Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja Kluske widziałam w piatek. Wprawdzie tylko przez szyby samochodu, ale widziałam...:p. Ogromnie się cieszę, ze tak szybko znalazła dom. Na prawdę tempo błyskawicy :multi::multi::multi:!!!

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nadzieje, ze u Klusi wszystko w porzadku :p
Mureczko, masz jakies wiesci?

Co do pieniazkow, to jestem za przekazaniem pozostalosci na Rudzielca.
Na nastepna bide jakos uzbieramy :cool3: Zeby tylko miejsce w hoteliku sie znalazlo :modla:

Posted

Nie mam wieści, ale chyba wszystko ok, bo prosiłam, gdyby coś się działo nie tak, żeby mi szybko dawali znać ;)
Poza tym Ci Państwo nie wyglądali na takich, co to się zrażają byle czym :cool3:

Pieniążki w takim razie przekazuję na Rudaska, a o miejscu dla kolejnego mieleckiego lokatora będę myśleć na weekendzie majowym :cool3: Wcześniej niestety na pewno nie dam rady, za dużo zamieszania mamy :-(

Posted

U Klusi - Lusi wszystko w porządku :multi:

Witam!!!!
U Klusi, albo Lusi bo tak jest nazywana wszystko w porzadku.Jest grzeczna,uwielbia spacery,i makaron z rosołem.Najbardziej lubi mięso drobiowe i chrupki dla kota.Moja mama chciała wiedzieć czy jej imie pochodzi od klusek,które ona tak lubi? Jakie jeszcze pokarmy jadła,rano pije tylko mleko,je dopiero pózniej.Moi dziadkowie nazwali ja Lusia, chyba jej pasuje bo słucha.Ale nadal jest czujna,jak słyszy samochód to wtula się w dziadka.Uwielbia zabawę z moim psem Zino,bardzo szybko biegają po łąkach.Czyli wszystko w najlepszym porządku.Pozdrawiamy.

Posted

Ja tez :fadein:
Bardzo, bardzo sie ciesze, ze u Kluseczki wszystko dobrze.

Tyle sie suczynka wyczekala na dobry domek, pomyslec, ze gdybysmy jej nie wyciagneli, to nadal bylaby w boksie 69 :roll:

Posted

Ulka18 napisał(a):

Tyle sie suczynka wyczekala na dobry domek, pomyslec, ze gdybysmy jej nie wyciagneli, to nadal bylaby w boksie 69 :roll:

Az sie chce wyciagac nastepne aby moc czytac takie wiesci :multi::multi::multi:

• 4 weeks later...
Posted

Mam wieści i fotki od Klusi, ale fotki wstawię jak mi dogo będzie normalnie działac, bo teraz wchodząc przez proxy nic nie mogę zrobić :(

\"Witamy!!!! Klusia zadomowiła się na dobre, uwielbia długie spacery, dobre jedzonko i długie spanie. Jest naprawdę uroczym psiakiem , którego cała rodzina kocha.Tylko bardzo boi się burzy , wtedy wchodzi na kolana.Co chwilę chce być głaskana.Strasznie fajnie pije mleko chlapie dookoła siebie. Przesyłam fotki .Pozdrawiam i jeszcze raz wszyscy dziękujemy za tak kochanego psiaka. Renata B.\"

Posted

Nasze kochane Kluski :calus:
super ze ma komu wejsc na kolana w czasie burzy :evil_lol:

nawet nie umie sobie wyobrazic co czuja te psiaki w schronisku jak jest burza ? Patrzac na mojego psa co on wtedy wyprawia to az mi skóra cierpnie ................

Posted

uwielbia długie spacery, dobre jedzonko i długie spanie.

Po tylu latach w schronisku suna wreszcie ma mozliwosc zwiedzania swiata, spacerkow i spania bez stresu. Biedne te psinki w schronisku, na pewno ten ich sen jest niespokojny.
Czekamy na zdjecia :lol: