Mysia_ Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Rufika oglądała dzisiaj nasza Pani wet ;) Daje mu jakieś 10 latek... Co do tylnych nóżek to wyglada to na jakies problemy z bioderkami, może dysplazje... Co prawde nie sprawie mu to bólu, ale to dlatego, że ma swój sposób na chodzenia (właśnie te podskoki). Może się tak zdarzyć, że za jakiś czas zacznie mu sprawiać problemy... Jesli chcemy dowiedzieć się czegoś więcej to trzeba by było zrobić mu zdięcie bioderek. A tak w ogole nasza Pani wet była zaskoczna jego poytywnym nastawieniem do świata, Rufik strasznie się cieszył kiedy przyszedł do gabinetu, skakał i biegał, węch ma doskonały, bo paróweczki ktore przynosi Pani wet wyczuł natychmiast :evil_lol: Jeśli ktoś go zaadoptuje, będzie mial napewno z niego ogromną pociechę :loveu: Quote
Asia_Klero Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 No to super!!Bardzo sie ciesze:):):)On jest bardzo wesoly i kochany...szkoda ze ludzie tego nie widza:( Quote
dona20 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Cały Rufi:)On po prostu bardzo kocha ludzi.U fryzjera zachowywał sie tak samo.Ja myślę, że ktoś kto go zaadoptuje będzie miał z niego dużą pociechę.Myszko a wiesz może jaki jest mniej więcej koszt takiego zdjęcia? Quote
Mysia_ Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 dona20 napisał(a):Cały Rufi:)On po prostu bardzo kocha ludzi.U fryzjera zachowywał sie tak samo.Ja myślę, że ktoś kto go zaadoptuje będzie miał z niego dużą pociechę.Myszko a wiesz może jaki jest mniej więcej koszt takiego zdjęcia? spytam ;) Nie chcę rzucac takim kwotami na oko :roll: Quote
Asia_Klero Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Doloze sie gdyby byla taka potrzeba:)A co do fryzjera...Dona mowila ze pani chetnie pomoze jeszcze przy jakims psiaku w bardzo powaznej potrzebie ,,ciecia":)Moze twoj Misio?:) Quote
Mysia_ Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Asia_Klero napisał(a):Doloze sie gdyby byla taka potrzeba:)A co do fryzjera...Dona mowila ze pani chetnie pomoze jeszcze przy jakims psiaku w bardzo powaznej potrzebie ,,ciecia":)Moze twoj Misio?:) jesli chodzi o fryzjera to najpierw musze tam wysłać Lewisa :eviltong: No to dowiem się jutro ile kosztuje takie zdięcie :razz: Quote
Mysia_ Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 jejku i mi to z łba wyleciało :oops: Dzisiaj miałam trochę zakręcony dzień..... Quote
Asia_Klero Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Oj Myszko:DA Rufi byl dzisiaj na spacerku...beda foty w najblizszym czasie:)Moze jutro?:D Quote
Mysia_ Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 no to czekam na fotki :cool3: Postaram się go w przyszłym tygodniu wysłac na to zdięcie, naszczęście nie jest to aż tak pilne ;) Quote
dona20 Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Zgadza się Rufi był wczoraj na spacerku i powiem wam, że jak zwykle był bardzo grzeczny :lol: Asia zrobiła parę zdjęć, było by więcej, ale pogoda nie sprzyjała. Quote
Mysia_ Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 widziałam jak Rufik biegł na spacerek, chociaż najstarszy w swoim boksie to był najszybszy i chyba najszczęśliwszy :loveu: Quote
Asia_Klero Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Oj tak:D:D:DPrzez caly spacer biegal jak nakrecony:D Quote
Mysia_ Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 taki kochany psiaczek... Zero agresji, tylko całe mnóstwo miłości :loveu: Quote
Asia_Klero Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 On jest wyjatkowo kochany...beda fotki ze spacerku...mam nadzieje,ze uda mi sie je wrzucic;) Quote
jusstyna85 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Asia_Klero napisał(a):On jest wyjatkowo kochany...beda fotki ze spacerku...mam nadzieje,ze uda mi sie je wrzucic;) Wrzuć...:) Quote
Asia_Klero Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Na spacerowym....:P:D:DMoze cos zaraz przekleje nie wiem jak z czasem bo siostra sie pcha na kompa:D Quote
Julka_ Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 moze jakies ogloszenia do prasy, allegro?:placz::placz: Quote
Asia_Klero Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 hm hm musze przekopiowac foteczki mam nadzieje ze zdaze:P Quote
Asia_Klero Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Przepraszam z gory za rozmyte fotki i zmyte psiaki:DAle okropnie padalo:D Quote
Recommended Posts