Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 547
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mówie wam Rufik to taki kochany psiak.Każdy kto go pozna jest w nim zakochany, tylko szkoda że domku jak nie ma tak nie ma.Czemu nikt go nie chce:-(

Posted

Rufi jutro pójdzie na spacerek.Już nie mogę się doczekać, kiedy zobaczę jego uśmiechniętą mordkę.Mam nadzieję, że ktos w koncu się w nim zakocha, a na pewno tego nie pożałuje, bo Rufi to taki mały , kochany chodzący ideał :loveu:
Będzie trzeba pomyśleć o tym prześwietleniu.Ja tak jak zadeklarowałam wcześniej moge z nim pojechać do weterynarza i dać 20 zł

Posted

Nie wiem dlaczego,ale mój bank zwrócił przelew w tym samym dniu.Wtedy robiłam z 6 przelewów i 2 wróciły, nie wiem czy czegoś nie pomieszałam.Dono napisz mi konto ale nie na dogo ani na PW, bo zlewają mi sie cyfry i wybiera sie nr na skypie. Mój e mail [email protected] , gg 1788222
Przelałam 30 zł wtedy.

Posted

Justynko wysłałam Ci na maila jeszcze raz ten numer konta;) Pojadę z nim na to zdjęcie na przyszły tydzień bo w tym tygodniu nie ma mnie kto zawieść, a nie chce się z nim tłuc autobusami.

Posted

dona20 napisał(a):
Justynko wysłałam Ci na maila jeszcze raz ten numer konta;) Pojadę z nim na to zdjęcie na przyszły tydzień bo w tym tygodniu nie ma mnie kto zawieść, a nie chce się z nim tłuc autobusami.

Dzięki, zaraz zobacze i spróbuje...

Posted

Mysia_ napisał(a):
czemu nikt nie chce takiego kochanego psiaka? :-(

Ja po prostu tego nie potrafię pojąć.On jest na prawdę cudownym psiakiem.