Reno2001 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 A ja Kluske widziałam w piatek. Wprawdzie tylko przez szyby samochodu, ale widziałam...:p. Ogromnie się cieszę, ze tak szybko znalazła dom. Na prawdę tempo błyskawicy :multi::multi::multi:!!! Quote
Ulka18 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Oby wszystkie psiaki znajdowaly tak dobre domki w takim tempie jak Klusia :cool3: Quote
ewatr Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Dobre wiesci od Kluska :loveu: a kase to mysle ze na Rudego przeniesc tak jak proponowała Aga :lol: a na nowego bedziemy zbierac potem ! Quote
Ulka18 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Mam nadzieje, ze u Klusi wszystko w porzadku :p Mureczko, masz jakies wiesci? Co do pieniazkow, to jestem za przekazaniem pozostalosci na Rudzielca. Na nastepna bide jakos uzbieramy :cool3: Zeby tylko miejsce w hoteliku sie znalazlo :modla: Quote
Murka Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Nie mam wieści, ale chyba wszystko ok, bo prosiłam, gdyby coś się działo nie tak, żeby mi szybko dawali znać ;) Poza tym Ci Państwo nie wyglądali na takich, co to się zrażają byle czym :cool3: Pieniążki w takim razie przekazuję na Rudaska, a o miejscu dla kolejnego mieleckiego lokatora będę myśleć na weekendzie majowym :cool3: Wcześniej niestety na pewno nie dam rady, za dużo zamieszania mamy :-( Quote
Murka Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 U Klusi - Lusi wszystko w porządku :multi: Witam!!!! U Klusi, albo Lusi bo tak jest nazywana wszystko w porzadku.Jest grzeczna,uwielbia spacery,i makaron z rosołem.Najbardziej lubi mięso drobiowe i chrupki dla kota.Moja mama chciała wiedzieć czy jej imie pochodzi od klusek,które ona tak lubi? Jakie jeszcze pokarmy jadła,rano pije tylko mleko,je dopiero pózniej.Moi dziadkowie nazwali ja Lusia, chyba jej pasuje bo słucha.Ale nadal jest czujna,jak słyszy samochód to wtula się w dziadka.Uwielbia zabawę z moim psem Zino,bardzo szybko biegają po łąkach.Czyli wszystko w najlepszym porządku.Pozdrawiamy. Quote
Ulka18 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Ja tez :fadein: Bardzo, bardzo sie ciesze, ze u Kluseczki wszystko dobrze. Tyle sie suczynka wyczekala na dobry domek, pomyslec, ze gdybysmy jej nie wyciagneli, to nadal bylaby w boksie 69 :roll: Quote
ewatr Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Ulka18 napisał(a): Tyle sie suczynka wyczekala na dobry domek, pomyslec, ze gdybysmy jej nie wyciagneli, to nadal bylaby w boksie 69 :roll: Az sie chce wyciagac nastepne aby moc czytac takie wiesci :multi::multi::multi: Quote
Murka Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Mam wieści i fotki od Klusi, ale fotki wstawię jak mi dogo będzie normalnie działac, bo teraz wchodząc przez proxy nic nie mogę zrobić :( \"Witamy!!!! Klusia zadomowiła się na dobre, uwielbia długie spacery, dobre jedzonko i długie spanie. Jest naprawdę uroczym psiakiem , którego cała rodzina kocha.Tylko bardzo boi się burzy , wtedy wchodzi na kolana.Co chwilę chce być głaskana.Strasznie fajnie pije mleko chlapie dookoła siebie. Przesyłam fotki .Pozdrawiam i jeszcze raz wszyscy dziękujemy za tak kochanego psiaka. Renata B.\" Quote
ewatr Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Nasze kochane Kluski :calus: super ze ma komu wejsc na kolana w czasie burzy :evil_lol: nawet nie umie sobie wyobrazic co czuja te psiaki w schronisku jak jest burza ? Patrzac na mojego psa co on wtedy wyprawia to az mi skóra cierpnie ................ Quote
Ulka18 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 uwielbia długie spacery, dobre jedzonko i długie spanie. Po tylu latach w schronisku suna wreszcie ma mozliwosc zwiedzania swiata, spacerkow i spania bez stresu. Biedne te psinki w schronisku, na pewno ten ich sen jest niespokojny. Czekamy na zdjecia :lol: Quote
Ulka18 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Ale Klusia pieknie wyglada :loveu::loveu::loveu: Quote
ewatr Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Ale sie wpatruje z zaciekawieniem cudna jest :loveu: http://img355.imageshack.us/img355/1510/kluska3bg5.jpg Quote
Recommended Posts