jestem,zaraz wyślę Ziutce nowe fotki.Napisałam wczoraj obszerną relacje z zaległych dni,ale jak kończyłam,to światło zgasło i ....:angryy:.Tak się wkurzyłam,że teraz muszę poczekac,aż znowu bedę miała natchnienie:p.Narazie same zdjęcia:cool1: