Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ona bardziej tęskni za człowiekiem niż za przestrzenią :cool3:
Po ogrodzie owszem chodzi, ale żeby jakos ją rozpierała energia to bym nie powiedziała. Zanim wyjdzie z boksu to się kilka razy zastanowi w otwartej furtce. Przejdzie parę kroków, stanie, popatrzy, powącha, obsika... Zresztą na fotkach widać ;)
No i praktycznie sama wchodzi do boksu. Przyzwyczaiła się w schronisku do takiego lokum :-(

Posted

Ona bardziej tęskni za człowiekiem niż za przestrzenią

Ta tesknote bylo widac juz w schronisku, co ona robila, zeby sie dostac do miziania przez siatke. Marzeniem byloby znalezc taki dom, w ktorym bylaby blisko ludzi.

Posted

Dwa dni temu się okazało, że sunia naszej sąsiadki ma podejrzenie nosówki, a zanim się o tym dowiedzieliśmy jeden z naszych psiaków miał z nią kontakt. W związku z tym wszystkim hotelowym psiakom nie szczepionym p.wirusówkom zapodaliśmy wczoraj wieczorem surowicę. Koszty po rozłożeniu są niewielkie (Klusia to 11 zł), a jest to pewna ochrona :cool3:

Posted

Murka napisał(a):
Tak dziś patrzyłam na Klusię i olśniło mnie ;)
To jest mix collie i rottweilera :shiny:...

Noooo, gratuluje wyobraźni :evil_lol::evil_lol::evil_lol:!!!
ale pewnie cos faktycznie w tym jest...;)

Posted

Klusia dorobila sie pierwszego obserwatora na allegro :multi:

Murka, czy moglabys poprosic ta dziewczyne z miau o Klusiowy i Fafikowy banerek :modla: Mam miejsce w podpisie :wink:

Posted

Trzymam kciuki za obserwatora, żeby się szybko objawił :cool3:

Wydaje mi się, że Klusia to był pies domowy, bo usilnie się stara dostać do domu i ciężko ją odciągnąć od drzwi :roll: Niestety nie możemy jej wziąć do domu, bo nie przepada za towarzystwem psów, a na naszą Sabę jest cięta szczególnie.
Z psami samcami dogaduje się dosyć dobrze. Ale człowieka wolałaby mieć na wyłączność ;) jest zazdrosna o byle pieszczoty.

O banerki poproszę ;)

Posted

Pojawilo sie swiatelko w tunelu dla Klusi

Strona z przedmiotem: Cudna Klusia ma coś z collie krótkowłosego
Treść wiadomości:
Witam!!
Interesuje mnie u Państwa zakup dwóch piesków ślicznego Ptysia i tej suni. Pieski mieszkałyby w domu z dużym ogrodem na wsi,ale bez gospodarstwa. Mieszkam u Mielcu,gdzie można w razie adopcji odebrac pieski?

Kasiu, moze bys podrzucila Klusie 18.4. do tego Pana w Mielcu i od razu zobaczyla czy Klusia bedzie miec dobrze? Najwyzej wroci do Ciebie, jak Wam sie z Mariuszem cos nie spodoba.

Posted

Ja już do tych Państwa napisałam, że możemy Klusię 18-tego niezobowiązująco przywieźć, żeby Ci Państwo zobaczyli ją na żywo. Jakby im się nie spodobała (lub nam coś się nie spodobało ;) to może z nami wrócić.