iwa77 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Przedstawiam Wam kolejnego psiaczka z wrocławskiego schroniska. Psina trafiła do schroniska z interwencji. W dniu 01.04 skończyła mu się właśnie kwarantanna. Jego numerek to 490/08 Nadałam mu "robocze " imię - MILO Piesek ma ok. 1 roku ,ciekawe jasne rudo - beżowe umaszczenie , jest puchaty i malutki. Jego usposobienie : cichutki , bardzo spokojny i łagodny. Widać , że piesek bardzo żle znosi warunki schroniskowe i się boi. Przesiaduje najchętniej samotnie w kąciku , nie podchodzi blisko do krat, trzyma sie na uboczu. Jest bardzo skromniutki , delikatny i wrażliwy. On nie potrzebuje wiele - malutki kawałeczek miejsca , niedużą miseczkę jedzonka , króciutki spacerek i odrobinę miłości. Czy znajdzie się domek dla takiego nakolankowego skrzacika ? Quote
iwa77 Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Zdjęcia będa ale pózniej . Poki co Milo prosi o domek ! Quote
Koperek Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Ha ha! Ale numer! Wczoraj Beata J. (dobra duszyczka naszego schroniska:loveu:) napisała do mnie maila, że pewna pani o niego pytała- z aukcji na allegro :lol: Ja tej pani odpisałam, a dzisiaj zrobiłam małemu fotki :lol: Wstawię wieczorem, bo teraz idę jeść obiadek ;) A PIESEK JEST ROCZNY I PIĘKNY! ZA 2 TYG. JUŻ GO NIE BĘDZIE! :) Quote
iwa77 Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Koperku czyżbym zdublowała wątek? On już ma allegro? Nic nie rozumiem ! Nikt mi nic nie powiedział , tylko tyle , ze skończyła sie kwarantanna i czas małemu szukac domu. Quote
Koperek Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 On ma allegro razem z kilkudziesięcioma innymi psiaka, które przedstawiła Negri na swojej stronie- TO JEST ZBIOROWE ALLEGRO PSÓW Z WROCŁAWSKIEGO SCHRONISKA, które robi dla nas Beata J.! ;) Także osobna aukcja nie zaszkodzi mu :lol: Quote
iwa77 Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Czyli domku szukamy tak czy siak !Ta osoba nie jest jeszcze na 100% zdecydowana - dobrze rozumiem ? Koperku zdjęcia wstawisz ? Quote
Koperek Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Ta osoba- kobieta, nie jest jeszcze zdecydowana. A foty- tak jak napisałam- WIECZOREM późnym:eviltong: Quote
Isadora7 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Zaczynają mi się psiaki mylić. Zartowałam ten któremu dzisiaj wątek założyłam tej samej "rasy" Quote
iwa77 Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Milo szybciutko na góre po domeczek :loveu: Quote
iwa77 Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Milo a co tutaj tak cichutko u ciebie ? Nikogo nie było :mad::mad::mad:? Szybciutko maluchu kochany na samą górę biegniemy ! Quote
Koperek Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Nikogo nie było wirtualnie, ale był w odwiedzinach w realu:cool3: Stoi chłopaczek i patrzy- dokładnie tak, jak na moich fotach- żadnej różnicy- z tym, że dla mnie pod jednym względem jest REWELACYJNY! Otóż nie szczeka!!!:multi: Póki co...:eviltong: Quote
iwa77 Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Koperku jesteś niezawodna ! Musimy sie kiedys umówic w schronie - jeśli nie masz nic przeciwko temu ! Ja tez uważam , że Milo jest rewelacyjny i myślę , że szybko znajdzie dom. Poprosze ciocie Dorote o allegro dla niego ( osobne - na wylączność dla Milo) Quote
Isadora7 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 iwa77 napisał(a):Koperku jesteś niezawodna ! Musimy sie kiedys umówic w schronie - jeśli nie masz nic przeciwko temu ! Ja tez uważam , że Milo jest rewelacyjny i myślę , że szybko znajdzie dom. Poprosze ciocie Dorote o allegro dla niego ( osobne - na wylączność dla Milo) Nie ma sprawy :). Napisz co potrzeba umiescić i już. Tylko dziś mnie nie będzie, to znaczy będe bardzo późno i nie wiem czy dam radę wejśc na net. Mam spotkanie klasowe - pierwsze od nie powiem już ilu lat.:lol::lol::lol: Quote
iwa77 Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Dorotko baw się dobrze ! Milo poczeka spokojnie . Póki ci idziemy sie przejść i pokazać jacy jesteśmy śliczni ! Quote
iwa77 Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 MILO malutki niekłopotliwy kochany piesio szuka domku !!!!!!!!! Quote
Isadora7 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Część pierwsza PPCI (pakiet pomocy ciotki Isadory) [SIZE=2]podlinkowany baner wys. 100; szer. 75 [SIZE=2]podlinkowany baner wys. 80; szer. 60 [SIZE=2] [SIZE=2]podlinkowany user-bar wys. 19; szer. 200 [SIZE=3]W części drugiej będą ogłoszenia. Na kogo pisać kontakt? Quote
iwa77 Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Dorotko pisz na mnie lub na Negri.Obojętnie.On jest także na stronie schroniska którą prowadzi Negri i na wspólnym allegro schroniskowych psiaków z Wrocka , dlatego pomyślałam o Negri.Oby PPCI był jak zawsze skuteczny!:razz: Quote
Recommended Posts