Ulka18 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Klusia jest przecudna na tych zdjeciach, taka Klusia rzeczywiscie :loveu: Quote
Ulka18 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Jak tam Klusia ? Rozprostowala juz kosci na dobre po tylu latach w schronisku ? Quote
Murka Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Ona bardziej tęskni za człowiekiem niż za przestrzenią :cool3: Po ogrodzie owszem chodzi, ale żeby jakos ją rozpierała energia to bym nie powiedziała. Zanim wyjdzie z boksu to się kilka razy zastanowi w otwartej furtce. Przejdzie parę kroków, stanie, popatrzy, powącha, obsika... Zresztą na fotkach widać ;) No i praktycznie sama wchodzi do boksu. Przyzwyczaiła się w schronisku do takiego lokum :-( Quote
Ulka18 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Ona bardziej tęskni za człowiekiem niż za przestrzenią Ta tesknote bylo widac juz w schronisku, co ona robila, zeby sie dostac do miziania przez siatke. Marzeniem byloby znalezc taki dom, w ktorym bylaby blisko ludzi. Quote
ewatr Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Fakt ze Klusia to zawsze tylko do człowieka sie pchała :lol: i dobrze by było zeby ja ktos na zabój pokochał z wzajemnoscią :loveu:;) Quote
Murka Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Dwa dni temu się okazało, że sunia naszej sąsiadki ma podejrzenie nosówki, a zanim się o tym dowiedzieliśmy jeden z naszych psiaków miał z nią kontakt. W związku z tym wszystkim hotelowym psiakom nie szczepionym p.wirusówkom zapodaliśmy wczoraj wieczorem surowicę. Koszty po rozłożeniu są niewielkie (Klusia to 11 zł), a jest to pewna ochrona :cool3: Quote
Ulka18 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Dobrze, ze wszystkie zwierzaki sa zabiezpieczone. Lepiej na zimne dmuchac. Dzieki Murka :calus: Quote
Murka Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Tak dziś patrzyłam na Klusię i olśniło mnie ;) To jest mix collie i rottweilera :shiny: Quote
Reno2001 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Murka napisał(a):Tak dziś patrzyłam na Klusię i olśniło mnie ;) To jest mix collie i rottweilera :shiny:... Noooo, gratuluje wyobraźni :evil_lol::evil_lol::evil_lol:!!! ale pewnie cos faktycznie w tym jest...;) Quote
Ulka18 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Matko, jakie piekne Klusiowe zdjecia :loveu: Super rottweilerko-collie o szeeeeeerooookim usmiechu :p Zmienilam aukcje allegro http://www.allegro.pl/item342462846_cudna_klusia_ma_cos_z_collie_krotkowlosego.html Quote
Reno2001 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Klusieńka o powalającym uśmiechu szuka domu :loveu:. Quote
Ulka18 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Klusia dorobila sie pierwszego obserwatora na allegro :multi: Murka, czy moglabys poprosic ta dziewczyne z miau o Klusiowy i Fafikowy banerek :modla: Mam miejsce w podpisie :wink: Quote
Murka Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Trzymam kciuki za obserwatora, żeby się szybko objawił :cool3: Wydaje mi się, że Klusia to był pies domowy, bo usilnie się stara dostać do domu i ciężko ją odciągnąć od drzwi :roll: Niestety nie możemy jej wziąć do domu, bo nie przepada za towarzystwem psów, a na naszą Sabę jest cięta szczególnie. Z psami samcami dogaduje się dosyć dobrze. Ale człowieka wolałaby mieć na wyłączność ;) jest zazdrosna o byle pieszczoty. O banerki poproszę ;) Quote
Ulka18 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Pojawilo sie swiatelko w tunelu dla Klusi Strona z przedmiotem: Cudna Klusia ma coś z collie krótkowłosego Treść wiadomości: Witam!! Interesuje mnie u Państwa zakup dwóch piesków ślicznego Ptysia i tej suni. Pieski mieszkałyby w domu z dużym ogrodem na wsi,ale bez gospodarstwa. Mieszkam u Mielcu,gdzie można w razie adopcji odebrac pieski? Kasiu, moze bys podrzucila Klusie 18.4. do tego Pana w Mielcu i od razu zobaczyla czy Klusia bedzie miec dobrze? Najwyzej wroci do Ciebie, jak Wam sie z Mariuszem cos nie spodoba. Quote
Murka Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Ja już do tych Państwa napisałam, że możemy Klusię 18-tego niezobowiązująco przywieźć, żeby Ci Państwo zobaczyli ją na żywo. Jakby im się nie spodobała (lub nam coś się nie spodobało ;) to może z nami wrócić. Quote
Ulka18 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Super :multi: Ja tez pisalam, ze Ty Kasiu napiszesz :lol: Ale jestesmy szybkie :cool3: Quote
Murka Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Nie można zwlekać, Klusia się już dość naczekała ;) Quote
Ulka18 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Murcia, czy zainteresowani Panstwo spod Mielca pisali do Ciebie dzisiaj? Chca zobaczyc Klusie na zywo? Quote
Murka Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Tak, mamy się spotkać w piątek ;) [quote name='Murka']Dla Klusi od amyszki ;) [php] [img]http://iup.in/img/guest/kl.gif[/php] Quote
Ulka18 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Ale wspaniala wiadomosc :multi: Trzymam potrojne kciuki za Klusie juz od teraz, zeby sie spodobala :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Reno2001 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 To ja też potrójne kciuki za Kluskę :happy1::happy1::happy1:. Siła w nas!!! Quote
Ulka18 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Mam juz Klusie w podpisie :multi: Mam nadzieje, ze dlugo tam nie zagosci i ze w piatek pojedzie do domu :kciuki: Quote
Ulka18 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Klusiu caly czas trzymamy kciuki za piatkowe spotkanie z potencjalnym domkiem :kciuki: Obys sie spodobala :p Quote
Recommended Posts