Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rufika oglądała dzisiaj nasza Pani wet ;) Daje mu jakieś 10 latek... Co do tylnych nóżek to wyglada to na jakies problemy z bioderkami, może dysplazje... Co prawde nie sprawie mu to bólu, ale to dlatego, że ma swój sposób na chodzenia (właśnie te podskoki). Może się tak zdarzyć, że za jakiś czas zacznie mu sprawiać problemy... Jesli chcemy dowiedzieć się czegoś więcej to trzeba by było zrobić mu zdięcie bioderek.

A tak w ogole nasza Pani wet była zaskoczna jego poytywnym nastawieniem do świata, Rufik strasznie się cieszył kiedy przyszedł do gabinetu, skakał i biegał, węch ma doskonały, bo paróweczki ktore przynosi Pani wet wyczuł natychmiast :evil_lol: Jeśli ktoś go zaadoptuje, będzie mial napewno z niego ogromną pociechę :loveu:

• Replies 547
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cały Rufi:)On po prostu bardzo kocha ludzi.U fryzjera zachowywał sie tak samo.Ja myślę, że ktoś kto go zaadoptuje będzie miał z niego dużą pociechę.Myszko a wiesz może jaki jest mniej więcej koszt takiego zdjęcia?

Posted

dona20 napisał(a):
Cały Rufi:)On po prostu bardzo kocha ludzi.U fryzjera zachowywał sie tak samo.Ja myślę, że ktoś kto go zaadoptuje będzie miał z niego dużą pociechę.Myszko a wiesz może jaki jest mniej więcej koszt takiego zdjęcia?

spytam ;) Nie chcę rzucac takim kwotami na oko :roll:

Posted

Asia_Klero napisał(a):
Doloze sie gdyby byla taka potrzeba:)A co do fryzjera...Dona mowila ze pani chetnie pomoze jeszcze przy jakims psiaku w bardzo powaznej potrzebie ,,ciecia":)Moze twoj Misio?:)

jesli chodzi o fryzjera to najpierw musze tam wysłać Lewisa :eviltong:
No to dowiem się jutro ile kosztuje takie zdięcie :razz:

Posted

Zgadza się Rufi był wczoraj na spacerku i powiem wam, że jak zwykle był bardzo grzeczny :lol: Asia zrobiła parę zdjęć, było by więcej, ale pogoda nie sprzyjała.